Menu
RSS
Παρασκευή, 17/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο αγριεμένος Πρόεδρος, ο κομουνιστικός καφές, το … τρεχαλητό των δημοσιογράφων και τα «Ντρομπολιτσοτάκια»!

Ο αγριεμένος Πρόεδρος, ο κομουνιστικός καφές, το … τρεχαλητό των δημοσιογράφων και τα «Ντρομπολιτσοτάκια»!
- Όταν η Νικολάκου δηλώνει δημόσια ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου θέλει καθαρές λύσεις δηλ. ΚΚΕ ή Τατούλη, νομίζει ότι έτσι βοηθάει τον Πέτρο; Μάλλον ο Γόντικας πρέπει να την κεράσει καφέ την κα. Ντίνα. Καλημέρα Αρκαδία!
- Νέο πρόεδρο έχει από χθες το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου. Ένας Λάκωνας που λέγεται Στρατηγάκος πήρε τη θέση του Πουλοκέφαλου! Αυτός δεν ήταν που φώναζε με μανία στην τελευταία συνεδρίαση του οργάνου; Έτσι εξηγούνται τα πράγματα. Λέω και εγώ, τί έπαθε ο άνθρωπος;
- Γεμάτο ήταν χθες το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο με το Σαββάκη, γεμάτο και το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου με τον Τσιαμούλο. Όλοι ευτυχισμένοι κοιμήθηκαν χθες το βράδυ.
- Εκείνη η δημοσιογράφος του ΜΕΓΚΑ και υποψήφια ευρωβουλευτής με τη ΝΔ η Μαρία Σπυράκη που μίλησε χθες στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Σαββάκη για την ισχυρή αυτοδιοίκηση έβγαλε κανονική προεκλογική ομιλία. Μόνο για το βιβλίο του Σάββα δεν μίλησε!
- Αμέσως μετά την παρουσίαση του βιβλίου η Σπυράκη έβγαλε για ποτό τους νεολαίους της ΔΑΠ! Ξέρει η Μαρία πού είναι τα ψηφάκια και δεν έχασε καθόλου χρόνο.
- Τρέχανε χθες όλοι οι δημοσιογράφοι της Τρίπολης. Την ίδια ώρα γίνονταν όλες οι εκδηλώσεις και δεν ξέρανε πού να πρωτοπάνε! Τελικά δε μάθαμε, τα πρόλαβαν όλα;
- Χείμαρρος ήταν χθες στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στην Τρίπολη ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός.Να μου το θυμηθείτε, ο Γιώργος Δαλιάνης δεν θα αφήσει αναπάντητες τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του ο Σκαντζός. Σίγουρα θα έχουμε συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες.
- Πάντως στοιχεία έδωσε χθες στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός. Χαρτιά επικαλέστηκε. Και ότι οι ανώνυμες καταγγελίες που κυκλοφορούν δεξιά και αριστερά, πρέπει να τελειώνουν, άδικο δεν έχει.
- Σήμερα στο Τι Βι Σούπερ ( στις 10 το βράδυ ) θα μιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης. Όπως μάθαμε ο γιατρός είναι έτοιμος να μιλήσει για όλους και για όλα. Υπομονή το βράδυ θα τον δούμε να μιλάει ...πρόσωπο με πρόσωπο!
- Παλιούς φίλους και κουμπάρους βρήκε την ευκαιρία να δει χθες στην Τρίπολη ο πρώην Υφυπουργός Παιδείας Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Άλλωστε και σαν πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ο Θεόδωρος ήταν αγαπητός στην Αρκαδία.
- Τώρα ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου δίνει τη μάχη των ευρωεκλογών αφού είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με τη ΔΗΜΑΡ. Και ο πρύτανης τώρα θέλει ...σταυρό! Βρε, πώς έρχονται τα πράγματα;
- Μέχρι και ο Δημοσθένης Σωτηρόπουλος πήγε στην παρουσίαση του βιβλίου του Σαββάκη. Μην ξεχνάτε ότι και τα δύο είναι ντόπια Τριπολιτσιωτάκια και έχουν πολλά κοινά σημεία. Εκεί ήταν και ο Ταλούμης! Άλλο ντόπιο αυτό!
-ΤΕΛΟΣ: Το Πάσχα πλησιάζει επικίνδυνα αλλά ο καιρός στην Αρκαδία και πάλι χαλάει! Για λάβετε τα μέτρα σας για τον οβελία. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...