Menu
RSS
Πέμπτη, 16/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας

Συνεχίζουν τον αγώνα τους οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αρκαδίας

Η Συντονιστική Επιτροπή Αγροτών – Κτηνοτρόφων κόμβου Νεστάνης, αναφέρει ότι «σε μια προσπάθεια να ακουστούν οι φωνές αγωνιάς μας για την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και πλήττει όλα τα κοινωνικά στρώματα και τον αγροτικό πληθυσμό, αναγκαστήκαμε να βγούμε στους δρόμους .

Ξεκινήσαμε αυτόν τον αγώνα βλέποντας   την εξαθλίωση του αγροτικού εισοδήματος  εξαιτίας του  συνεχώς  αυξανόμενου κόστους.

Η αύξηση της τιμής πετρελαίου ,των τιμών στα  αγροεφοδια , το υψηλό ΦΠΑ το υψηλό κόστος  ασφάλισης στον ΕΛΓΑ ,η αύξηση των εισφορών στον ΟΓΑ… κτλ  οδηγεί σε σοβαρή συρρίκνωση και υποβάθμιση της αγροτοκτηνοτροφικης  παραγωγής. 

Ζητάμε την άμεση μείωση του κόστους παράγωγης έτσι ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να παράγουμε επαρκή ποσοτικά και άριστα ποιοτικά προϊόντα ,προϊόντα που θα διατίθενται στους   καταναλωτές σε χαμηλότερες τιμές .

Ο αγροτικός τομέας είναι ο πρώτος πυλώνας της Ελληνικής οικονομίας αλλά και ο πρώτος  κρίκος συνοχής της Ελληνικής κοινωνίας.

Οι αγρότες της Αρκαδίας ενώνουμε  τις δυνάμεις μας με τον αγώνα των αγροτών όλης της χώρας. Για ένα αγροτικό τομέα που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση, για ένα αγροτικό τομέα που θα  παράγει εθνικό πλούτο.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...