Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η γλίτσα της πισίνας, ο «Σμυρνιωτικός» του Μανώλη και οι καναλάρχες που κατασκήνωσαν στην Τρίπολη!

Η γλίτσα της πισίνας, ο «Σμυρνιωτικός» του Μανώλη και οι καναλάρχες που κατασκήνωσαν στην Τρίπολη!
- ΄"Δεν ήξερα πού είχα μπλέξει τόσα χρόνια" είπε ο Πουλάς όταν ο Τατούλης έκανε αποδεκτή την προφορική του παραίτηση! Γιατί εμείς ξέρουμε; Καλημέρα Αρκαδία!
- Άνθρωποι που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι πιθανότερο είναι πλέον να τα βρει ο Τζιούμης με τον Τσιαμούλο παρά με τον Παυλή. Τον Κοτσιάνη τον ρωτήσανε;
- Επιμένει ο Τάσος Αποστολόπουλος για την Περιφέρεια. Όσοι θεωρούν ότι ο Τάσος βγήκε εκτός μάχης σύντομα θα διαψευστούν. Κάτι ξέρουμε και εμείς οι ...παραπολιτικοί!
- Καθαρισμό και μάλιστα επειγόντως θέλει η πισίνα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Τρίπολης. Γονείς μικρών αθλητών καταγγέλλουν ότι η πισίνα έχει να καθαριστεί πολύ καιρό και έχει πιάσει ...γλίτσα! Γιαααάχ.
- Ποιο στέλεχος του Σμυρνιώτη σκέπτεται να κατέβει στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος του Μανώλη; Μην ψάχνετε στους εκλεγμένους. Είναι από τους απ΄ έξω.
- Διασώζεται μάθαμε ο Γιαννακούρας και η Τζανετέα από την παρέα του Τατούλη. Αυτός που θα την πατήσει τελικά να δείτε που θα είναι ο μέχρι χθες σίγουρος Χειβιδόπουλος από την Αργολίδα. Θα τον αντέξει το σταυρό ο Τάσος;
- Θα κλείσει είπε για δέκα μέρες την Περιφέρεια ο Μανώλης αν βγει περιφερειάρχης! Θα καλέσει τις αρμόδιες υπηρεσίες για να ψάξουν όλα τα οικονομικά στοιχεία και μετά θα αναλάβει τα καθήκοντά του. Η επιχείρηση ¨καθαρά χέρια" άρχισε!
- Όλο και πιο πολλοί καναλάρχες πίνουν τώρα τελευταία τον καφέ τους στην Τρίπολη! Σαν τα όρνεα που μαζεύονται πάνω από τα ψοφίμια. Τελικά ισχύει και εδώ ο νόμος της ζούγκλας: "ο θάνατός σου η ζωή μου".
- Οι "γιατροί" πήραν το κύπελλο Αρκαδίας! Η ΑΕΚ Τρίπολης για 4η φορά στην ιστορία της στέφθηκε κυπελλούχος Αρκαδίας νικώντας με 2 - 1 στον τελικό την ομάδα του Μαντινειακού. Και εις ανώτερα.
- Η πρόταση για να κατέβει στις εκλογές του Δήμου Τρίπολης δημοσιογραφικό ψηφοδέλτιο έγινε και μάλιστα σε πρωτοσέλιδη μορφή από εκδότη - δημοσιογράφο. 'Άλλο "ποτάμι" τούτο ή ...ξεροπόταμος;
- Γιατί όλοι οι υποψήφιοι στους λόγους τους λένε ότι θέλουν να αλλάξουν σελίδα; Μάλλον γιατί θέλουν να διαβάσουν γρήγορα το βιβλίο. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...