Menu
RSS
Κυριακή, 12/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σκέψεις ενός υποψηφίου, λίγο πριν την «ώρα της κρίσης»…

Σκέψεις ενός υποψηφίου, λίγο πριν την «ώρα της κρίσης»…
Η προεκλογική περίοδος πλησιάζει στο τέλος της, τα συναισθήματα ανάμικτα, και οι ανασφάλειες του υποψηφίου τον βασανίζουν σαν Ερινύες: «Πέρασα το μήνυμά μου;» « Ήμουν πειστικός;»… Ευτυχώς που υπάρχει και αυτή η εσωτερική φωνή που στο τέλος καθησυχάζει τη συνείδηση, διαβεβαιώνοντάς την ότι έκανε το καλύτερο που μπορούσε.
Θέτω τον εαυτό μου στη διάθεση των Συνδημοτών μου, για να υπηρετήσω το κοινό μας καλό. Η θητεία του Δημοτικού Συμβούλου είναι μια πενταετής δέσμευση που παίρνω πολύ σοβαρά: Αν με επιλέξετε, ένας μακρύς και κοπιώδης αγώνας δρόμου θα ξεκινήσει για μένα. Όμως θα είναι ένα ταξίδι που θα κάνω με μεγάλη ευχαρίστηση, και με εφόδιο την καλή γνώση του μεγάλου και ιστορικού Δήμου μας.
Πράγματι, τον ξέρω τον τόπο μας «απ’ έξω και ανακατωτά»: Τα Βουνά μας, τα Ποτάμια μας, τα Οροπέδια μας, την Ιστορία μας, και φυσικά τους Ανθρώπους μας, τα προτερήματα και τα αδύναμα σημεία μας. Θα αγωνιστώ να προασπίσω τις αξίες μας, να διαφυλάξω την αξιοπρέπειά μας, να βελτιώσω την καθημερινότητά μας, να μας προσφέρω διεξόδους δημιουργικής δράσης, ενώ θα κινήσω γη και ουρανό για να ανταποκριθώ σε κάθε δίκαιο αίτημα.
Όμως «κρείττον το σιγάν»… Την Κυριακή είναι επιτέλους η ώρα να μιλήσετε, και εμείς να ακούσουμε. Σας παρακαλώ να μας «ξεκουφάνετε»! Σας παροτρύνω δηλαδή όλους να συμμετάσχετε στις εκλογές, για να εξασκήσετε το ιερό δημοκρατικό δικαίωμα της Ψήφου. Μόνο τότε το αποτέλεσμα θα είναι πραγματικά αντιπροσωπευτικό, και η Δημοκρατία μας αληθινά συμμετοχική με τον Πολίτη στο επίκεντρο.
Είθε να είμαι μία από τις επιλογές σας!
Τα σέβη μου,
Τάσος Κεχαγιάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης, με τον συνδυασμό «Νέα Τρίπολη» του Γιάννη Σμυρνιώτη
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...