Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Silver Alert για την εξαφάνιση 76χρονου από τη Μεγαλόπολη

Σχεδόν δέκα ημέρες παραμένει εξαφανισμένος ο 76χρονος Γιώργος Μπένος από το Άκοβο Μεγαλόπολης.

Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065.

Διαβάστε περισσότερα...

Το Ναύπλιο άναψε το Χριστουγεννιάτικο δένδρο του

Ο Δήμος Ναυπλιέων προσπάθησε να δημιουργήσει μια πιο γιορτινή ατμόσφαιρα στο Δήμο, για να αλλάξει η ψυχολογία όλων  και να τονωθεί η εμπορική κίνηση. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Δήμαρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου ‘παρά την κρίση, τις συχνά δραματικές αλλαγές στη ζωή μας, πέρα από το οικονομικό χρέος που ταλανίζει τη χώρα, έχουμε κι ένα άλλο χρέος – εσωτερικό. Χρωστάμε στον εαυτό μας και στους αγαπημένους μας, χρωστάμε μια ανάσα χαράς και ψυχικής ανάτασης.’’

Διαβάστε περισσότερα...

«Το δυσκολότερο παιχνίδι στην Τρίπολη» για τον Αρκαδικό!

Παραμονές του παιχνιδιού στην Τρίπολη με την ομάδα της Καβάλας μίλησε ο προπονητής του Αρκαδικού Γιάννης Καστρίτης, τονίζοντας πώς η  Καβάλα είναι μία πολύ σοβαρή ομάδα και ένα από τα φαβορί για την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Φ. Μάγκλαρη από την Τρίπολη παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Να είστε επιχειρηματίας - σκεφτείτε το αδιανόητο» (εικόνες)

Για μια βδομάδα παρακολούθησαν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "Να είστε επιχειρηματίας - σκεφτείτε το αδιανόητο" τρία παιδιά από τη χώρα μας, εκ' των οποίων μια κοπέλα από την Τρίπολη, η Φιλιππία Μάγκλαρη. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα σχετικό με την επιχειρηματικότητα, που σκοπό είχε να βοηθήσει τους νέους συμμετέχοντες να αναπτύξουν πρωτοβουλίες και δραστηριότητες, ειδικά σε μια εποχή που το ρίσκο είναι αναγκαίο όσο ποτέ. Ευχαριστούμε τη Φιλιππία για την παραχώρηση του υλικού προς δημοσιοποίηση και παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε λίγα πράγματα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, αλλά και τις εντυπώσεις που αποκόμισε φεύγοντας η ίδια:

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι και πώς θα πάρουν εισοδηματικό επίδομα 300-600 ευρώ

Εσείς ή οι γονείς σας μένετε σε κάποιο νησί; Σε ορεινή περιοχή (άνω των 800 μέτρων); Σε μία περιοχή που έχει οριστεί λόγω μεθορίου ή άλλων οικονομικών παραγόντων ως «μειονεκτική»; Τότε φέτος δικαιούστε της «εισοδηματικής ενίσχυσης σε οικογένειες ορεινών και μειονεκτικών περιοχών» ύψους από 300 έως 600 ευρώ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα τα ονόματα - Αυτός είναι ο οριστικός πίνακας κατάταξης ανέργων για τα «πεντάμηνα» στην Αρκαδία!

Ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 27.948 θέσεις πλήρους απασχόλησης» ανακοινώθηκε σήμερα και εκεί μπορούν να βρουν οι άνεργοι της Αρκαδίας αν προσλαμβάνονται ή όχι.

Διαβάστε περισσότερα...

Παυλής: «Αυτή η δημοτική αρχή θα μείνει ως μία από τις χειρότερες που πέρασαν από τον τόπο» (vd)!

Για τα θέματα που απασχόλησαν το τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο μίλησε ο Δημήτρης Παυλής, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε το μεσημέρι Παρασκευής στα ΜΜΕ.

Ειδικότερα, μίλησε για τη Βίλα Τουρκοβασίλη για την οποία είπε ότι ο Δήμαρχος φέρει την ευθύνη που έχει σήμερα η περιοχή και τόνισε ότι πρέπει να τρέξουμε για να αγοραστεί όλος ο χώρος και όχι μόνο ένα κομμάτι, αποσπασματικά.

Διαβάστε περισσότερα...

Το πετρέλαιο θέρμανσης επιλέγουν ξανά για να ζεσταθούν οι Αρκάδες (vd)

Οι καταναλωτές του νομού Αρκαδίας έχουν αρχίσει να γυρίζουν στο πετρέλαιο θέρμανσης λέει στο «Καλημέρα Αρκαδία» ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Τάσος Κακαμάνος και επισημαίνει ότι γίνονται περισσότερες πωλήσεις από πέρυσι, αλλά σε μικρές ποσότητες, διότι λεφτά …δεν υπάρχουν.

Στη συνέχεια είπε ότι «η Αρκαδία έπρεπε να είναι στην Α’ και όχι στη Β’ Ζώνη και να δικαιούται ο καταναλωτής περισσότερα λίτρα πετρελαίου».

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...