Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Προσωπικό μου στοίχημα είναι τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν σε μία καλύτερη πόλη» (vd)

Ο Ν. Τσιαμούλος στο «Καλημέρα Αρκαδία»: «Προσωπικό μου στοίχημα είναι τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν σε μία καλύτερη πόλη» (vd)
Για τα πρώτα χρόνια της ζωής του στην Τρίπολη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, μίλησε στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης με την παράταξη «Τρίπολη Αλλάζουμε τα Δεδομένα» Νίκος Τσιαμούλος.
Είπε ότι έχει λείψει ελάχιστα από την Τρίπολη, μόνο για τις σπουδές του στην Αθήνα στο τμήμα Δημόσιας Διοίκησης του Πάντειου Πανεπιστημίου και έκανε εξειδίκευση σε ένα κέντρο λογιστικών εφαρμογών.
Γύρισε μετά στην Τρίπολη, αφού εκπλήρωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, εργάστηκε στο λογιστικό γραφείο του πατέρα του και προχώρησε σε επέκταση των δραστηριοτήτων. Ενώ, έκανε μία επένδυση δημιουργώντας μία τουριστική μονάδα στον Άνω Καρδαρά.
Μίλησε ακόμα για την παράδοση που πρέπει να διατηρηθεί αλλά και για τη σημασία που έχει για εκείνος ο χορός.
Ενώ, στο τέλος της συνέντευξης, απάντησε ως οικογενειάρχης πως ονειρεύεται την πόλη που θα ζήσουν τα παιδιά του. Συγκεκριμένα, είπε ότι «το προσωπικό μου στοίχημα, τα παιδιά μας να μπορούν να ζήσουν σε μία καλύτερη πόλη, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε μία καλύτερη πόλη, που θα σέβεται τους κατοίκους, θα έχει ασφάλεια και θα είναι λειτουργική».
(Δείτε τα πρώτα πέντε και τα δύο τελευταία λεπτά του βίντεο, όπου ο Νίκος Τσιαμούλος μιλά για τα θέματα αυτά).
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...