Menu
RSS
Παρασκευή, 10/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι … σταυρωμένες τριάδες, η Τρίτη και 13 και οι εκλογές μετά … μουσικής!

Οι … σταυρωμένες τριάδες, η Τρίτη και 13 και οι εκλογές μετά … μουσικής!
- Τρίτη και 13 έφτασε! Παρ΄όλα αυτά εμείς θα επιμείνουμε να είμαστε αισιόδοξοι και θα σας πούμε για μια ακόμη φορά ...καλημέρα Αρκαδία!
- Πέντε και σήμερα μας έμειναν μέχρι τις εκλογές της 18ης Μαΐου. Μετράμε τις μέρες όπως οι φαντάροι. Και μη ...χειρότερα!
- Στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης θα μιλήσει την Παρασκευή ( 7 μ.μ. ) ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης. Μετά θα παίξουμε και μπάσκετ;
- Γιατί σε αυτές τις εκλογές, αμέσως μετά τις ομιλίες τους. οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Τρίπολης διοργανώνουν και συναυλίες; Για να αλλάξουμε τα ...δεδομένα;
- Τελικά θα τη δείξει τη δημοσκόπηση που έκανε για το Δήμο Τρίπολης το Τι Βι Σούπερ ή όχι; Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε;
- Τους έχει τρελάνει όλους ο Δήμαρχος Γορτυνίας. Ο Γιαννόπουλος δεν κάνει εκλογές, περίπατο κάνει! Αν έχεις τύχη τελικά διάβαινε και όλα τ΄άλλα έρχονται μόνα τους.
- Aν με 1,18 ευρώ το τηλεφώνημα κάποιοι ψήφισαν το τραγούδι της Αυστρίας και βγήκε πρώτο φανταστείτε τί έχει να γίνει μεθαύριο στις εκλογές της Κυριακής που η ψήφος είναι τζάμπα!
- Έτοιμο είναι το στούντιο του Σούπερ στην Τρίπολη και ο Τριαντάφυλλος θα γλιτώσει τα δρομολόγια! Κάλιο αργά παρά ποτέ λένε στο χωριό μου.
- Αλεξιπτωτιστή αποκάλεσε πάλι στο Μέγκα τον Βουδούρη ο Τατούλης. Όλα στον ...αέρα θα τα βγάλει ο Πέτρος!
- Στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Γιώργου Δέδε νομίζω ότι υπάρχουν πολλά... κοκόρια! Λέτε να αργήσει να ξημερώσει; Πάντως, ο Μήτσος ο Μπερτζελέτος πάει … σφαίρα στην Αρκαδία!
- Πρωτοποριακό χαρακτήρισε το έργο Τατούλη στην Πελοπόννησο ο Αντώνης Σαμαράς! Ο ίδιος πριν από τέσσερα χρόνια τον είχε πει ...μεταλλαγμένο! Τι να πιστέψουμε εμείς τώρα;
- Τα πρώτα ψηφοδέλτια άρχισαν να σταυρώνονται και οι πρώτες τριάδες υποψηφίων εμφανίστηκαν ήδη στην Τρίπολη. Προσοχή παιδιά γιατί οι τριάδες σπάνε εύκολα.
- ΤΕΛΟΣ: Όσοι είστε προληπτικοί να προσέξετε σήμερα. Δεν παίζουνε τέτοιες ώρες με τις προλήψεις. Καληνύχτα Αρκαδία και ...όνειρα γλυκά! 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...