Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Γορτύνια υποψήφια ευρωβουλευτής Β. Σουλαδάκη μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία»

Η Γορτύνια υποψήφια ευρωβουλευτής Β. Σουλαδάκη μιλά στο «Καλημέρα Αρκαδία»
Στη Βάχλια Γορτυνίας (τόπο καταγωγής της μητέρας της, Αλεξάνδρας Αγγελοπούλου – Σουλαδάκη), πέρασε τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα, η υποψήφια ευρωβουλευτής της «Ελιάς» Βασιλική Σουλαδάκη.
Αυτές τις ημέρες περιόδευεσε σε Λαγκάδια, Τρόπαια και άλλες περιοχές της Γορτυνίας, ενώ τη Δευτέρα του Πάσχα ήταν στην Τρίπολη, συναντήθηκε με μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ και έκανε μία σύντομή βόλτα στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης.
Το «Καλημέρα Αρκαδία» συνομίλησε μαζί της και την ρώτησε για τους λόγους που πήρε την απόφαση να είναι υποψήφια.
«Στις 25 του Μάη διεξάγονται Ευρωεκλογές. Συγχρόνως, διεξάγονται εκλογές για την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση.
Οι πολίτες, παρακολουθούν στον δημόσιο διάλογο αντιπαραθέσεις, που ελάχιστες φορές αφορούν, είτε το ευρωκοινοβούλιο είτε την αυτοδιοίκηση. Οι συζητήσεις κατά κύριο λόγο, αναφέρονται στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Όμως, η επόμενη πενταετία του Ευρωκοινοβουλίου, έχει τεράστια σημασία για την χώρα μας, δεδομένου ότι η Ευρώπη βρίσκεται μπροστά σ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, ανάμεσα στο να συνεχιστεί η σημερινή πολιτική των συντηρητικών δυνάμεων η να αλλάξει και να γίνει μια Ευρώπη περισσότερο κοινωνική, που θα μειώνει τις αντιθέσεις και θα οδηγήσει σε ανάπτυξη, σε απασχόληση, σε μια Ευρώπη, που θα αγκαλιαστεί απ όλους τους πολίτες.
Εκείνο που πολύ λίγοι πολίτες γνωρίζουν είναι, ότι στο Ευρωκοινοβούλιο λειτουργούν πολιτικά κόμματα που διαμορφώνουν τις αποφάσεις, ανάλογα με την δύναμή τους.
Το ΕΣΚ στο οποίο συμμετέχει το ΠΑΣΟΚ και μέσω του ΠΑΣΟΚ η Ελιά, προβλέπεται να είναι η ισχυρότερη κοινοβουλευτική ομάδα».
Ενώ, για την Αρκαδία, είπε: «Ιδιαίτερα τώρα για την Αρκαδία, που παρεμπιπτόντως είναι και η ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας μου, άρα έχω και το Αρκαδικό στοιχείο πέρα από το κρητικό από τον πατέρα μου, η Αρκαδία λοιπόν διαθέτει ένα από τα σημαντικότερα ενεργειακά κέντρα της Ελλάδας και μια μεγάλη ποικιλία αναπτυξιακών δυνατοτήτων, στον τουρισμό, την γεωργία, την κτηνοτροφία, τον πολιτισμό, η επόμενη πενταετία είναι τεράστιας σημασίας για την συνέχεια της μεγάλης αναπτυξιακής προσπάθειας, που έχει ήδη ξεκινήσει.»

1 σχόλιο

  • γορτυνιος
    γορτυνιος Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 18:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Ενα νεας κοπης πασοκακι που θελει να σωσει την ελλαδα και τον βενιζελο,κρυμενο κατω απο την ...ελια,το ποταμι και οποιο αλλο τεχνασμα επινοησουν οι μελοθανατοι του μνημονιακου πασοκ!!! Μαυρο λοιπον,

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...