Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι … πεθαμένοι υποψήφιοι, ο άφαντος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και τα πανάκριβα εκλογικά κέντρα!

Οι … πεθαμένοι υποψήφιοι, ο άφαντος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης και τα πανάκριβα εκλογικά κέντρα!
- Όλοι αυτοί που λένε ότι θέλουν να γκρεμίσουν το ¨σύστημα Τατούλη", έχουν ...μπουλντόζες; Κατεδάφιση χωρίς "μηχανήματα" δε γίνεται να τους πείτε. Καλημέρα Αρκαδία!
- Χαιρετίσματα στον Μπαλτάκο έστειλε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αρκαδίας Τίμος Κατσίπος και του είπε ..."να πάει στο καλό"! Αν το μάθει ο γιος του Μπαλτάκου, Τίμο ήθελα να ΄ξερα πού θα κρυφτείς;
-" Όσους ήθελα τους κράτησα στην παράταξή μου " είπε ο Παυλής στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Τρίπολης. Τους άλλους εσύ τους έδιωξες Δημήτρη ή υπάρχει και άλλη κατηγορία;
- Ένας πολύς καλός φίλιος από τα … παλιά είναι πιθανό να ασχοληθεί με τα δημοτικά πράγματα της πόλης. Ο παλιός συνάδελφος δημοσιογράφος και νυν στέλεχος ιδιωτικής τράπεζας στην Τρίπολη, Γιώργος Σπηλιόπουλος, δεν αποκλείεται να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος σε αυτές τις εκλογές. Μακάρι, άνθρωποι έντιμοι, «καθαροί» και αυτοδημιούργητοι να ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, γιατί μόνο έτσι μπορούν τα πράγματα να γίνουν καλύτερα. Και ο Γιώργος, είναι ένας από αυτούς. Όσο για τον συνδυασμό που θα είναι υποψήφιος… Αυτό ακόμα παραμένει έκπληξη!
- Σαν τη λερναία ύδρα είναι ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος. Εκεί που λες ότι του έκοψες το κεφάλι πετάγονται άλλα δύο! Τελικά φαίνεται ότι ο Γιάννης είναι ...επτάψυχος ( πολιτικά ).
- Απαντώντας στις φήμες που διαδίδονται ότι δεν θα κατέβει στις εκλογές, ο Παυλής ξεκαθάρισε ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης και μάλιστα είπε ότι σύντομα θα ανακοινώσει τα πρώτα ονόματα του συνδυασμού του!
- Αληθεύει ότι στα χωριά όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι δε βρίσκουν άτομα για τα ψηφοδέλτια; Προβλέπω ότι στους συνδυασμούς θα μπούνε ακόμα και ...πεθαμένοι!
- Επεισόδιο με κάμεραμαν περιφερειακού τηλεοπτικού καναλιού είχε στη Νέα Κίο ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ευτυχώς εκεί ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος που παρενέβη άμεσα και δεν είχαμε ...θύματα! Και πυροσβέστης ο Τάσος;
- Εκείνος ο δικηγόρος από την Τρίπολη, που ο ΣΥΡΙΖΑ έβαλε στην θέση του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Αρκαδίας, θα εμφανιστεί πουθενά για να ακούσουμε την φωνή του ή περιμένει να τον φωνάξουνε για να αναλάβει τα καθήκοντά του την επομένη των εκλογών; Έτσι πάντως δεν κάνουνε εκλογές.
- Αν και πολλά μαγαζιά στο κέντρο της Τρίπολης είναι ξενοίκιαστα, τα ποσά που οι ιδιοκτήτες ζητάνε από τους υποψηφίους Δημάρχους για εκλογικά κέντρα είναι τεράστια. Αυτοί σε ένα μήνα θέλουν να πάρουν τα ενοίκια τριών χρόνων!
- ΤΕΛΟΣ: Τι την θέλανε οι ήρωες την επανάσταση του 1821; Αν δεν γινόταν τότε η επανάσταση δεν θα χρειαζόμαστε σήμερα υπότιτλους στα τουρκικά σήριαλ. Καληνύχτα Αρκαδία!  

11 σχόλια

  • ΑΡΚΑΣ
    ΑΡΚΑΣ Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 20:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Απορώ αν υπάρχουν ακόμη εκεί έξω άνθρωποι που εξακολουθούν να μιλούν με όρους...δεξιάς και αριστεράς, με όλα αυτά που έχουν γίνει στον τόπο. Σε αυτές τις Δημοτικές εκλογές περισσότερο από ποτέ ψηφίζουμε πρόσωπα, ικανότητες, προσωπικότητες, ήθος. Ο Γιώργος είναι πραγματικά ένα διαμάντι της τοπικής κοινωνίας, υπόδειγμα οικογενειάρχη, επαγγελματία και πολίτη. Γνωρίζοντας το ήθος, την πορεία του και την ποιότητα του χαρακτήρα του πραγματικά ελπίζω κι εύχομαι να ισχύει η είδηση. Επίσης παροτρύνω όποιον δεν τον γνωρίζει να ενδιαφερθεί να μάθει γι' αυτόν και να τον στηρίξει. Το αξίζει!!

  • Ντόρος (απο Σερβου)
    Ντόρος (απο Σερβου) Τρίτη, 08 Απριλίου 2014 19:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτημα για την κ. Τατούλη?
    ΠαΣοΚ, Ελιά, ΝΔ ή όλο το διεφθαρμένο Τσούρμο μαζί αυτή την φορά κ. Τατούλη

  • Μ.Κ.
    Μ.Κ. Κυριακή, 06 Απριλίου 2014 16:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι νέοι άνθρωποι, άξιοι και με όρεξη να εμπλέκονται στην τοπική αυτοδιοίκηση. Ο Γιώργος θα είναι χρήσιμος και αποτελεσματικός! Καλή επιτυχία αν το αποφασίσει!

  • Γιαννης
    Γιαννης Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 23:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Το πρωί πάντως με τον Τζιουμη μιλούσε στην ΙΒ. παμε Γιωργαρα... Καλή επιτυχία εαν το αποφασίσεις!

  • Γκιώνα
    Γκιώνα Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 23:04 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΤΖΙΟΥΜΗΣ ΕΓΙΝΕ ΔΕΞΙΟΣ
    ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕ
    ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΝΟΜΑΡΧΗ;

  • Φώτης
    Φώτης Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 22:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΥΡΙΖΑ !!!!!!

  • Γιώργος
    Γιώργος Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 21:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Γιώργος κατέβαινε με την Γιαννούλη!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 19:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣΙΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΙΟΥΜΗ...

  • Αντώνης
    Αντώνης Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 17:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Στις δημοτικές εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμματα, αλλά κατάλληλες προσωπικότητες και ο Γιώργος Σπηλιόπουλος είναι μία από αυτές. Μακάρι να επιβεβαιωθεί η είδηση λοιπόν. Άντε με το καλό....

  • ΘΑΝΑΣΗΣ
    ΘΑΝΑΣΗΣ Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 17:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Αληθεύει τελικά ότι ο Γιώργος Σπηλιόπουλος κλείνει προς το ψηφοδέλτιο του Τζιούμη τελικά; Μακάρι!!! Είναι πολύ καλός και θα βοηθήσει σημαντικά!!!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ
    ΓΙΑΝΝΗΣ Σάββατο, 05 Απριλίου 2014 03:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ...ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΩΡΓΑΡΑ...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...