Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Θα δει … άσπρη μέρα από την Τρίτη η Αρκαδία;

Καθώς μπήκαμε δυναμικά στον χειμώνα με βροχές και χιόνια στα ορεινά και όχι μόνο ,από ότι φαίνεται στα μέσα της εβδομάδας τα χιόνια αυτή τη φορά θα κατέβουν και πιο νότια αλλά και πιο χαμηλά.

Διαβάστε περισσότερα...

Καθίζηση στον κόμβο της Νεμέας προκάλεσε η κακοκαιρία!

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η οδός που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τρίπολης στο 116ο χιλιόμετρο (κόμβος Νεμέας)( και οδηγεί προς τη Νεμέα υπέστη καθίζηση λόγω καιρικών φαινομένων και αποφασίστηκε εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του

Διαβάστε περισσότερα...

Νέος Πρόεδρος στην τοπική ΝΔ ο Τίμος Κατσίπος – Άνετη επικράτηση στις εκλογές της ΝΟΔΕ! (εικόνες)

Αλλαγή σκυτάλης στην τοπική Νέα Δημοκρατία, αφού μετά τις εσωκομματικές εκλογές της Κυριακής, νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ εκλέχτηκε ο πολιτικός μηχανικός και πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας, Τίμος Κατσίπος.

Διαβάστε περισσότερα...

Παιδική Χριστουγεννιάτικη γιορτή ετοιμάζουν οι Αρκάδες του Καναδά!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Παναρκαδικής Αδελφότητας Καναδά σε συνεργασία με το Γυναικείο Τμήμα και το Τμήμα Νεολαίας, όπως κάθε χρόνο, οργανώνουν παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Διαβάστε περισσότερα...

Έντονη κακοκαιρία στη Βόρεια Κυνουρία – Κλειστά τη Δευτέρα τα σχολεία

Με απόφαση του Δημάρχου κ. Μ. Σκαντζού, αύριο Δευτέρα 2/12, όλα τα σχολεία θα μείνουν κλειστά, λόγω της κακοκαιρίας για να αποφευχθούν τα οποία προβλήματα απο τη μεταφορά των μαθητών, αναφέρει

Διαβάστε περισσότερα...

Μία αναβολή και μία διακοπή αγώνα στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου

 

Η αναβολή του αγώνα του Λεωνιδίου με τον Παγγορτυνιακό και η διακοπή του ματς Πανθυρεατικός – Βρασιές στιγμάτισαν τους αγώνες της Κυριακής στα τοπικά πρωταθλήματα…

Διαβάστε περισσότερα...

Η σωστή «τακτική» της Τρίπολης στη «μάχη» για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος μας έχει εκδηλώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για το έτος 2021. Το ίδιο έχουν πράξει και οι γειτονικές πόλεις του Ναυπλίου και της Καλαμάτας. Αυτό που ίσως να μην είναι τόσο γνωστό στην περιοχή μας, είναι ότι και άλλες πόλεις της Πατρίδας μας θα επιδιώξουν αυτή τη διάκριση. Ας τονιστεί, επίσης, ότι τα τελευταία χρόνια η «τάση» είναι να απονέμεται ο τίτλος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας σε δύο ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα και πικρίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Στα Παραδείσια ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης- Ενημέρωση για τις εξελίξεις με τα σκουπίδια (vd)

 

Σήμερα Κυριακή 1 Δεκεμβρίου  στα Παραδείσια , στην αίθουσα συνεδριάσεων του κληροδοτήματος Γ.Δ. Πετρόπουλου έγινε ενημέρωση σχετικά με το μείζον θέμα ιδρύσεως Χώρου  Υγειονομικής Ταφής Υπολειμμάτων ( Χ.Υ.Τ.Υ. )  και Μονάδας Ε[εξεργασίας Απορριμμάτων στην περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...