Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Επέμβαση δυνάμεων της ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (vd)

Επέμβαση δυνάμεων της ΜΑΤ στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ (vd)

Η επιχείρηση ξεκίνησε από τις 04:15 με τη συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, οι οποίες έκαναν και περιορισμένη χρήση χημικών, στο προαύλιο του Ραδιομέγαρου, για να απομακρύνουν τον κόσμο. Από τον χώρο έχουν γίνει τέσσερις προσαγωγές. Οι προσαχθέντες οδηγήθηκαν στη ΓΑΔΑ, ενώ στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι. Οπως διευκρινίζεται από την αστυνομία, ήταν απλώς προσαγωγές και δεν υπήρχε λόγος για να κρατηθούν.

Αυτήν την ώρα έχει ξεκινήσει καταμέτρηση των μηχανημάτων και του εξοπλισμού της ΕΡΤ, ενώ έξω από το κτίριο βρίσκονται τα προεδρεία της ΠΟΕΣΥ και της ΕΣΗΕΑ, που ζητούν να τους επιτραπεί να είναι παρόντες στην καταμέτρηση. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχει δοθεί σχετική άδεια.
Παράλληλα, εργαζόμενοι της ΕΡΤ και συνδικαλιστές καλούν τον κόσμο να μεταβεί στο Ραδιομέγαρο για να εκδηλώσει τη συμπαράστασή του και να διαμαρτυρηθεί για την επέμβαση.
Στο μεταξύ,  ένταση επικράτησε έξω από τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ, καθώς ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ απώθησαν τους εργαζόμενους και τον κόσμο που βρισκόταν στη λεωφόρο Μεσογείων. Έξω από το Ραδιομέγαρο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ τα ΜΑΤ έχουν οδηγήσει τον κόσμο προς την Αγ. Ιωάννου.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...