Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο μπαμπούλας της διαθεσιμότητας, ο τιμωρός των λιστών στην Τρίπολη και η δύσκολη παρέλαση της Κυριακής!

Ο μπαμπούλας της διαθεσιμότητας, ο τιμωρός των λιστών στην Τρίπολη και η δύσκολη παρέλαση της Κυριακής!

 

- Μέρα καλή σε όλους σας και αέρα στα ...πανιά σας! Το φθινόπωρο δείχνει σιγά - σιγά τα δόντια του και ο φετινός χειμώνας λένε ότι θα είναι βαρύς. Βαρύς και ασήκωτος. Αλήθεια με εκείνο το επίδομα θέρμανσης τί θα γίνει? Πάλι με το τζάκι θα τη βγάλουμε...

- Πάντως και το τζάκι δεν είναι και η καλύτερη λύση για θέρμανση. Αυτά που γλυτώνεις από το πετρέλαιο με τα ξύλα τα πληρώνεις διπλά σε ...λουκάνικα και πανσέτες!

- Δεν ξέρω αν το συνδέσατε αλλά την ίδια μέρα που η Τρίπολη θα ολοκληρώνει την αδελφοποίησή της με την Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου ο Παναρκαδικός θα παίζει μπάλα με την τοπική ομάδα του Μεσολογγίου στην Τρίπολη ( 29/9/13). Δε φαντάζομαι να μας πιάσουν οι συναισθηματισμοί στο γήπεδο και να ΄χουμε τίποτα άλλες αδελφοποιήσεις! Δεν μας παίρνει κόουτς για τέτοια, δεν μας παίρνει με τίποτα λέμε.

- Η παρέλαση της Κυριακής για την Άλωση θα έχει μεγάλο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον. Τόσο για το πρόσωπο του εκπροσώπου της κυβέρνησης όσο και για την παρουσία στελεχών της Χρυσής Αυγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Άλωση της Τρίπολης θα είναι η πρώτη μεγάλη  εκδήλωση που όλοι οι πολιτικοί θα συνυπάρξουν σε μία εξέδρα μετά τον άδικο θάνατο του Παύλου Φύσσα.

- Σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να είμαι την Κυριακή στη θέση του Αστυνομικού Διευθυντή Αρκαδίας. Με τόσα κεφάλια που πέσανε τις προηγούμενες μέρες  στο Σώμα  δε θα ένιωθα - αν ήμουν σε αυτή τη θέση -  και τόσο ασφαλής. Όχι τόσο από πλευράς λήψης των απαιτούμενων αστυνομικών μέτρων  ( που είμαστε σίγουροι ότι θα ληφθούν τα καλύτερα δυνατά ) όσο από το γεγονός ότι υπάρχει πάντα και το ...απρόβλεπτο! Εκεί τί μπορείς να κάνεις? ...απολύτως τίποτα.

- Μόνο πτυχιούχοι είπε ο Δήμαρχος Τρίπολης θα πάρουν τις θέσεις των διευθυντών  και των προϊσταμένων στο Δήμο. Πρώτον δεν είναι εύκολο να βρεις τέτοιους τύπους παντού και δεύτερον: αν δεν είναι δικοί σας? ...μπέρδεμα Δήμαρχε, μη βάζεις δύσκολα!

- Χαμός γίνεται στην περιφερειακή αρχαιολογική υπηρεσία. Έτοιμοι να μπουν  σε διαθεσιμότητα είναι δεκάδες υπάλληλοι θέτοντας πλέον σοβαρή υποψηφιότητα για ...αποχώρηση. Η υπόθεση κατάντησε big brother!

- Το ίδιο κλίμα επικρατεί και στο ΙΚΑ Τρίπολης με τη διαθεσιμότητα υπαλλήλων Ήταν στραβό το κλίμα, το ΄φαγε και ο ...Κυριάκος!

- Το νέο πρόγραμμα ξεκίνησε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης αλλά νέο αίμα δεν είδαμε ακόμα. Τί θα γίνει με εκείνες τις συνεργασίες που λέγανε? Μήπως στράβωσε τίποτα?

- Ακούγεται έντονα ότι θα ανοίξει ΤΖΑΜΠΟ στην Τρίπολη αλλά εγώ δε βλέπω τίποτα. Φαίνεται ότι ο γνωστός από τη διαφήμιση ..."τιμωρός των λιστών" είναι πολύ απασχολημένος για να ασχοληθεί ΤΩΡΑ με την πόλη μας.(  άσε που τα έχει και ...μεγάλα ).

- Ανοίγουν τα πρώτα πεντάμηνα του ΟΑΕΔ για τους Δήμους της Αρκαδίας και όλοι οι άνεργοι νέοι ( και όχι μόνο )  είναι έτοιμοι για την αίτηση. Με το στυλό στο χέρι είναι σας λέω. Έχουν πάθει αγκύλωση.

- Επικίνδυνος είναι ο δρόμος για τους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Τρίπολης. Ο Τζιούμης έφερε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης αφήνοντας καλές εντυπώσεις με αυτή του την παρέμβαση. Γιατρέ - επιτέλους - ξεκίνα, ο καιρός έφθασε!

- Με τα Χανιά για το κύπελλο Ελλάδας παίζει ο Αστέρας στην Τρίπολη. Ήθελα να 'ξερα, γιατί παίζουν οι ομάδες ( και κυρίως ο Αστέρας ) γι αυτό το θεσμό? Αφού όλοι ξέρουν ποιός θα το σηκώσει στο τέλος. Γιατί σπάνε τα πόδια τους και τα νεύρα μας?

- ΤΕΛΟΣ: Καφές χωρίς ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑ είναι καφές χωρίς ζάχαρη! Πίνεται? ...δεν πίνεται! Φιλάκια σε όλους και φυσικά σε όλες σας. Ραντεβού αύριο ΕΔΩ. ( πού αλλού? )

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...