Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συντάξεις και οικογενειακά επιδόματα πληρώνει ο ΟΓΑ στην Αρκαδία

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε ότι η καταβολή των νέων Οικογενειακών Επιδομάτων, του Ενιαίου Επιδόματος στήριξης τέκνων και του Ειδικού Επιδόματος τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών στην Αρκαδία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μαγική βραδιά στα εγκαίνια του «Χωριού των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη (vd)

Κάτω από τσουχτερό κρύο και με επίσημη καλεσμένη του Αϊ Βασίλη, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, την… Barbie, το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη άνοιξε την πύλη του, για μικρούς και μεγάλους, το απόγευμα της Παρασκευής!

Διαβάστε περισσότερα...

Με άμαξα αναχώρησε η Barbie για το «Χωριό των Χριστουγέννων» στην Τρίπολη (vd)

Η Barbie ήρθε στην Τρίπολη αναχώρησε από το «Άστρο Μάρκετ» για το Χωριό των Χριστουγέννων στην Πλατεία Άρεως. Εκεί, θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στην πιο μαγική βραδιά εγκαινίων του Χωριού.

Διαβάστε περισσότερα...

Οχτώ βουλευτές της Χρυσής Αυγής στα εγκαίνια των γραφείων της Μεγαλόπολης!

 

Στις 22 Δεκεμβρίου ημέρα Κυριακή στις 7 η ώρα μ.μ. στην Κεντρική Πλατεία της Μεγαλόπολης θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή.

Θα παραστούν οι βουλευτές του κινήματος:

 

Διαβάστε περισσότερα...

Το dislike στο Facebook - Πως θα το ενεργοποιήσετε

Μετά από αρκετές συζητήσεις, ανακοινώσεις, δοκιμές, διαρροές, το Facebook ανακοίνωσε ότι στο εξής θα είναι διαθέσιμο για τους χρήστες και κουμπί αποδοκιμασίας ή “αντιπάθειας” ή αλλιώς… το dislike button.

Διαβάστε περισσότερα...

Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ στην Αρκαδία και ένταξη της ακαρπίας της ελιάς στο Πρόγραμμα ΠΣΕΑ

Με αφορμή την πληρωμή αποζημιώσεων που θα προβεί σήμερα ο ΕΛΓΑ σε 5.686 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 7,3 εκατ. Ευρώ από διάφορα αίτια (Παράρτημα 1) ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης μετά:

Διαβάστε περισσότερα...

Δόθηκε παράταση για τις αναπηρικές συντάξεις στην Αρκαδία που εκκρεμούν στα ΚΕΠΑ

Την παράταση των συντάξεων για όσους στην Αρκαδία και όλη τη χώρα οι υποθέσεις βρίσκονται σε εκκρεμότητα στα Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) εισηγείται το υπουργείο Εργασίας, με τροπολογία που κατέθεσε στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς ως κατεπείγουσα και ως τέτοια την έκανε δεκτή η Επιτροπή.

Διαβάστε περισσότερα...

Κίνηση ανθρωπιάς - Τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο παρέδωσαν οι φίλοι της Εθνικής (vd)

Ο Σύλλογος Φίλων Εθνικής Ελλάδος Αρκαδίας, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκεντρώσει τρόφιμα και κάθε είδους τυποποιημένα προϊόντα για το κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης, τα οποία και παρέδωσε την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Διαβάστε περισσότερα...

Στιγμές με τα παιδιά του ειδικού σχολείου πέρασαν ποδοσφαιριστές του Αστέρα! (εικόνες)

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μία χρονιά ο Αστέρας‚ του οποίου αντιπροσωπεία με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μπαντή και Χρήστο Λισγάρα,  συμμετείχε σήμερα στην γιορτή που οργάνωσε το Ειδικό Σχολείο στο Κάψια.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν αλλάζει το 2014 το σύστημα συλλογής αποδείξεων

Το σύστημα συλλογής αποδείξεων που ισχύει εφέτος, θα παραμείνει και το 2014.

Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι έχουν υποχρέωση να μαζεύουν αποδείξεις αξίας ίσης με το 25% του εισοδήματός τους και έως 10.500 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...