Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ο εργολάβος «παντός καιρού», ο … Άδειος Βασίλης και η αποζημίωση του λιμανιού!

- Επιτέλους χιόνισε και είδε η Αρκαδία μία άσπρη μέρα! Καλημέρα σε όλους τους φίλους ( και τους εχθρούς ) της στήλης μας. Τελικά δεν χρειάζεται να στολιστεί χριστουγεννιάτικα η Τρίπολη, το χιόνι είναι ο καλύτερος στολισμός και απ΄ότι φαίνεται θα μας το κάνει το χατίρι φέτος.

Διαβάστε περισσότερα...

Όλα τα νεότερα για την κακοκαιρία στην Αρκαδία – Προσεκτικοί πρέπει να είναι όλοι οι οδηγοί!

Βελτιωμένη ήταν η κατάσταση το βράδυ της Τρίτης, στην Αρκαδία, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχε το «Καλημέρα Αρκαδία». Βέβαια, το κύμα κακοκαιρίας θα διαρκέσει μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν προβλήματα.

Διαβάστε περισσότερα...

Λυκουρέντζος: «Η κόρη μου είναι ενοικιαζόμενη εργαζόμενη στο Λονδίνο ως ωρομίσθια»!

«Για να μην πουν ότι την κράτησα στην Ελλάδα και την βρήκα δουλειά, την ώρα που άλλα παιδιά είναι άνεργα, επέλεξα να πάρω τη σκληρή απόφαση να την αφήσω να φύγει για το εξωτερικό και να δουλεύει ως ωρομίσθια». Σε αυτή την αποκάλυψη προχώρησε ο πρώην Υπουργός Υγείας και βουλευτής Αρκαδίας Ανδρέας Λυκουρέντζος, μέσα από τη συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και την εκπομπή που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Μανιατάκος και ο Μηνάς Αρτόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Αναγνώστες μάς έστειλαν εικόνες από τη χιονισμένη Αρκαδία!

Φωτογραφίες από τη «λευκή» Αρκαδία έστειλαν αναγνώστες του kalimera-arkadia.gr.

Δείτε παρακάτω εικόνες που έστειλαν το vlaxerna.gr από τη Βλαχέρνα, το Melisses Café από το Βαλτεσινίκο και ο Δημήτρης Τσαντήλας από το Αρχονταρίκι της Βυτίνας!

Στείλτε κι εσείς τις δικές φωτογραφίες στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.! 

Διαβάστε περισσότερα...

Για την ασφαλή χρήση των κινητών τηλεφώνων μίλησε σε μαθητές ο Γ. Πετσέλης

Σε συνέχεια των ενημερωτικών παρουσιάσεων στα σχολεία της Αρκαδίας με θέμα « Οι επιπτώσεις από τη χρήση των κινητών τηλεφώνων στην υγεία των νέων» ο ηλεκτρονικός - ραδιοηλεκτρολόγος Κος Γιάννης Πετσέλης επισκέφτηκε και συνομίλησε με τους μαθητές του

Διαβάστε περισσότερα...

Μήνυση Γιαννόπουλου σε συμβούλους της μειοψηφίας για συκοφαντική δυσφήμιση (vd)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος και σύμφωνα με δηλώσεις του κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και γενικότερα σε επίπεδο θεσμού κατά συμβούλων της μειοψηφίας και ανεξάρτητου συμβούλου, που πριν λίγο χρονικό διάστημα από κοινού είχαν εκδώσει δελτίο τύπου και έκαναν λόγο για ελέγχους στο δήμο Γορτυνίας από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λ.Ρακιντζή και μιλούσαν για διαφθορά προσπαθώντας να δημιουργήσουν τετελεσμένο γεγονός για το δήμο.
Διαβάστε περισσότερα...

Η Πολωνική τουριστική αγορά ενημερώθηκε για τη … «Μυθική Πελοπόννησο» (εικόνες)!

Στη Βαρσοβία της Πολωνίας βρέθηκε η Μυθική Πελοπόννησος συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη έκθεση τουρισμού της χώρας TTWARSAW, που πραγματοποιήθηκε από τις 28 έως τις 30 Νοεμβρίου 2013. Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε η θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα. Κωνσταντίνα Νικολάκου, στελέχη της Περιφέρειας και επαγγελματίες του τουρισμού από την Πελοπόννησο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ποιες αλλαγές έρχονται στις αποδείξεις από το 2014

Την υιοθέτηση, από το 2014, του πορτογαλικού μοντέλου που προβλέπει «επιβράβευση» των φορολογούμενων που δηλώνουν ηλεκτρονικά τις αποδείξεις τους με επιστροφή φόρου 30%, μελετά το υπουργείο Οικονομικών.Κεντρική ιδέα σε αυτό το σύστημα αποτελεί το «ηλεκτρονικό τιμολόγιο», το «e-fatura», το οποίο έχει συμβάλει σημαντικά στην αύξηση των εσόδων από τον ΦΠΑ στην Πορτογαλία.

Διαβάστε περισσότερα...

Προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις για μαθητές στην Τρίπολη!

 

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Τρίπολης με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί η δράση«Προληπτική Ιατρική/Οδοντιατρική» η οποία λειτουργεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας από 10 έως 14 Δεκεμβρίου στο κινητό πολυιατρείο ,« ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που θα βρίσκεται στην πλατεία Άρεως στις ανωτέρω ημερομηνίες και ώρες 8.30 έως 16.30.

Διαβάστε περισσότερα...

Τατούλης: «Όχι» των περιφερειαρχών στην αύξηση της τιμής των διοδίων

Αναστάτωση στην Περιφέρεια προκάλεσε η είδηση για επικείμενη αύξηση της τιμής των διοδίων. Οι περιφερειάρχες, με ομόφωνη απόφασή τους, απορρίπτουν αυτήν την πιθανότητα χαρακτηρίζοντάς την «τραγικό λάθος σε αυτή την περίοδο της μεγάλης κρίσης». Επιπλέον, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης, μεταξύ άλλων, ζητούν να υπάρξει χιλιομετρική αντιστοιχία στο κόστος τιμής των διοδίων.

Ειδικότερα, σε σχετική ερώτησή μας απάντησε:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...