Menu
RSS
Σάββατο, 11/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Το πρώτο μετεκλογικό «Καληνύχτα Αρκαδία» γράφει για τους νικητές και τους χαμένους της κάλπης!

Το πρώτο μετεκλογικό «Καληνύχτα Αρκαδία» γράφει για τους νικητές και τους χαμένους της κάλπης!
- Καλημέρα Αρκαδία! Σήμερα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Αρκαδία αλλά και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Θα ψάξουμε να βρούμε τους νικητές και τους ...ηττημένους!
- Ο κύβος ερρίφθη! Η πρώτη Κυριακή των εκλογών είχε δύο μεγάλους νικητές. Τον Τατούλη και το Σμυρνιώτη. Αυτό δεν θα πρέπει να το αμφισβητήσει κανένας γιατί θα ήταν άδικο. Ήρθαν πρώτοι και με διαφορά.
- Για 200 σταυρούς περίπου ο Δέδες δεν κατάφερε να περάσει στη δεύτερη Κυριακή. Αν είχε μια εβδομάδα ακόμη στη διάθεσή του θα έμπαινε αυτός στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών και όχι ο Βουδούρης. Άργησες Γιώργο. άργησες!
- Μεγάλος νικητής θα πρέπει να θεωρηθεί και ο Δημήτρης Παυλής που κατάφερε να διαψεύσει όλα τα προγνωστικά ( και τα γκάλοπ ) και να μπει στο δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο Τρίπολης. Η νίκη είναι μεγάλη γιατί ο Παυλής έπαιζε μόνος του!
- Μεγάλη έκπληξη των εκλογών της Τρίπολης είναι και ο Τσιαμούλος που κατάφερε να πάρει διψήφιο νούμερο και να βάλει τις βάσεις για το πολιτικό του μέλλον στο Δήμο. Σε πέντε χρόνια μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.
- Η μεγάλη χαμένη των εκλογών της Τρίπολης είναι η γλυκιά Αντωνία Γιαννούλη του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε η κάθοδος του Τσίπρα στην Τρίπολη κατάφερε να τη βάλει σε τροχιά δεύτερου γύρου. Τελικά ό,τι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός.
- Μεγάλος χαμένος αυτών των εκλογών θα πρέπει να θεωρείται ένας πρώην παράγοντας της Τρίπολης ( που αν και προσπάθησε να μείνει στο παρασκήνιο ) έκανε μεγάλη ζημιά στον υποψήφιο που υποστήριζε. Δυστυχώς δεν κατάλαβε ποτέ τη ζημιά που έκανε.
- Το καλό ψηφοδέλτιο του Τζιούμη στην Τρίπολη δεν ήταν αρκετό για την είσοδο του συνδυασμού του στη δεύτερη Κυριακή. Ο γιατρός είχε δημιουργήσει το κλίμα της νίκης παραμονή των εκλογών αλλά αυτό δεν εκφράστηκε ποτέ μέσα στην κάλπη η οποία θυμίζουμε ότι είναι γένους θηλυκού.
- Στη Βόρεια Κυνουρία ο Τάκης Μαντάς - όπως αναμενόταν - καθάρισε το Δαλιάνη από την πρώτη Κυριακή. Το ερώτημα που μπαίνει τώρα εκεί είναι πώς ο νέος Δήμαρχος θα αξιοποιήσει το Σκαντζό στο Δήμο. Λέτε να τον κάνει ...Αντιδήμαρχο;
- Στη Γορτυνία ο Γιαννόπουλος έκανε ένα μεγάλο άλμα νίκης και πάει άνετα στη δεύτερη Κυριακή με μία μεγάλη διαφορά από το δεύτερο Κολοβό. Εκεί ο χαμένος των εκλογών είναι ένας πρώην Δήμαρχος που κατάφερε να έρθει τρίτος και ...καταϊδρωμένος, αλλά με πολύ μικρή διαφορά από τον Κολοβό!
- Ανατροπή είχαμε στη Νότια Κυνουρία. Εκεί ο νεαρός Μπάμπης Λυσίκατος πέρασε το Μαρνέρη και ελπίζει βάσιμα πλέον ότι η ανατροπή θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη Κυριακή. Ο Μαρνέρης προλαβαίνει άραγε να αντιδράσει;
- Νίκη στη Μεγαλόπολη για τον Μπούρα αλλά πολλοί λένε ότι η δεύτερη Κυριακή θα έχει πολλές εκπλήξεις και ...ανατροπές. Λέτε η πρόσφατη ιστορία του πρώτου με το δεύτερο να επαναληφθεί ανάποδα την ερχόμενη Κυριακή στη Μεγαλόπολη;
- ΤΕΛΟΣ: Πρόβλεψή μας είναι ότι η δεύτερη Κυριακή των δημοτικών εκλογών στην Αρκαδία κρύβει μεγάλες συγκινήσεις και πολλές ανατροπές. Όποιος κοιμηθεί την ...πάτησε. Καληνύχτα Αρκαδία!

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...