Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σπιθαμή προς σπιθαμή γυρίζει το Δήμο Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)

Σπιθαμή προς σπιθαμή γυρίζει το Δήμο Τρίπολης ο Νίκος Τσιαμούλος (εικόνες)
Χθες στις 3/5/2014 και ημέρα Σάββατο ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Νίκος Τσιαμούλος επισκέφθηκε τις δημοτικές αγορές της πόλης όπου σε καθημερινή βάση ο Τριπολιτσιώτης αγρότης-παραγωγός δίνει τη μάχη του ενάντια στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας. Έγινε θερμά αποδεκτός απ’ όλους και αντάλλαξε απόψεις για την δυσκολία πώλησης των προϊόντων αλλά και για όλα αυτά που απασχολούν τον δημότη Τρίπολης. Ήταν τόσο έντονο το ενδιαφέρον του κόσμου που ο υποψήφιος Δήμαρχος αφιέρωσε όλο το χρόνο του πρωινού το προγράμματος στην καρδιά της τοπικής οικονομίας, στις δημοτικές αγορές.
Το απόγευμα, η περιοδεία του ξεκίνησε από τον Παλαιόπυργο, στο 2ο ποδηλατικό γύρο Μαντινείας, όπου οι ποδηλάτες μετά από 250χλμ. άρχισαν να εμφανίζονται κατά τις 17:00 στον τερματισμό. Στη συνέχεια βρέθηκε στο χωριό Πάπαρη, στην δοξολογία που πραγματοποιήθηκε για τα 30 χρόνια Αρχιερατείας του Μητροπολίτη κ.κ. Αλέξανδρου.
Έπειτα, μετέβη στα Πηγαδάκια όπου αντάλλαξε απόψεις με κατοίκους του χωριού για το πόσο απομακρυσμένη και ξεχασμένη από το κέντρο του δήμου είναι η τοπική κοινότητα.
Στα χωριά Κερασιά και Βλαχοκερασιά ο Νίκος Τσιαμούλος έγινε δεκτός με θερμή υποδοχή από τους τοπικούς φορείς και υπήρξε γόνιμος διάλογος σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής με έμφαση στο πρόβλημα του νερού. Άλλωστε αποτελεί δέσμευση του Νίκου Τσιαμούλου η ολοκλήρωση και η επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων που αφορούν αποκατάσταση του δικτύου νερού.  
Τελευταίος προορισμός ήταν τα Βούρβουρα, όπου μίλησε με τους κατοίκους για τα προβλήματα της κοινότητας.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

2 σχόλια

  • Anonymos
    Anonymos Δευτέρα, 05 Μαϊος 2014 10:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Στην Αγία Τριάδα πρέπει να πάει ο Σμυρνιώτης και η παράταξή του γιατί ήταν δική τους επιλογή.

  • ΚΩΣΤΑΣ
    ΚΩΣΤΑΣ Κυριακή, 04 Μαϊος 2014 21:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΗΓΕ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...