Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

«Μην γράφετε τους τοίχους. Οκ?»

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την ασέβεια κάποιων όσον αφορά στο θέμα του βανδαλισμού δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας. Όπου και να στρίψει κανείς το βλέμμα του μέσα στην πόλη θα παρατηρήσει μουτζουρωμένα κτίρια, κολόνες, κάδους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φανταστεί.

Διαβάστε περισσότερα...

Να λειτουργήσει στις γιορτές το Χιονοδρομικό θέλουν στον Ορειβατικό – Θα προλάβουν να βγουν οι άδειες; (vd)

Επίθεση προς τη δημοτική αρχή εξαπέλυσαν παρατάξεις της αντιπολίτευσης για τις εξελίξεις που υπάρχουν για το Χιονοδρομικό και την απόφαση να μισθωθεί ο χώρος από ιδιώτη για τα επόμενα 15 χρόνια.

Διαβάστε περισσότερα...

Ξανασυνδέει το ρεύμα η ΔΕΗ σε Τρίπολη και Γορτυνία – 50 σπίτια παραμένουν στο σκοτάδι (vd)

Το πρόβλημα με τα σπίτια που έχουν κομμένο ρεύμα στην περιοχή μας συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης, ύστερα από ερώτηση που έκανε ο αρχηγός της μείζονος μειοψηφίας Δημήτρης Παυλής.

Διαβάστε περισσότερα...

Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τον νέο φόρο ακινήτων

Βασικό φόρο από 2 έως 13 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο για σπίτια, από 3 έως 9.000 ευρώ το στρέμμα για τα οικόπεδα και 1 ευρώ το στρέμμα για τα αγροτεμάχια προβλέπει το νομοσχέδιο για τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων που αναμένεται να κατατεθεί σήμερα στη Βουλή.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ιδανικός προορισμός για Αγροτουρισμό η Πελοπόννησος»

Τις βάσεις ανάπτυξης του Αγροτουρισμού στην Πελοπόννησο έθεσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας κ. Νίκο Φραντζεσκάκη τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτουρισμού Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Πούλο και τη Θεματική Αντιπεριφερειάρχη κα Κωνσταντίνα Νικολάκου την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Προσλήψεις στο Κτηνιατρικό Εργαστήριο Τρίπολης

Στην πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δύο (2) ατόμων ανακοινώθηκε για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ που εδρεύει στο Δήμο Τρίπολης.

Όπως επισημαίνεται η υποβολή των αιτήσεων ξεκινάει από τις 14 Δεκεμβρίου και η λήξη υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιες αποδείξεις πρέπει να μαζέψετε μέσα σε 18 μέρες

Αγώνα δρόμου 18 ημερών θα πρέπει να κάνουν εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι προκειμένου να συγκεντρώσουν τις αποδείξεις που απαιτούνται για τη φορολογική δήλωση του 2014. Μισθωτοί και συνταξιούχοι είναι υποχρεωμένοι να συγκεντρώσουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και με μέγιστο απαιτούμενο όριο τα 10.500 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...

Έληξε η απεργία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι η απεργιακή κινητοποίηση στο πανεπιστήμιο Αθηνών έχει λήξει εξέδωσε το προεδρείο του συλλόγου των διοικητικών υπαλλήλων μετά τη σημερινή του συνεδρίαση.

Διαβάστε περισσότερα...

Σκουπίδια γέμισαν οι παραλίες στη Βόρεια Κυνουρία – Ξεκίνησε ο καθαρισμός από το Δήμο (vd)

Η τελευταία θεομηνία είχε ως αποτέλεσμα η θάλασσα να βγάλει πάρα πολλά σκουπίδια στο Παράλιο Άστρος. Ξύλα, πλαστικά, κέρματα ακόμα και … παπούτσια ξέβρασε η θάλασσα δημιουργώντας μία πολύ άσχημη εικόνα στο Παράλιο.

Το «Καλημέρα Αρκαδία» πήγε επί τόπου και κατάγραψε εικόνες μέσα από τις οποίες μπορείτε να δείτε το μέγεθος του προβλήματος.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...