Menu
RSS
Τρίτη, 14/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το στήσιμο του Πετράν, η συγκυβέρνηση της Νεστάνης και το «πράσινο» δώρο!

Το στήσιμο του Πετράν, η συγκυβέρνηση της Νεστάνης και το «πράσινο» δώρο!
- Την "Τρίπολη αύριο" μας παρουσίασε ο Τζιούμης αλλά κανένας δεν μιλάει για την Τρίπολη σήμερα! Καλημέρα Αρκαδία.
- Εκείνη η "συνεργασία για την Τρίπολη - πρωτεύουσα πόλη" του Κοτσιάνη και μετά του Δελφάκη πήγε περίπατο! Συνεργασία ήταν και ...πέρασε!
- Ο "αντάρτης" Πουλάς ( πρώην θεματικός Αντιπεριφερειάρχης ) από την Αργολίδα βγήκε χθες στην τηλεόραση του Σούπερ και μίλησε για το νέο αυτοδιοικητικό σχήμα του Δέδε που θα κατέβει στην Πελοπόννησο!
- Αναφερόμενος στα "αμαρτωλά" έργα της περιφέρειας ο Πουλάς είπε ότι αν και χειριζόταν το θέμα της μεταφοράς των μαθητών ο αδερφός του - που είναι ταξιτζής στο Άργος - δεν πήρε ούτε ένα δρομολόγιο! Άλλα αδέρφια πήραν;
- Τον Υπουργό Γεωργίας Τσαυτάρη περίμενε να έρθει στην Τρίπολη ο Τατούλης αλλά αυτός δεν φάνηκε πουθενά! Έφαγε το στήσιμο της ...αρκούδας ο Πέτρος.
- Μόλις η Νικολάκου ανακοίνωσε ότι ο Υπουργός δεν θα έρθει στην ημερίδα για τους κτηνοτρόφους επειδή έπρεπε να μείνει στην Αθήνα για το θέμα που έχει προκύψει με το γάλα ο Πέτρος ...θύμωσε! Θύμωσε και χύθηκε το γάλα.
- Βροχή πέφτουν τα τηλέφωνα για την εκδήλωση του Δημάρχου την ερχόμενη Δευτέρα. Ο Σμυρνιώτης θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης και καλεί κόσμο στο Πνευματικό Κέντρο σε αντίθεση με τους άλλους υποψήφιους Δημάρχους που επέλεξαν νέους τρόπους έναρξης της προεκλογικής περιόδου.
- Μήπως είδε κανένας εκείνο ο Μανώλη που θα βάλει για περιφερειάρχης Πελοποννήσου; Μόνο σε αθηναϊκά κανάλια τον βλέπουμε τώρα τελευταία. Εκπομπή θέλει να πάρει ή την περιφέρεια;
- Άνοιγμα του ψηφοδελτίου της "Μαντινειακής Συμπολιτείας" ακούω ότι επιχειρεί η Αντωνία Γιαννούλη! Αν δε δούμε πρόσωπα πάντως εγώ δεν πιστεύω τίποτα.
- Προχθές ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ γιόρταζε ( τον λένε Βαγγέλη ) και ο Οδυσσέας του έκανε δώρο μία δήλωση για το γάλα και μια ατάκα για τους ταξιτζήδες! Αυτά είναι δώρα.
- Σε ταβέρνα στο χωριό Κάψια έφαγε παραμονή της 25ης Μαρτίου ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος. Μαζί του ήταν αρκετοί φίλοι από τον χώρο της αυτοδιοίκησης και όχι μόνο.
-  Λίγη ώρα πριν ο Οδυσσέας είχε πάει στη Νεστάνη για την εορτή της τοπικής εκκλησίας όπου τον υποδέχθηκε θερμά ο πρόεδρος της κοινότητας Νίκος Καραλής! Αυτά έχει η συγκυβέρνηση.
- ΤΕΛΟΣ: Σήμερα θα κλείσουμε με μία πρόταση προς το Δήμαρχο. Μήπως ήρθε η ώρα να καταργηθεί στην Τρίπολη η εξέδρα των επισήμων που στήνεται για τις παρελάσεις; Μόνο οι επίσημοι δεν ανεβαίνουν εκεί πάνω. Έλεος! Καληνύχτα Αρκαδία!

1 σχόλιο

  • ΘΙΑΣΟΣ
    ΘΙΑΣΟΣ Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 08:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ.... ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...