Menu
RSS
Παρασκευή, 26/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Βρέθηκε η μικρή Μαρία!

Βρέθηκε η μικρή Μαρία!
- Στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία που αγνοούνταν από το μεσημέρι της ημέρας του Πάσχα 
- Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς από μάντρα με αυτοκίνητα στο Σκαραμαγκά όπου είχε πάει η οικογένειά της για το Πάσχα 
- Καλά στην υγεία του το παιδί, έχει μεταφερθεί στο λιμεναρχείο 
- Οι αρχές εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για απόπειρα απαγωγήςΚαλά στην υγεία της να περιπλανιέται στη λεωφόρο Καβάλας βρέθηκε η μικρή Μαρία Ειρήνη Πρίντεζη που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Σκαραμαγκά την ημέρα του Πάσχα.
 
Σύμφωνα με τις πρώτες πληφορορίες, το 3,5 ετών κοριτσάκι βρέθηκε σε περιοχή του Ασπρόπυργου, κοντά σε ξενοδοχείο, από τον λιμενάρχη της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονταν για τον εντοπισμό της.
Στο σημείο πήγαν Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε στο λιμεναρχείο, ενώ εκεί σπεύδουν τόσο οι γονείς και ο μεγαλύτερος αδερφός της καθώς επίσης και αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής. Η εξαφάνιση του παιδιού καταγγέλθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα από τους γονείς της. Όπως δήλωσε ο πατέρας της, όλα έγιναν σε τρία λεπτά και ενώ η μικρή έπαιζε με τον αδερφό της, εξαφανίστηκε!

Οι αρχές μάλιστα δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο απόπειρας απαγωγής. Αν πρόκειται για κάτι τέτοιο πάντως, ίσως οι απαγωγείς να μην περίμεναν την κινητοποίηση και τη δημοσιότητα που πήρε το θέμα και μετά από τις εξελίξεις να αναγκάστηκαν να αφήσουν ελεύθερο το 3,5 ετών κοριτσάκι. Ο πατέρας Αντώνης Πρίντεζης, πάντως, σε δηλώσεις του νωρίτερα είχε δηλώσει πως κανείς δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...