Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Άστατος καιρός (και) τη Δευτέρα στην Αρκαδία…

Άστατος καιρός (και) τη Δευτέρα στην Αρκαδία…
Βροχερό και κρύο θα είναι το σκηνικό του καιρού στις περισσότερες περιοχές της Αρκαδίας το Σαββατοκύριακο (5/5/2014).
Στο Άστρος, θα επικρατήσει συννεφιά και βροχές από νωρίς το μεσημέρι, με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου.
Στο Λεωνίδιο, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ανάλογο (με το Άστρος) θα είναι το σκηνικό του καιρού, αφού δεν θα λείψουν οι βροχές. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 19 βαθμούς Κελσίου.
Στην Τρίπολη, η μέρα θα ξεκινήσει με σύννεφα και βροχές προβλέπονται από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 17 βαθμούς Κελσίου.
Στη Βυτίνα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και βροχερός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 ως 14 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μεγαλόπολη, σύμφωνα με την ιστοσελίδα okairos.gr, η μέρα θα κυλήσει με σύννεφα και βροχή μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 16 βαθμούς Κελσίου.
Σε Λαγκάδια, Δημητσάνα και Στεμνίτσα, σύμφωνα με το meteo.gr, προβλέπεται συννεφιασμένος καιρός και βροχές θα πέφτουν σχεδόν καθ’ ολη τη διάρκεια της ημέρας, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 12 βαθμούς Κελσίου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...