Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παυλής: «Κανείς δημοσιογράφος δεν με εκβίασε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο – Καταδικάζω τα ανώνυμα δημοσιεύματα που σπιλώνουν υπολήψεις» (vd)

Παυλής: «Κανείς δημοσιογράφος δεν με εκβίασε από το Δημοτικό Ραδιόφωνο – Καταδικάζω τα ανώνυμα δημοσιεύματα που σπιλώνουν υπολήψεις» (vd)
Ανώνυμα δημοσιεύματα του διαδικτύου που προσπαθούν να σπιλώσουν το Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης και τους δημοσιογράφους του, καταδίκασε απερίφραστα ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης στον Δημήτρη Μανιατάκο και στον Μηνά Αρτόπουλο.
Είπε ότι είναι καταδικαστέες οι όποιες συκοφαντικές τοποθετήσεις και προσέθεσε ότι η παράταξή του έχει στηρίξει το ραδιόφωνο, προσθέτοντας ότι «είναι ανάξιο να πω οτιδήποτε παρακάτω. Κάποιοι παίζουν μέσω του διαδικτύου και δημιουργούν θέματα».
Ουσιαστικά, με αυτή την απάντηση, ο Δημήτρης Παυλής είπε με έμφαση ότι δεν συμφωνεί και ότι καταδικάζει όσα γράφτηκαν από ανώνυμους του διαδικτύου και ότι ποτέ δεν εκβιάστηκε από δημοσιογράφους του Δημοτικού Ραδιοφώνου, όπως συκοφαντικά είχε γραφτεί τις προηγούμενες ημέρες.
 

3 σχόλια

  • Ηλίας
    Ηλίας Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 22:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παυλής ειναι μπεσαλής οι άλλοι ειναι φραγκοφ@@@@@δες!!!

  • Περαστικά σας
    Περαστικά σας Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 20:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @Ηλίας, Παρασκευή 11 Απριλίιου 2014 15:23
    Τράβα ρώτα τον ρε μεγάλε πού τα βρήκε τα λεφτά...Γιατί θα πρέπει να ξέρουμε δηλαδή; Τραπεζίτες του είμαστε κι έχουμε πρόσβαση στις καταθέσεις του; Μπορεί να έχει καμιά 70άρα φραγκάτη και να την ξεζουμίζει...Εσύ δηλαδή, ξέρεις πόσα (και αν) έχει; Εξυπνάκηδες του πληκτρολογίου, όλοι σας...

  • Ηλίας
    Ηλίας Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 15:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλοι έλεγαν πως ο ΠΑΥΛΗΣ δεν εχει λεφτά
    και που βρήκε καί ενοικίασε
    Το εκλογικό κέντρο στην πλ. Αγ. Βασιλειου;
    Τελικά όλοι ψέματα λέτε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...