Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ενοχλημένος ο Λυκουρέντζος παρενέβη στο δελτίο του Mega και διέψευσε ρεπορτάζ ότι έγινε στόχος αποδοκιμασιών στην παρέλαση της Τρίπολης! (vd)

Ενοχλημένος ο Λυκουρέντζος παρενέβη στο
δελτίο του Mega και διέψευσε ρεπορτάζ ότι έγινε στόχος αποδοκιμασιών στην παρέλαση της Τρίπολης! (vd)

Στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, το Mega Channel, μεταδόθηκε ότι στην Τρίπολη, έγινε στόχος αποδοκιμασιών, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Κάτι που δεν συνέβη, αφού οι αποδοκιμασίες, από μία μερίδα πολιτών, δεν αφορούσαν το πρόσωπο του Ανδρέα Λυκουρέντζου, αλλά ήταν συνθήματα που ακούστηκαν γενικότερα, εναντίον των πολιτικών κομμάτων που ψήφισαν το μνημόνιο και εναντίον της τρόικας.

>Ενοχλημένος λοιπόν ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας, ζήτησε να παρέμβει στο δελτίο του Mega. Αρχικά, κατηγόρησε το κανάλι για ανακρίβειες. Ο παρουσιαστής του δελτίου, Νίκος Στραβελάκης, είπε ότι ο συνεργάτης του καναλιού, από την Τρίπολη, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μουστόγιαννης μετέφερε στο κανάλι πως έγιναν αποδοκιμασίες κατά των πολιτικών και επίσης ότι έγιναν αποδοκιμασίες την ώρα που ο Λυκουρέντζος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ, μετά την παρέλαση.

Ο Λυκουρέντζος απάντησε ότι λυπάται για την ποιότητα του ρεπορτάζ του καναλιού, για να πάρει την απάντηση από τον Στραβελάκη ότι «αν πέσαμε θύματα παραπληροφόρησης, δεν έχουμε πρόβλημα να ζητήσουμε συγνώμη».

Ποια είναι η πραγματικότητα;

Ότι αποδοκιμασίες εναντίον του Λυκουρέντζου, δεν έγιναν. Υπήρξε μία μερίδα πολιτών που σήκωσε πανό και φώναξε συνθήματα κατά του μνημονίου και των κομμάτων που το ψήφισαν. Όχι κατά του Λυκουρέντζου.

Όταν οι επίσημοι έκαναν δηλώσεις στα ΜΜΕ, μετά την παρέλαση, τα συνθήματα συνεχίζονταν, από τους ίδιους διαδηλωτές, αλλά όχι εναντίον συγκεκριμένων προσώπων.

Προφανώς, όλα αυτά, τα είδε και τα μετέφερε ο ανταποκριτής του Mega, αλλά είναι επίσης προφανές ότι υπήρξε λανθασμένη συνεννόηση.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν προκύπτει από πουθενά, ότι έγινε κάτι σκόπιμα.

Δείτε την παρέμβαση του Α. Λυκουρέντζου στο Mega:  http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=26743&subid=2&pubid=29040273#toppage

Όλο το δελτίο, δείτε εδώ: http://www.megatv.com/megagegonota/summary.asp?catid=26743&subid=2&pubid=29040273#toppage

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...