Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Συνεχίζουν και το ... 2014 την απεργία τους οι γιατροί του ΕΟΠΥΥ

Παράταση της απεργίας τους αποφάσισαν οι γιατροί του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ), έως και τις 3 Ιανουαρίου, επισημαίνοντας, ότι «η αιφνιδιαστική κατάθεση και ψήφιση τροπολογίας του υπουργείου Υγείας για τον ΕΟΠΥΥ στο νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς, με σύσταση συγκεκριμένης μορφής θέσεων γιατρών στο ΕΣΥ, ένα 24ωρο αφότου άρχισε ο διάλογος, εκμηδενίζει τη δυνατότητα εξεύρεσης λύσης και τορπιλίζει το διάλογο, που είναι σε εξέλιξη με εντολή του πρωθυπουργού».

Διαβάστε περισσότερα...

Απολαυστικός Λύτρας λέει τα κάλαντα μπροστά στην κάμερα και φωνάζει «Ζήτω η Γορτυνία» (vd)!

Ένα βίντεο με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γορτυνίας Μίλτο Λύτρα να λέει τα κάλαντα και να εύχεται στους Γορτύνιους αναρτά σήμερα το «Καλημέρα Αρκαδία»!

Ο Μ. Λύτρας σε γραπτό μήνυμά του απευθύνει ευχές σε όλους τους Γορτύνιους και αναφέρει:

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιοι προσλαμβάνονται - Ο οριστικός πίνακας του ΟΑΕΔ για τις 70 θέσεις «πεντάμηνων» στην Αρκαδία

Στη δημοσιότητα δόθηκαν ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, για τις 70 θέσεις στην Αρκαδία (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 7.400 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα προθεσμία αιτήσεων για μετεγγραφές φοιτητών

Κατόπιν αιτημάτων υποψηφίων, οι οποίοι δεν υπέβαλλαν αίτηση μεταφοράς θέσης εντός της αρχικώς ορισθείσας προθεσμίας, δίνεται η δυνατότητα υποβολής αίτησης στο Πληροφοριακό Σύστημα Μεταφοράς Θέσεων μέσω της ιστοσελίδας http://solon.it.minedu.gov.gr.

Διαβάστε περισσότερα...

Τροχαίο στο Ξηροπήγαδο με το αυτοκίνητο να πέφτει σε γκρεμό από 40 μέτρα!

Τροχαίο ατύχημα με τραυματία μια κάτοικο του Παραλίου Αστρους σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι, λίγο έξω από το Ξηροπήγαδο, στο δρόμο για Αργος, σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλαντα της Θράκης και της Ικαρίας άκουσε ο Δήμαρχος Τρίπολης από το Λύκειο Ελληνίδων (vd)!

Κάλαντα της Θράκης και της Ικαρίας έψαλαν, στον Δήμαρχο Τρίπολης Γιάννη Σμυρνιώτη, κορίτσια από το λύκειο Ελληνίδων, το πρωί της Τρίτης (παραμονή Χριστουγέννων), ντυμένα με παραδοσιακές Θρακιώτικες φορεσιές.

Διαβάστε περισσότερα...

Καθησυχαστικοί οι γιατροί για τον Μίκη Θεοδωράκη

Καθησυχαστικοί εμφανίζονται οι θεράποντες γιατροί του Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος νοσηλεύεται από χθες στο Ιατρικό Κέντρο, αλλά αναμένουν να περάσει άλλο ένα 24ωρο για να είναι πιο ασφαλείς οι εκτιμήσεις τους.

Στο ίδιο ύφος είναι και το ιατρικό ανακοινωθέν που αναφέρει ότι η κατάσταση της υγείας του μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, δεν εμπνέει ανησυχία.

Διαβάστε περισσότερα...

Χαλάει από το βράδυ ο καιρός αλλά χιόνια δεν … προβλέπονται!

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βράδυνες ώρες σήμερα Τρίτη (24-12-2013) και από τα νοτιοδυτικά με κυρία χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους (6-8 μποφόρ).

Πιο αναλυτικά:

Διαβάστε περισσότερα...

Θέμα ημερών να ξεκινήσει η διανομή τροφίμων στους τρίτεκνους της Τρίπολης!

Πολλοί είναι οι αναγνώστες που ρωτούν πότε θα μοιραστούν τα τρόφιμα στις τρίτεκνες οικογένειες, όπως γίνεται κάθε χρόνο στις γιορτές.

Το kalimera-arkadia.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο Καμπούρο Κώστα, ο οποίος με επιφύλαξη μας είπε ότι το μοίρασμα των προϊόντων θα γίνει στις 27, 28 και 29 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...