Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η Αντωνία Γιαννούλη «άνοιξε τα χαρτιά της» στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!

Η Αντωνία Γιαννούλη «άνοιξε τα χαρτιά της» στο «Καλημέρα Αρκαδία» (vd)!
Η Υποψήφια Δήμαρχος Τρίπολης με τον Συνδυασμό «Μαντινειακή Συμπολιτεία» Αντωνία Γιαννούλη απάντησε τις ερωτήσεις του kalimera-arkadia.gr, σε μία συνέντευξη για τις δημοτικές εκλογές και όχι μόνο!
Αρχικά, συνομίλησε με την Έλλη Αρτοπούλου για την πορεία της από τα πρώτα της χρόνια στην Τείπολη, μέχρι τις σπουδές της στη Φιλοσοφική Σχολή και του Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης "ΚΑΡΟΛΟΣ ΚΟΥΝ".
Είπε ότι έχει ιδρύσει μαζί με τον θεατρικό συγγραφέα Ανδρέα Στάικο την θεατρική εταιρεία παραγωγής "ΕΒΔΟΜΗ ΘΥΡΑ" και ότι έχει εργαστεί στην δημόσια και ιδιωτική εκπαίδευση, ως φιλόλογος ενώ σήμερα διδάσκει υποκριτική.
Η Αντωνία Γιαννούλη αναφέρθηκε στην πρόσφατη εκδήλωση που έκανε η παράταξή της για το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και για τη σημασία που έχει για την περιοχή μας να μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις.
Επίσης, αναφέρθηκε στα προβλήματα των χωριών και για την πολιτιστική δραστηριότητα στην πόλη και την αξιοποίηση του Μαλλιαροπουλείου.
Ακόμα, η υποψήφια Δήμαρχος απάντησε αν ο συνδυασμός σας θα αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους κι αν θα υπάρχει έντονο το στοιχείο του ΣΥΡΙΖΑ και μίλησε για το φαινόμενο της αποχής.
Δεν παρέλειψε να κάνει ειδική αναφορά στο μεγάλο πρόβλημα της ανεργίας, αλλά και στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων.
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην Πλατεία Πετρινού και γενικότερα για το πεζοδρομημένο κέντρο της Τρίπολης, ενώ η συνέντευξη έκλεισε με την Αντωνία Γιαννούλη να απαντά στο πόσο δύσκολο είναι το επάγγελμα του ηθοποιού, πόσο τη σημάδεψε ο ρόλος της στην Λάμψη του Νίκου Φώσκολου κι αν έχει σχέδια για κάποια επόμενα έργα που θέλει να παίξει ή να σκηνοθετήσει!
 

1 σχόλιο

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...