Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το όνομα του Τεγεάτη Γρηγόρη Λαμπράκη θα δοθεί σε δρόμο της Αθήνας!

Συνέντευξη Τύπου για την αθλητική εκδήλωση «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ HALF MARATHON» - ATHENS RUN 2012, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Μαΐου, παραχώρησαν στο Πνευματικό Κέντρο Αθηνών ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, o Yπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βασίλης Σεβαστής και η Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων Παναγιώτα Ψαράκη.

>Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης τόνισε: “Ο Δήμος Αθηναίων στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ενισχύει και στηρίζει την αθλητική δράση της πόλης μέσω του Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α. και των συλλόγων της Αθήνας….. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι ο Διεθνής Μαραθώνιος είναι αφιερωμένος στον Γρηγόρη Λαμπράκη, εμείς λοιπόν θα τιμήσουμε τον Λαμπράκη δίνοντας σύντομα το όνομά του σε δρόμο της Αθήνας”.

Ο 1ος Διεθνής ΗμιΜαραθωνίος Αθηνών «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ θα διεξάγεται και αγώνας δρόμου 8χλμ. και 3 χλμ.για μικρά παιδιά.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:
21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.
8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.
3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο.

Εγγραφές και πληροφορίες για τον αγώνα, τους όρους συμμετοχής, τη διαδρομή και πλούσιο ενημερωτικό υλικό, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της διοργάνωσης  www.acropolishalfmarathon.gr, στους χώρους άθλησης του Οργανισμού (Γυμναστήρια, Κολυμβητήρια, Κλειστά Γήπεδα) και στα ΚΕΠ του Δήμου Αθηναίων.

 

Το βιογραφικό του Γρηγόρη Λαμπράκη, διαβάσετε εδώ: http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B7%CF%82_%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7%CF%82

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...