Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η τάση του καιρού μέχρι το τέλος Αυγούστου!

Η τάση του καιρού μέχρι το τέλος Αυγούστου!
Μετά την ανάσα δροσιάς σήμερα Τρίτη σχεδόν σε όλη την χώρα,από αύριο και πάλι ο υδράργυρος θα πάρει την ανιούσα για να φτάσει και πάλι σε αρκετές περιοχές της κεντρικής και νότιας νοτιοανατολικής ηπειρωτικής χώρας τους 38-40οC.


Αυτό το κύμα έντονης ζέστης δείχνει να κρατάει κυρίως την Πέμπτη 21/8/2014 και την Παρασκευή 22/8/2014 ενώ από το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει να υποχωρεί σταδιακά πρώτα από τα δυτικά και βόρεια τμήματα της χώρας.

Από το Σαββατοκύριακο 23-24/8/2014 και μετά θα επιστρέψουν τα μελτέμια που φέτος έχουν απουσιάσει από το παραδοσιακό ελληνικό καλοκαίρι.

Από τις 25 μέχρι και τις 28-29 του μήνα την ερχόμενη εβδομάδα φαίνεται να έχουμε ενισχυμένα μελτέμια στο Αιγαίο πτώση της θερμοκρασίας και πιθανότητα για τοπικές μπόρες ή σποραδικές καταιγίδες στην βορειοανατολική Ελλάδα.

Τέλος όσον αφορά τις αρχές του Σεπτέμβρη (πρώτο Δεκαήμερο) είναι πολύ πιθανό να έχουμε την πρώτη μεταβολή με φθινοπωρινά χαρακτηριστικά στην δυτική κεντρική και βόρεια -βορειοδυτική-βορειοανατολική Ελλάδα.

Γι'αυτό όσοι είναι να πάνε διακοπές αρχές του Σεπτέμβρη θα πρέπει να έχουν στο νού τους για αυτήν την μεταβολή που θα ενημερώσουμε μέσα από το http://www.weather-in-greece.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...