Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ανδρέας Κολοβός: «Η Γορτυνία δεν είναι πριγκιπικό φέουδο κανενός!»

Ανδρέας Κολοβός: «Η Γορτυνία δεν είναι πριγκιπικό φέουδο κανενός!»
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας Ανδρέας Κολοβός, με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου, στις 17-04-2014, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Συμπολίτες και Συμπολίτισσες της Γορτυνίας,
Αυλαία πέφτει σήμερα στο σκηνικό της φαυλότητας, της ρουσφετολογίας, της σπατάλης, του εκμαυλισμού συνειδήσεων, των πελατειακών πολιτικών και της συναλλαγής.
Τελειώνει οριστικά μια χαμένη, για τη Γορτυνία, περίοδος ανικανότητας, ανεπάρκειας, αδιαφορίας και ανευθυνότητας.
Ο απερχόμενος επικεφαλής του «συστήματος Γιαννόπουλου», που παραπλάνησε το γορτυνιακό λαό και υπέκλεψε την ψήφο του, επιδόθηκε επί τρία χρόνια σε διασπάθιση του δημοσίου και δημοτικού χρήματος, μοιράζοντας αφειδώς αναθέσεις και αγνοώντας προκλητικά και νομιμότητα και ηθική.
Ούτε για δείγμα ένας διαγωνισμός, έστω και πρόχειρος, δεν πέρασε από το πλυντήριο των προειλημμένων αποφάσεων, που κατάντησε ο δήμαρχος την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου.
Δεν του έφτασαν τριάμισι χρόνια επιδρομής στα δημοτικά ταμεία και προσπαθεί να τα αδειάσει, ως την τελευταία του στιγμή στη διοίκηση του Δήμου, «περνώντας» εκατοντάδες θέματα μέσα σε λίγες μέρες και δαπανώντας το δημόσιο χρήμα, σε αμφίβολης χρησιμότητας, αλλά προφανούς ψηφοθηρικής σκοπιμότητας, έργα και εργάκια, μελέτες και μελετούλες.
Τον προειδοποιούμε και απαιτούμε να σταματήσει αυτή την προκλητική συμπεριφορά και να ενεργήσει, έστω και για μια φορά στη θητεία του, σαν δήμαρχος που πονάει το δήμο του και το δημότη.
Ας αναλογιστεί τί θα του καταλογιστεί, όταν παραδώσει τη διαχείριση του δημοτικού προϋπολογισμού στη διαφάνεια και τη νομιμότητα.
Δεν έχει κανένα ηθικό και νομικό δικαίωμα να συνεχίζει να φέρεται ως δυνάστης στη Γορτυνία.
Είναι η πατρίδα μας, δεν είναι πριγκιπικό του φέουδο!
Η Γορτυνία δεν του χρωστάει τίποτα!
Από σήμερα είναι απλώς υπηρεσιακός και έχει υποχρέωση και δικαίωμα να χειρίζεται μόνο τα τρέχοντα θέματα, που έχουν σχέση με τη διοργάνωση των εκλογών και τίποτα άλλο.
Η σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου, είναι το κύκνειο άσμα μιας δημοτικής αρχής, που με την πολιτική και τη διαχείρισή της, έδειξε ότι μοναδικός της στόχος ήταν η κατάληψη του Δήμου.
Όμως έφτασε η στιγμή για την απαλλαγή της Γορτυνίας από τους καταληψίες αλεξιπτωτιστές, που επί χρόνια διψούσαν για εξουσία.
Καλούμε και τους άλλους υποψηφίους δημάρχους, να σταθούν σταθερά στο πλευρό του πολίτη, για να διασωθεί οτιδήποτε διασώζεται ακόμη.
Απευθυνόμαστε ακόμη και σ’ αυτούς που επί τριάμισι χρόνια, δεν βρήκαν λέξη αντιπολίτευσης να αρθρώσουν, απουσιάζοντας ουσιαστικά από τα δημοτικά πεπραγμένα και δίνοντας τη δυνατότητα στον απερχόμενο να αλωνίζει, στα πλαίσια μια ιδιότυπης συναλλαγής αλληλοκάλυψης.
Απευθυνόμαστε ακόμα και στους δήθεν ανεξάρτητους, περιπλανώμενους επίδοξους σωτήρες, χρεοκοπημένους υπόλογους των πράξεων και των παραλείψεών τους, συμμέτοχους και συνένοχους, που αποπειρώνται να νοθεύσουν τη λαϊκή βούληση και να αβαντάρουν τον απερχόμενο, μήπως και διασωθούν όλοι μαζί, από τη δικαιοσύνη και την οργή του λαού της Γορτυνίας.
Επιτέλους τέλος!
Σωτήρες δεν υπάρχουν πια !
Υπάρχει μόνο ο λαός που αντιστέκεται, ο πολίτης που επέλεξε, ο ψηφοφόρος που αποφάσισε: απαλλαγή και αλλαγή, κι όχι συναλλαγή.
Ανδρέας Κολοβός
Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας"

1 σχόλιο

  • Ποδογορινος
    Ποδογορινος Δευτέρα, 21 Απριλίου 2014 19:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάποιος έπρεπε να τα πει έξω απο τα δόντια .ανδρεα προχωρά η γορτυνια πρεπει να αλλάξει σελίδα

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...