Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 16 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Η Τριπολιτσιώτικη αιθαλομίχλη, τα ζόρια του ΣΥΡΙΖΑ και οι μανούλες που θα κλάψουν!

- Καλημέρα Αρκαδία! Όλοι εδώ στο  "Καληνύχτα" σας ευχόμαστε η εβδομάδα που ξεκίνησε χθες να είναι μια ειρηνική και δημιουργική εβδομάδα. Έτσι όπως αρμόζει σε αυτή την εβδομάδα που μας προετοιμάζει για να υποδεχθούμε τα Χριστούγεννα. Ας αλλάξουμε λίγο μέσα μας για να καταλάβουμε καλύτερα τις γιορτές. Είναι ευκαιρία!
Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο – Δύο Κυριακές ανοιχτά τα καταστήματα της Τρίπολης (vd)

Την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου ξεκινά φέτος το εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα της Τρίπολης. Ανοιχτά θα είναι τα μαγαζιά δύο Κυριακές, στις 22 και στις 29 Δεκεμβρίου.

Ο εμπορικός κόσμος περιμένει να αυξηθεί ο τζίρος καταστήματα αν και η κατάσταση στην αγορά είναι πάρα πολύ δύσκολα και κανένα δεδομένο δεν δείχνει ότι κάτι μπορεί να αλλάξει προς τη θετική κατεύθυνση στο άμεσο μέλλον…

Διαβάστε περισσότερα...

Διήμερη μουσική βραδιά από τη Φιλαρμονική στην Τρίπολη!

Διήμερη μουσική βραδιά θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι Τριπολίτες, την Παρασκευή 20 και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο Μαλλαροπούλειο Θέατρο, στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη.

Διαβάστε περισσότερα...

Με παιδικές φωνούλες γέμισε η Βιβλιοθήκη της Τρίπολης (vd)

Με παιδικές φωνούλες γέμισε τη Δευτέρα η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Τρίπολης, για την προγραμματισμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή, με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά!

Διαβάστε περισσότερα...

Εκλογές και νέο διοικητικό συμβούλιο στο Σύνδεσμο των εν Αττική Λαγκαδινών (εικόνες)

Στις 24 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα της Παγγορτυνιακής Ένωσης, πλήθος Λαγαδινών έδωσε το «παρών», παρά την κακοκαιρία στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών. Χαρακτηριστική δε, η μεγάλη παρουσία νέων Λαγκαδινών.

Διαβάστε περισσότερα...

Επικίνδυνο νέφος καπνού πάνω από την Τρίπολη

Για το οξυμένο πρόβλημα της αιθαλομίχλης στην Τρίπολης έγραψε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο ο ειδικός πνευμονολόγος Δημήτριος Γράσσος ο οποίος σημείωσε ότι «οι ατμοσφαιρικές συνθήκες που λειτούργησαν το Σαββατοκύριακο ως «κλουβί» πάνω από την πόλη ευνόησαν την συσσώρευση ρύπων ,με αποτέλεσμα η πόλη να καταπνιγεί  από τον καπνό που προέρχονταν από την καύση ξύλων σε τζάκια και ξυλόσομπες.

Διαβάστε περισσότερα...

Έλεγχος σε πτυχία και πιστοποιητικά όλων των δημοσίων υπαλλήλων στην Αρκαδία!

Σε πλήρη έλεγχο όλων των πιστοποιητικών των δημοσίων υπαλλήλων (και) στην Αρκαδία θα προβούν οι αρμόδιοι προϊστάμενοι Διοικητικού – Προσωπικού, μετά από σχετική εντολή του Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Δύο τόνοι φρούτα θα μοιραστούν σε φτωχούς από την τοπική εκκλησία (vd)!

Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στο κάλεσμα της Μητρόπολης Μαντινείας και Κυνουρίας μαζεύοντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πεντάμηνα - Ανακοινώθηκε ο πίνακας κατάταξης των ανέργων - Ποιοι προσλαμβάνονται στην Αρκαδία!

Αναρτήθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης στο πρόγραμμα «Κοινωφελούς Εργασίας» ο οποίος αφορά σε 7.400 ωφελούμενους ανέργους οι οποίοι θα εργαστούν με πλήρη απασχόληση για χρονικό διάστημα 6 μηνών και 15 ημερών και σε κάθε περίπτωση έως την ημερομηνία λήξης του διδακτικού έτους 2013-2014.

Στη λίστα υπάρχουν και τα ονόματα των Αρκάδων ανέργων που έκαναν αίτηση για το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα...

Λογαριασμός μέσω email από τον ΟΤΕ!

Mέσω e-mail θα μπορούν οι συνδρομητές του ΟΤΕ να λαμβάνουν πλέον το λογαριασμό τους, κάνοντας τη διαχείρισή του ακόμα πιο εύκολη και χρηστική.

Με τον ηλεκτρονικό e-λογαριασμό οι πελάτες του ΟΤΕ μπορούν γρήγορα και με ασφάλεια:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...