Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η ζωή του Μητροπολίτη Αλέξανδρου – Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου, οι χοροί και το αφιερωματικό βίντεο (vd)

Η ζωή του Μητροπολίτη Αλέξανδρου – Το συγκινητικό μήνυμα του Αρχιεπισκόπου, οι χοροί και το αφιερωματικό βίντεο (vd)
Εκδήλωση τιμής, για τα 30 χρόνια Αρχιερατείας του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. Αλέξανδρου, πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο, Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο του Δ. Τρίπολης.
Πέρα από τις προγραμματισμένες ομιλίες, ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα μετέφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος, στην ομιλία του για τη συμπλήρωση των 30 αυτών χρόνων έργου του Μητροπολίτη.
Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας, ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία αυτής της εκδήλωσης, ενώ για τα 30 χρόνια που συμπλήρωσε στις 5 Μαΐου, τόνισε πως βρίσκεται σε ένα σεληνόφως που μόνο ο Θεός ξέρει αν θα είναι θερινό και άρα μακρύ σε διάρκεια ή χειμερινό, δηλαδή, σύντομο.
Ο Σεβασμιότατος, δε δίστασε να απαγγείλει αποσπασματικά και ένα ποίημα του, που είχε πει στο σχολείο, επηρεασμένος από ένα αφιερωματικό βίντεο που προβλήθηκε γι αυτόν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με εικόνες από την παιδική του ηλικία ως σήμερα.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, περιελάμβανε επιπλέον, εκκλησιαστικούς ύμνους υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργαρά αλλά και χορούς από το χορευτικό συγκρότημα των απανταχού Παπαραίων, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως έχει γίνει προσπάθεια συλλογής του προσωπικού αρχείου του Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρου, ενώ σύντομα θα κυκλοφορήσει και ένα σχετικό λεύκωμα.
Π.Α.

1 σχόλιο

  • no name
    no name Τρίτη, 06 Μαϊος 2014 02:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγιε δεσποτα.εσεις που δεν εχετε λεφτα,ποσο στοιχησαν οι φιεστες;Ειμαι σιγουρος όμως ότι αλλοι επεμεναν,Σας θυμιζω ότι αν ειχατε τηρησει το λογο που δωσατε ,στον ενθρονιστηριο λογο σας,όταν ηρθατε,οτι θα παραδωσετε σε 20 χρονια,σημερα δεν θα ξοδευόσασταν.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...