Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Γιώργος Σπηλιόπουλος: «Να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να αλλάξουμε όσα μάς ενοχλούν»

Γιώργος Σπηλιόπουλος: «Να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να αλλάξουμε όσα μάς ενοχλούν»
Ένας νέος άνθρωπος, πρώην συνάδελφος δημοσιογράφος (και) των «Αρκαδικών Ειδήσεων» και νυν στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας, ο Γιώργος Σπηλιόπουλος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Τρίπολης με το συνδυασμό «Τρίπολη Αύριο» του Κώστα Τζιούμη.
Ο Γιώργος Σπηλιόπουλος απάντησε στα ερωτήματα τα οποία του έθεσε η εφημερίδα, ενόψει των εκλογών του Μαΐου, για την υποψηφιότητά του και για τα προβλήματα της περιοχής.
 
Πώς και αποφασίσατε να ασχοληθείτε με τα Δημοτικά πράγματα της Τρίπολης ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος;
Όπως ξέρετε και εσείς πάρα πολύ καλά πάντα μου άρεσε να ασχολούμαι με τα κοινά: από το σχολείο και την συμμετοχή μου στα 15μελή συμβούλια, αλλά και αργότερα με τη δημοσιογραφία που είναι και αυτή μια μορφή ενασχόλησης με τα κοινά της κοινωνίας. Σε καθημερινές συζητήσεις με φίλους συνεχώς καταλήγαμε να κάνουμε κριτική. Δεν είναι όμως σωστό αυτό, να μας φταίνε δηλαδή συνέχεια οι άλλοι. Εάν θέλουμε να αλλάξει κάτι πρέπει να σηκωθούμε από τους καναπέδες και να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε αυτά που μας ενοχλούν. Η μόνη δύναμη που μας έχει απομείνει είναι η συμμετοχή στα κοινά και η ψήφος μας. Μόνο έτσι μπορούμε να δώσουμε κάποιο μήνυμα. Δεν αρκεί μόνο να κρίνουμε, πιστεύω ότι έχουμε το καθήκον ως νέοι άνθρωποι να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τα νέα δεδομένα που προκύπτουν καθημερινά.
Και γιατί τελικά αποφασίσατε να θέσετε υποψηφιότητα με τον κ. Τζιούμη;
Πολύ πριν τις εκλογές είχα μιλήσει με όλους σχεδόν τους υποψήφιους Δημάρχους της πόλης και μου είχαν γίνει προτάσεις να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του Δημοτικού Συμβούλου. Θεωρώ ότι στην τοπική κοινωνία της Τρίπολης, και όχι μόνο, η προσωπικότητα του κ. Τζιούμη έχει αναγνωριστεί από όλους μας, ως άνθρωπος, ως γιατρός και ως Δημοτικός Σύμβουλος με τις θέσεις που κατέχει και την σειρά που εκλέγεται όλα αυτά τα χρόνια. Αυτό που εκτιμώ πιο πολύ στον κ. Τζιούμη είναι ότι συνεχώς δηλώνει ότι είναι ερωτευμένος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση πρώτου βαθμού και μόνο. Δεν έχει θέσει αλλού υποψηφιότητα ούτε και τον ενδιαφέρει κάτι άλλο εκτός από τα προβλήματα του Δήμου Τρίπολης. Μένει μόνιμα στην πόλη μας, είναι γνώστης των θεμάτων που απασχολούν τους δημότες, συζητά συχνά μαζί τους και έχει την εμπειρία που απαιτείται για να επιλύσει απλά καθημερινά αλλά και μεγάλα προβλήματα που μας απασχολούν όλους. Είναι άνθρωπος απλός και προσιτός. Ζεί μέσα στη ζωή. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την επαφή με την πραγαμτικότητα και τη δύσκολη καθημερινότητα των συμπολιτών μας.
Μια και αναφερθήκατε σε μεγάλα προβλήματα, τελευταία γίνεται πολύ λόγος αλλά και προεκλογικές κόντρες, για το πεζοδρομημένο κέντρο, την πλατεία Άρεως και φυσικά τα σκουπίδια… η γνώμη σας για όλα αυτά;
Θα σας πω ότι έχει παραδεχτεί και ο κος Σμυρνιώτης. Τα έργα αυτά, όλοι το γνωρίζουμε, είναι έργα της παράταξης Κοτσιάνη. Και αυτά που αναφέρατε αλλά και το Μαλιαροπούλειο θέατρο για το οποίο είχαν γίνει όλα τα απαραίτητα από προηγούμενες δημοτικές αρχές. Θα ήταν μεγάλο λάθος ενταγμένα έργα να μην τα προχωρήσει η παρούσα δημοτική αρχή. Ήταν όλα έτοιμα. Αυτό όμως δεν αρκεί. Στην Τρίπολη ζούμε. Όλοι βλέπουμε εάν τηρούνται οι κανόνες των πεζοδρόμων. Σε όλους μας έχει τύχει σε ώρες αιχμής να βλέπουμε να κυκλοφορούν ανεξέλεγκτα αυτοκίνητα και μηχανάκια βάζοντας σε κίνδυνο κυρίως τα μικρά παιδιά που έχοντας στο μυαλό τους ότι είναι σε πεζόδρομο δεν δίνουν την απαραίτητη προσοχή στα οχήματα.
Δεν σας αρέσει το πεζοδρομημένο κέντρο δηλαδή;
Φυσικά και μου αρέσει! Έδωσε ποιότητα ζωής την οποία αναζητούμε στην καθημερινότητά μας. Όλες οι μεγάλες πόλεις του εξωτερικού είναι πεζοδρομημένες και με πάρκα. Πρέπει όμως να μπουν και κανόνες: με συγκεκριμένες ώρες κυκλοφορίας για τα αυτοκίνητα ανεφοδιασμού των καταστημάτων και να απαγορευτεί πλήρως η είσοδος στα ΙΧ αυτοκίνητα και στα μηχανάκια. Να υπάρξει ειδική μέριμνα για την είσοδο των Ταξί, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και των ασθενοφόρων. Ειδικά αυτές τις μέρες, προεκλογικά, μπαίνει όποιος θέλει με το αυτοκίνητο του και κάνει ό,τι θέλει! Μην μου πείτε ότι δεν το έχετε δει; Μην μου πείτε ότι δεν έχετε δει τι επικρατεί στην πλατεία Πετρινού που η Κανονιστική έχει πάει περίπατο; Έχετε αναρωτηθεί εάν ένας άνθρωπος σε καροτσάκι μπορεί να μετακινηθεί άνετα ανάμεσα στα μαγαζιά; Μια γυναίκα με το παιδάκι της στο καρότσι πόσο άνετα μπορεί να ευχαριστηθεί μια βόλτα στο πεζοδρομημένο κέντρο; Θα έπρεπε να είναι όαση ένα πεζοδρομημένο κέντρο για αυτούς τους ανθρώπους. Είναι; Δεν νομίζω…Δεν θα έπρεπε να έχει πιο πολλά παγκάκια και πιο πολύ πράσινο; Δεν νομίζετε ότι χρειάζονται; Έχει καταλάβει η Δημοτική Αρχή ότι ένας ηλικιωμένος που θέλει να διασχίσει όλο το πεζοδρομημένο κέντρο δεν βρίσκει ένα παγκάκι για να καθίσει;
Δεν μου απαντήσατε για τα σκουπίδια όμως...αποφεύγετε την απάντηση;
Όχι βέβαια! Όλοι ζήσαμε τις τραγικές στιγμές πέρυσι με το θέμα αυτό και με τους τόνους σκουπιδιών να απειλούν την υγεία μας πρώτα και μετά την αισθητική μας…όλοι μας πληρώνουμε από την τσέπη μας για την μεταφορά των σκουπιδιών από εδώ κι εκεί. Η θέση του συνδυασμού «Τρίπολη-Αύριο» είναι συγκεκριμένη και ξεκάθαρη. Άμεση λύση σε συνεργασία με την Περιφέρεια για να σταματήσουν οι δημότες μας να πληρώνουν λάθος πολιτικές και συμφέροντα. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε μια πόλη σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης γι αυτό και είναι τα σκουπίδια μαζεμένα. Όχι γιατί δόθηκε λύση από την δημοτική αρχή.
Τελειώνοντας θα ήθελα να στείλετε ένα μήνυμα στους ψηφοφόρους του Δήμου Τρίπολης…γιατί να σας ψηφίσουν;
Γιατί πρέπει κάποια στιγμή να υπάρξει ανανέωση προσώπων και να ασχοληθούν ενεργά με την πόλη μας νέοι άνθρωποι με ήθος και όρεξη για δουλειά. Ας ψηφίσουμε μια φορά με γνώμονα το καλό της πόλης και ας ψηφίσουμε ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν ανιδιοτελώς. Ας βάλουμε για λίγο στην άκρη του μυαλού μας τα κομματικά και ας ψηφίσουμε πρόσωπα. Εάν θέλουμε να στείλουμε πολιτικό μήνυμα ας το κάνουμε στις Ευρωεκλογές. Στις Δημοτικές εκλογές να ψηφίσουμε πρόσωπα και μόνο. Ως παράταξη έχουμε πολλές νέες ιδέες και ακούραστη διάθεση να εργαστούμε για την υλοποίηση τους, ώστε με Δήμαρχο τον Κώστα Τζιούμη η ελπίδα μας να γίνει η Τρίπολη οικονομικό, πολιτιστικό, αθλητικό, κοινωνικό κέντρο ολόκληρης της Πελοποννήσου, να πραγματοποιηθεί.
ΠΗΓΗ - ΑΡΚΑΔΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

30 σχόλια

  • Γορτύνιος
    Γορτύνιος Σάββατο, 17 Μαϊος 2014 20:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι Γορτύνιοι της Τρίπολης που σε ξέρουμε και σε εκτιμάμε θα σε στηρίξουμε Γιώργο!!!

  • Νίκος Χ.
    Νίκος Χ. Τρίτη, 13 Μαϊος 2014 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Μόλις σήμερα έμαθα ότι είναι υποψήφιος ο Γιώργος και ειλικρινά χάρηκα πολύ! Καλή σου επιτυχία φίλε Γιώργο. Μακάρι να σε τιμήσουν οι συμπολίτες μας!

  • Απαιτητικός Τριπολίτης
    Απαιτητικός Τριπολίτης Παρασκευή, 02 Μαϊος 2014 12:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλικάρι προχώρα! Να είσαι καλά που το αποφάσισες! Νέος που έχει πράγματα να πεί αγαπητοί όσο και αν ενοχλεί! Καλή τύχη!

  • Γορτύνιος εν Τριπόλει
    Γορτύνιος εν Τριπόλει Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 18:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή σου τύχη Γιώργο! Είσαι σωστός επαγγελματίας και αυτό είναι γνωστό. Να είσαι καλά με την οικογένειά σου και καλή επιτυχία στις εκλογές!
    Είσαι με έναν αξιόλογο άνθρωπο, τον Κώστα Τζιούμη και ακούγεστε πολύ θετικά στην πόλη για τον αξιοπρεπή και χαμηλών τόνων αγώνα σας! Μπράβο σας και καλή δύναμη!

  • Τριπολίτης
    Τριπολίτης Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 01:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο καλή σου επιτυχία που σίγουρα θα την έχεις αρκεί οι συμπολίτες μας να εκτιμήσουν οτι είσαι νέος και έχεις να πεις πράγματα ουσίας και όχι υποσχέσεις για ηλίθιους!

  • Καλά Μυαλά...
    Καλά Μυαλά... Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 20:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Τίποτα δε σου ξεφεύγει ρε Τέλη, είσαι αετός!!!

  • Τελης
    Τελης Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014 08:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Τελικά Γιωργάρα εισαι νεας κοπης πασοκακι που θελει να σωσει την Τρίπολη κρυμενο κατω απο την ...ελια, το ποταμι και οποιο αλλο τεχνασμα επινοησουν οι του μνημονιακου πασοκ;

  • Tegeatis
    Tegeatis Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 21:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Kαλη επιτυχία Γιωργο! Νομιζανε οτι πάνε για περίπατο και χασανε τον υπνο τους

  • ΑΡΚΑΣ (Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΟΧΙ O TRANS)
    ΑΡΚΑΣ (Ο ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ, ΟΧΙ O TRANS) Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 20:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλύτερα σου πήγαινε το Μαρία απ' όλα τα ψευδώνυμα, κακώς το άλλαξες! Τα....ανατομικά και ψυχολογικά σου προβλήματα βγάζουν μάτι. Ξεκίνα τα ψυχοφάρμακα από τώρα γιατί δεν θα την παλέψεις μέχρι τις εκλογές :-)))
    Υ.Γ.:Εδώ έχεις το δικαίωμα να επιχειρηματολογείς και να κρίνεις, όχι να εξυβρίζεις και να διαβάλλεις. Άλλο η ανωνυμία που σου παρέχει το Καλημέρα Αρκαδία και άλλο η ασυλία, άλλο η κριτική κι άλλο η εξύβριση.

  • ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑ!!!!!!!
    ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΚΑ!!!!!!! Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό είναι το επίπεδο ανθρώπων που μη μπορώντας να αντιμετωπίσουν την αντικειμενική αλήθεια κρύβονται σαν κοριτσάκια πίσω από ανώνυμα και γελοία σχόλια! Όποιος και αν είσαι Ανώνυμε εμπαθή και κομπλεξικέ ανάλωσε την όποια άχρηστη ενέργεια έχεις σε υποψηφίους που πιστεύεις και καταλαβαίνεις και κάνετε ελεύθερα πολιτικές συζητήσεις του επιπέδου...Μαμάκιας κλπ! Άσε τον Γιώργο να εκφράζει μυαλά πολύ ανώτερα από το θεωρητικά υπαρκτό δικό σου. Προς Θεού η ψήφος σου του είναι σίγουρα παντελώς ΑΧΡΗΣΤΗ!!!! Δεν απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, εμπαθείς, κομπλεξικούς ο Γιώργος! Προφανώς έχεις άλλου είδους ζητούμενα και απωθημένα με τον Γιώργο που θα πρέπει να λύσεις με ειδικούς!!! Άντε ΓΕΙΑ λοιπόν!!!

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΜΑΚΙΑΣ ΤΕΛΙΚΑ!!!!!!

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 11:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ανώνυμος που έγινε Αλέξης και μετά Ξουλιάς άλλαξε φύλο και έγινε Μαρία!!! Αφού θες να σε φωνάζουν Μαρία λοιπόν, για πες μας...Μαρία, πόσο κόστισε το κάθε παγκάκι γνωρίζεις? Γιώργο συνέχισε να λες τα πράγματα όπως είναι όσο κι αν αυτό ενοχλεί τους αστοιχείωτους, τους κομπλεξικούς και τους βολεμένους...

  • Μαρία
    Μαρία Τρίτη, 22 Απριλίου 2014 00:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Γέωργο μου τα τέσσερα τεράστια παγκάκια στην Πλατεία Πετρινού δεν τα έχεις δει τόσο καιρό?
    Τόσα παγκάκια που έγιναν στην πλατεία Αρεως και στους πεζόδρομους περιμετρικά , ούτε αυτά τα είδες?
    Θέλεις να κατέβεις δημοτικός σύμβουλος και δεν έχεις κάνει ούτε μία βόλτα στην πόλη σου να δεις τις αλλαγές?

  • ΞΟΥΛΙΑΣ
    ΞΟΥΛΙΑΣ Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 08:54 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΡΙΜΑ ΕΙΣΤΕ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΑΤΕ ΑΜΕΣΩΣ
    ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
    ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ.
    ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ
    ΣΟΥ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ
    ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΑ
    ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ Η ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ
    ΓΕΩΡΓΑΡΑ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.

  • Κώστας
    Κώστας Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 01:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο μου η νυν δημοτική αρχή , έχει παραδεχτεί ότι βρήκε μελέτες , αλλά εάν έχεις ενημερωθεί καλά θα δεις ότι η ένταξη των έργων έγινε επί Σμυρνιώτη με υπογραφή του Τάσου Αποστολόπουλου.
    Εκτός αυτού θα πρέπει και εσύ να παραδεχτείς ότι και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές έβρισκαν μελέτες από τις προγενέστερές τους δημοτικές αρχές , αλλά για κάποιο περίεργο λόγο τις άφηναν στα συρτάρια και έφτιαχναν εκ νέου καινούργιες μελέτες.
    Γιατί λοιπόν είναι όλα τα συρτάρια του δήμου γεμάτα μελέτες που ουδέποτε υλοποήθηκαν?
    Μήπως γιατί οι μελέτες αφήνουν κάποιο κέρδος στους μελετητές και τους ...
    Μήπως γιατί κανείς δεν αναλάμβανε το πολιτικό κόστος να τις υλοποιήσει?
    Μήπως γιατί κανείς δεν είχε τις γνώσεις να τις προχωρήσει?
    Σημασία δεν έχει ποιός έχει την ιδέα μόνο.
    Σημασία έχει ποιός την υλοποιεί.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 18:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΗ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΙ ΜΙΛΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΟΥ...ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΖΙΟΥΜΗ...ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ...

  • Αλέξης
    Αλέξης Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 10:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλά ρε Γιωργάρα μην κανείς έτσι και απαντας σε κάθε σχόλιο μεγαλοσωτήρα της Τριπολης.
    Χρειαζεται και λίγη ψυχραιμία θα ακούσεις
    Πολλά απο την στιγμή που αποφασίσεις
    Να εισέλθης στην πολιτική δρώμενα του Δημου
    Τριπολης. Εαν δεν αντεχεις την πίεση
    Κάτσε στον γραφειάκι σου στην Τραπεζα
    Και μην ασχολείσαι με τους Καρχαρίες
    Της πολιτικής χρονια πολλα.

  • XY
    XY Κυριακή, 20 Απριλίου 2014 04:14 Σύνδεσμος σχολίου

    γεια σου γιωργο λεβεντια με το αετισιο βλεμμα !

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 21:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αλέξη έχε το νου σου γιατί τα ψάρια τρέφονται με μαλάκια σαν εσένα!

  • nick
    nick Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙΣ!

  • Αλέξης
    Αλέξης Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 15:03 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΩΡΓΟ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΨΑΡΙ
    ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΣ
    ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑΕΚΛΕΓΕΙΣ ΤΙ ΕΧΟΥΝ
    ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

  • ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ
    ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 14:25 Σύνδεσμος σχολίου

    ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΔΕ ΣΩΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!! KANE ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΤΟΝ "ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟ", ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΜΑΖΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΑΚΙΑ, ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΣΑΕΥΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΑΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΤΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ!!!

  • ΑΛΕΞΙΒΛΑΚΕΙΟ!
    ΑΛΕΞΙΒΛΑΚΕΙΟ! Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΙΛΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... "ΠΛΗΡΗ" ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ Α Γ Ρ Α Μ Μ Α Τ Ο Ι ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙ? ΚΑΚΟ Η ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΟΥΝ? ΑΓΝΩΣΤΑΙ ΑΙ ΒΟΥΛΑΙ ΤΟΥ "ΦΙΛΟΥ"!!!!!
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕ "ΦΙΛΕ"! ΑΛΛΙΩΣ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ! ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΕΛΑΕΙ ΗΔΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΟΥ! ΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΑ!
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ "ΦΙΛΕ"! ΣΤΟ ΠΑΝΕΛ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 19 Απριλίου 2014 08:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Σιγά ρε Γιώργο εσενα περιμέναμε τόσα χρόνια να έρθεις
    Να μας σώσεις.

  • ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ
    ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 20:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ!!! ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΑΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ, ΤΙΣ ΜΟΥΜΙΕΣ, ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ !!! ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ!!!

  • Anonymos
    Anonymos Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΔΕΡΦΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗ ΠΕΣΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΑΝΕΛ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΝΕΝΗΜΕΡΩΤΟΣ

  • Μάκης Μ.
    Μάκης Μ. Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 11:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλή επιτυχία Γιώργο. Είθε τέτοιοι άνθρωποι κοινωνικά ενεργοί και ευαισθητοποιημένοι, με αξίες, να πείσουν τους συμπολίτες μας πως οι ικανοί δεν έχουν κομματική ταυτότητα γιατί πολύ απλά δεν τη χρειάζονται και να σε εμπιστευτούν με την ψήφο τους για το δήμο μας. Να είσαι καλά με την οικογένειά σου!

  • Γιώργος Μουστόγιαννης
    Γιώργος Μουστόγιαννης Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 02:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέτοιους και νέους ανθρώπους θέλουμε στην Τρίπολη..! Με ήθος – ευγένεια – καλοσύνη και εξυπνάδα..!! Όπως ο φίλος μας ο Γιώργος.. Και θα πρέπει να τον στηρίξουμε στο νέο εγχείρημα του.. ώστε με την παρουσία του να ανασάνει και η τοπική αυτοδιοίκηση, από φρέσκα μυαλά και με την συμβουλή των ανοιχτόμυαλων παλαιοτέρων, να προπορεύουν την Αρκαδική Πρωτεύουσα, για μια νέο Δήμο πλαισιωμένο από άξιους και όχι μίζερους ανθρώπους..!!! Καλή επιτυχία αδερφέ και φίλε Γιώργο...

  • Μ.Κ.
    Μ.Κ. Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΣΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ! ΜΑΚΑΡΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΑΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΕ ΤΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ!

  • ΝΙΚΟΣ
    ΝΙΚΟΣ Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014 22:10 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΕΣΤΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΞΙΖΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΦΙΛΕ!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...