Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τα νέα «πεντάμηνα», η Αρκαδία του Μίκη και η γρουσούζικη Τρίτη!

Τα νέα «πεντάμηνα», η Αρκαδία του Μίκη και η γρουσούζικη Τρίτη!

 

- Καληνυχτάκηδες, καλημέρα! Επειδή έχουμε μαζευτεί πάρα πολλοί σε αυτή την παρέα, δεν φτιάχνουμε ένα σύλλογο απανταχού καληνυχτάκηδων Αρκαδίας? Για σκεφθείτε το.

- Μαγική ήταν η βραδυά στο Στάδιο με τη μουσικοχορευτική θεατρική παράσταση για τη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη. Όσοι τυχεροί βρέθηκαν εκεί ταξίδεψαν μέσα από τη ζωή και τα τραγούδια του Μίκη στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Φανταστικό το ταξίδι αλλά και οι συντελεστές της παράστασης. Συγχαρητήρια σε όλους.

- Τελικά η Αρκαδία αγκάλιασε ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του Μίκη. Από την Τρίπολη έως τη Ζάτουνα οι αναμνήσεις του Θεοδωράκη παραμένουν χαραγμένες μέσα του. Γι αυτό άλλωστε αγαπά τόσο πολύ αυτό τον τόπο και το έχει αποδείξει έμπρακτα. Γι αυτό είναι ο δικός μας Μίκης.

-Τώρα που τελειώνει το καλοκαίρι αρχίζει η διανομή των δελτίων κοινωνικού τουρισμού για φθηνές διακοπές! Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

- Η Νεστάνη της Μαντινείας ετοιμάζεται και φέτος να γιορτάσει την Παναγία της με κάθε μεγαλοπρέπεια. Παράλληλα θα γίνει και το καθιερωμένο πανηγύρι. Ευχόμαστε στους διοργανωτές καλή επιτυχία.

- Δράμα στο Άργος! Πα - τέρας πυροβόλησε στο κεφάλι δύο φορές την 17χρονη κόρη του. Το τραγικό περιστατικό συνέβη προχθές στην κεντρική πλατεία του Άργους. Ο πατέρας - που στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε - έμεινε τελικά κλινικά νεκρός ενώ το κορίτσι χαροπαλεύει. Κι όλα αυτά ...δίπλα μας!

- Χωρίς περίεργα περιστατικά πέρασε η χθεσινή Τρίτη. Αν και ήταν Τρίτη και 13 δεν είχαμε ευτράπελα και όλα κύλησαν ομαλά. Ας μην είχα φορέσει  την μπλούζα μου ανάποδα και θα σας έλεγα εγώ. Φτου, φτου, φτου...

- Γενική γραμματέας του Μανιάτη στο Υπουργείο Περιβάλλοντος ανέλαβε η Νάντια Γιαννακοπούλου από τη Μεσσηνία που δεν είχε εκλεγεί βουλευτίνα στις τελευταίες εκλογές. Τελικά όλοι οι καλοί ( και οι όμορφες ) δεν χάνονται. Καλορίζικη Νάντια...

- Στα χωριά τους μαθαίνουμε ότι βρίσκονται όλοι οι Βουλευτές και οι πολιτευτές της Αρκαδίας για την εορτή της Παναγίας. Ραντεβού έχουν δώσει στα εγκαίνια της έκθεσης της Τεγέας. Από εκεί δεν θα λείψει κανείς. Πάμε στοίχημα?

- Όλοι οι άνεργοι της Αρκαδίας περιμένουν με ανυπομονησία τα προγράμματα κοινοφελούς εργασίας για να κάνουν τις αιτήσεις τους. Βλέπετε οι θέσεις είναι αρκετές ( περίπου 400 ) και όλοι ελπίζουν για μία θέση στον πεντάμηνο ήλιο. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η προκήρυξη θα βγει μέσα στον Αύγουστο. Παιδιά υπομονή.

- ΤΕΛΟΣ: Ευχόμαστε σε όλους καλή αυριανή για το Πάσχα του καλοκαιριού. Χρόνια πολλά και η Παναγία βοήθειά μας. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ!

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...