Menu
RSS
Κυριακή, 28/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Λύτρας: «Δηλώνω κατηγορηματικά πως θα είμαστε παρόντες με δικό μας αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις εκλογές»

Λύτρας: «Δηλώνω κατηγορηματικά πως θα είμαστε παρόντες με δικό μας αυτόνομο ψηφοδέλτιο στις εκλογές»
Μήνυμα μέσω του «Καλημέρα Αρκαδία» στέλνει ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Μιλτιάδης Λύτρας, αναφέροντας:
«Με την ευκαιρία των Αγίων ημερών του Πάσχα εύχομαι από την Καρδιά μου η Σταύρωση και η Ανάσταση του Κυρίου Ιησού Ημών Χριστού να σημάνει την αφετηρία για κάθε προσωπική, συναισθηματική, κοινωνική και επαγγελματική προκοπή σε όλους τους Αρκάδες και στους Γορτύνιους πατριώτες μας.
Για την ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ η ευχή είναι πολύ ουσιαστική. Να μπει επιτέλους φρένο στην κατρακύλα της, στην ερήμωσή της, στις έριδες και στον αλληλοσπαραγμό πατριωτών για το τίποτα.
Η Γορτυνία μας έχει όλους ανάγκη και μάλιστα με τον καλύτερό μας εαυτό. Με όλες τις αρετές, τις δημιουργικές ικανότητες, και την φαντασία του πανέξυπνου μυαλού των Γορτυνίων σε εμπλοκή μπορούμε να αναστήσουμε τον τόπο μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΡΤΥΝΙΑ, ο συνδυασμός που αγκαλιάστηκε από όλους τους Γορτύνιους ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων είναι η μόνη επιλογή για τη Διέξοδο από την Κρίση.
Δηλώνω κατηγορηματικά και απερίφραστα πως θα είμαστε παρόντες με δικό μας αυτόνομο πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο στις εκλογές της 18ης Μάη. Ζητώ την ψήφο όλων των Γορτυνίων, από καρδιάς και με πλήρη συναίσθηση της δύσκολης αποστολής της νέας δημοτικής αρχής που θα προκύψει από τις εκλογές.
Ζητώ την στήριξη όλων των πατριωτών με υψηλό ηθικό, δύναμη και πίστη πως θα πετύχουμε. Να δημιουργήσουμε στη Γορτυνία όλες εκείνες της προϋποθέσεις για την Ανάπτυξη της με έμφαση στην καινοτομία, στις κοινωνικές υπηρεσίες στην ανάδειξη του τεράστιου πλούτου του ορεινού πανέμορφου τόπου μας.
Σας δηλώνω πως με την δική σας εντολή θα γράψουμε όλοι μαζί τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία της Σύγχρονης Γορτυνίας. Καλώ την συστράτευση όλων των πατριωτών, που έχουν ελέυθερο πνεύμα, δυνατή ψυχή και δεν υποκύπτουν σε εξαγορές συνειδήσεων και ξεπουλήματα προεκλογικά, στον δύσκολο αγώνα μας. Ξεκινήσαμε με μόνη υποκίνηση την αγάπη μας για την Γορτυνία μας και την αποστροφή μας για μια σειρά άσχημες πρακτικές διοίκησης που συνέβαλαν στην τραγική της ερημιά σήμερα.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΜΑΣ
Είμαι βέβαιος πως το επόμενο Πάσχα θα σας υποδέχομαι στα άγια Χώματα της Γορτυνίας μας ως ο Δικός σας Δήμαρχος.
Καλή Αντάμωση
Μίλτος Λύτρας
Υποψήφιος Δήμαρχος»

1 σχόλιο

  • Α. Κολοκοτρώνης
    Α. Κολοκοτρώνης Δευτέρα, 02 Ιουνίου 2014 09:20 Σύνδεσμος σχολίου

    "Είμαι βέβαιος πως το επόμενο Πάσχα θα σας υποδέχομαι στα άγια Χώματα της Γορτυνίας μας ως ο Δικός σας (βλαχο) Δήμαρχος. Καλή Αντάμωση Μίλτος Λύτρας"
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ...
    ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ!!!!!!!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...