Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο … περίπατος του Τίμου, η μοναξιά του Δημήτρη και … γερμανικό «χρίσμα» της Περιφέρειας!

- Καλημέρα αδέλφια και καλό μήνα να έχουμε. Η ευχή που κάναμε να δούμε επιτέλους μια άσπρη μέρα θα ικανοποιηθεί αυτό το μήνα. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν στα βουνά της Αρκαδίας και μέσα στην εβδομάδα - όπως λέει η ΕΜΥ - θα έρθουν και στην Τρίπολη. Αμήν και ...πότε!

Διαβάστε περισσότερα...

Με τις ψήφους της «παράταξης Σμυρνιώτη» εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του δήμου – «Όχι» ψήφισε η αντιπολίτευση

Ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του 2014 συζητηθήκαν και ψηφίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Μετά από πολύωρη συζήτηση, ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία. «Όχι» ψήφισαν οι παρόντες δημοτικοί σύμβουλοι των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σαμαρτζής.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρεβελιώτης: «Να μας κοινοποιηθεί το πόρισμα της έρευνας για τα έργα του Νοσοκομείου γιατί θα προβούμε σε μηνύσεις»!

Για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την έρευνα για τα έργα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής ομοσπονδίας Αμερικής Γιώργος Ρεβελιώτης μίλησε στο kalimera-arkadia.gr και είπε:

Διαβάστε περισσότερα...

Ανάστατοι οι κυνηγοί στην Αρκαδία για προσωρινή διαταγή του Συμβουλίου της Επικρατείας που απαγορεύει το κυνήγι!

Προσωρινή διαταγή για απαγόρευση της θήρας μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της αιτήσεως αναστολής που έχει καταθέσει η Ζωοφιλική – Οικολογική Άνωση Ελλάδαςστο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η εξέλιξη αυτή προκάλεσε εύλογη αναστάτωση των κυνηγών στην περιοχή μας.

Διαβάστε περισσότερα...

Σοκ - Κονδύλι για συσσίτια στην Τρίπολη προβλέπει ο προϋπολογισμός του Δήμου για το 2014!

Σε μία μακροσκελή εισήγηση για τον προϋπολογισμό του 2014 ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Σάββας Σαββάκης είπε μία σειρά από στοιχεία που προβλέπει η οικονομική πολιτική του δήμου για το νέο έτος και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι

Διαβάστε περισσότερα...

Σμυρνιώτης: «Θα εξοικονομήσουμε πόρους για να εφαρμόσουμε αναπτυξιακές και κοινωνικές δράσεις το 2014»

Ο προϋπολογισμός και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης του 2014 συζητηθήκαν και ψηφίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης είπε ότι ο δήμος καλείται να πάρει αποφάσεις με δεδομένη την οικονομική κρίση και εξήγησε ότι σε αυτό το πλαίσιο προσπαθήσαμε έναν προϋπολογισμό δημοσιονομικής προσαρμογής να συμπεριληφθούν στοιχεία που δείχνουν τη βούληση της δημοτικής αρχής να εφαρμοστεί κοινωνική και αναπτυξιακή πολιτική εξοικονομώντας πόρους από τις όποιες ελαστικές δαπάνες του δήμου έχουν απομείνει. Για να πει ότι «βούληση μας είναι να εξαντλήσουμε και το τελευταίο ευρώ του ΕΣΠΑ».

Διαβάστε περισσότερα...

Χωρίς Μπαράλες ο Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό

Μετά το Κυριακάτικο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Στάικος Βεργέτης προκειμένου να… γεμίσουν τις μπαταρίες τους, ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα η προετοιμασία του Αστέρα για τον αγώνα του Σαββάτου (19.30) με τον Ολυμπιακό, με τον προπονητή της ομάδας να μην υπολογίζει τον Χερόνιμο Μπαράλες που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι.

Διαβάστε περισσότερα...

Πλημμυρίζει το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου αλλά λεφτά για να λυθεί το πρόβλημα δεν υπάρχουν!

Ομόφωνα η διοίκηση του Νοσοκομείου ενέκρινε την σκοπιμότητα για την εκτέλεση των εργασιών της στεγανοποίησης του Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου και εξουσιοδότησε τον Διοικητή να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες που θα προκύψουν ζητώντας από την μοναδική προσφέρουσα Εταιρεία του κ. Δημητρίου Λάχανη - Μηχανικού Έργων Υποδομής Τ.Ε. Μονωτικά Υλικά - Εφαρμογές, να ανανεώσει την υποβληθείσα οικονομική του προσφορά για ένα 2/μηνο ακόμη, καθώς επίσης να προβεί και στην διαπραγμάτευση τιμής της ανωτέρω προσφέρουσας εταιρείας, προς όφελος του Νοσοκομείου.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα απεργία αποφάσισαν οι διοικητικοί υπάλληλοι σε ΕΚΠΑ και ΕΜΠ

Ελάχιστες είναι πλέον οι πιθανότητες να σωθεί το εξάμηνο στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, μετά τη νέα απεργία που κήρυξαν για την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη οι διοικητικοί υπάλληλοι του ιδρύματος. Σαρανταοκτάωρη απεργία κήρυξαν για την Τρίτη και την Τετάρτη και οι διοικητικοί υπάλληλοι του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, όπου οι πέντε από τις εννέα σχολές τελούν υπό κατάληψη από ομάδες φοιτητών.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...