Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αλλάζει τα… δεδομένα των εκλογών ο Τσιαμούλος! Κοσμοσυρροή στο Πνευματικό για την εκδήλωση της παράταξής του! (vd)

Αλλάζει τα… δεδομένα των εκλογών ο Τσιαμούλος! Κοσμοσυρροή στο Πνευματικό για την εκδήλωση της παράταξής του! (vd)
Η ανακύκλωση και το περιβάλλον ενημερωτική εκδήλωση για το περιβάλλον βρέθηκαν στο επίκεντρο της εκδήλωσης που οργάνωσε η δημοτική παράταξη «Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα» του υποψήφιου Δημάρχου Τρίπολης, Νίκου Τσιαμούλου.
Η εκδήλωση έγινε σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου της Τρίπολης, με κόσμο να κάθεται ακόμα και όρθιος για να την παρακολουθήσει!
Την αρχική εισήγηση έκανε ο Νίκος Τσιαμούλος ο οποίος μίλησε για την υποψηφιότητα του, λέγοντας ότι διεκδικεί την εμπιστοσύνη των πολιτών και ότι στόχος είναι η αλλαγή απέναντι στη στασιμότητα και τη μετριότητα.
Είπε ότι οι νέοι πολίτες στέκονται απέναντι στην αδιαφάνεια και τόνισε ότι «δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε τις δυνάμεις μας, πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα χεριά μας και να αλλάξουμε τα δεδομένα, θα ακολουθήσουμε το δρόμο του εφικτού».
Πρότεινε ξανά δυο θητείες για το δήμαρχο και τρεις για τους δημοτικούς συμβούλους και τάχθηκε υπέρ της δημιουργίας μιας νέας κουλτούρας, ανακύκλωση που θα ξεκινήσει από τους νέους.
Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις από τον Αντώνη Γάκη (υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής) και διδάκτωρ περιβάλλοντος Παντείου πανεπιστημίου και από τον Γιώργο Βέρρο (υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό "Ανάσα", εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό υπεύθυνο σχολείου).
Η εκδήλωση συγκέντρωσε πολύ κόσμο, πέρα από κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πρώτον την ευαισθησία του κόσμου για το περιβάλλον και δεύτερον στάλθηκε ένα ηχηρό μήνυμα ότι ο Νίκος Τσιαμούλος θα στοχεύσει στη νίκη στη μάχη των δημοτικών εκλογών.
Β.Π.

17 σχόλια

  • θιασος
    θιασος Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολα αυτά μου θυμίζουν τον τίτλο στο βιογραφικο του Τσιαμουλουχαρην εντυπωσιάσμου , Διευθυντής βεστιαριου Αρκαδιανης........ Χχαχαχαχαχα

  • NM
    NM Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 11:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν ο Βερρος είναι εις θεσην να αλλάζει τα δεδομένα προεκλογικών αγωγών. Να τον έχουμε υπόψην μας για να τον καλέσουμε οταν θέλουμε να γίνουμε και εμείς Δήμαρχοι

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    γελάει ο κόσμος. δεν βγαίνει κάποιο νόημα. η "τοποθέτηση" του Βέρρου μάλλον είναι αστεία.

  • Vader
    Vader Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι εκδήλωση ήταν πολύ καλή αλλά δεν θα σταθώ εκεί. Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν η προσέλευση του κόσμου που γνωρίζοντας ότι επρόκειτο για μια προεκλογική εκδήλωση δεν δίστασε να παρευρεθεί και να γεμίσει μέχρι και τους διαδρόμους του αμφιθέατρου.

  • ΒΑΓΓΟΣ
    ΒΑΓΓΟΣ Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Kυριοι και κυριες.......Ασχετο ......καποιοι εγκεφαλοι εβαλαν απεναντι στην εκδηλωση του Τσαμουλου για να μην παει ο κοσμος παρουσιαση βιβλιου;;;; Σας εχουν παρει χαμπαρι μαγκες και ο κοσμος Αλλαζει τα Δεδομενα!!!!!!!!!!!!!!!

  • Bob
    Bob Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι σχέση έχει φίλε η ανακύκλωση με την προεκλογική φιέστα του Νίκου;;;;;

  • μπεμπης
    μπεμπης Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο ρε νικο.....ετσι απλα πραγματα και κατανοητα θελει ο κοσμος.Χορτασαμε με τους παλιους καρεκλοκενταυρους που αναπνεουν για τη καρεκλα και τα ξερουν ολα λογο ...πειρας !!!!!!!!!!!!

  • gelo
    gelo Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το συνθημα ή βουλιάζουμε ή βουλιάζουμε... θέλει να πάει μπροστά ο Τσιαμούλος;;

  • gelo
    gelo Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:16 Σύνδεσμος σχολίου

    διδάκτωρ περιβάλλοντος Παντείου πανεπιστημίου και από τον Γιώργο Βέρρο (υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο με το συνδυασμό "Ανάσα", εκπαιδευτικό και περιβαλλοντικό υπεύθυνο σχολείου) χαχαχααχαχα

  • niki
    niki Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΦΙΕΣΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ Ο κ.ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΜΑΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΑΥΛΗΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!!

  • hot
    hot Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 10:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στην παράταξη του Νίκου Τσιαμούλου για την χθεσινή εκδήλωση, πραγματικά εύχομαι σε όλους εσάς που είστε τόσο αρνητικοί να μπορέσετε να καταλάβετε επιτέλους πόσο σημαντική είναι η ανακύκλωση για το περιβάλλον αλλά και για την τσέπη μας. Αν βρισκόσασταν στην εκδήλωση σίγουρα δεν θα λέγατε αυτά που λέτε τώρα.

  • Γιώργος
    Γιώργος Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 06:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικολάκη πρέπει να έχεις κόψει άλυσο.
    Γελάει όλη η Τρίπολη μαζί σου.

  • Ρ24
    Ρ24 Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 00:47 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ ΝΙΚΟ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ . ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΦΕΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΟΥΝΗΣ

  • θιασος
    θιασος Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 00:45 Σύνδεσμος σχολίου

    αμα ο Τσιαμουλος περιμενει να βγει με εκδηλωσεις που μιλανε δασκαλοι κάνοντας τους λεκτορες φανταστετε πως θα αλλαξει τα δεδομενα

  • Μάκης
    Μάκης Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 00:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάει ο κόσμος με τον Τσιαμούλο. Κάθησε και προλόγησε το Βέρρο που μόνο ο Θεός ξέρει πως πήγε και έγινε δάσκαλος εκεί που έγινε. Και όχι μόνο αυτό άλλα έγινε και επιστημονικός υπεύθυνος σε θέματα περιβάλλοντος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με το Πτυχίου του δασκάλου. Και όλη η Τρίπολη έχει γεμίσει με νέους απόφοιτους Πανεπιστημίων με Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά που είναι άνεργοι..Δε τρώει κανένας κουτόχορτο στην εποχή μας.. Ντροπή και μόνο Ντροπή

  • tiakoume
    tiakoume Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 23:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Η λέξη ανακύκλωση για σένα σημαίνει επιπλέον σκουπίδια? Αν ναι τοτε εσένα όχι ο Τσιαμουλος δε σε σώζει ...αλλά ούτε και ο Θεός...

  • xristos
    xristos Τετάρτη, 09 Απριλίου 2014 23:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Γελάει ο κόσμος κ. Τσιαμούλε και παρεά....
    θα μας φέρετε επιπλεον σκοπίδια στην πόλη;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...