Menu
RSS
Παρασκευή, 03/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Ένας νέος Τριπολίτης που ξενιτεύτηκε στην Αμερική φωνάζει: «Ελλάς, μην διώχνεις τα παιδιά σου»!

Ένα εξαιρετικό άρθρο γράφει μέσα από το «Καλημέρα Αρκαδία» ο Στηβ Μπασακιώτης από την Τρίπολη, ένας νέος άνθρωπος που εδώ και λίγους μήνες, ζει στη Βοστόνη της Αμερικής. Μέσα από το άρθρο του βγάζει μια κραυγή αγωνίας για όλους αυτούς τους ανθρώπους που χάνονται για την Ελλάδα και αναγκάζονται να ξενιτευτούν για να έχουν μία ευκαιρία για καλύτερη ζωή…

Διαβάστε περισσότερα...

Παιδική παράσταση με αναμνήσεις από πολλά κλασικά παραμύθια στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο (vd)!

Μικροί αλλά και μεγάλοι γέμισαν το Μαλλιαροπούλειο για να παρακολουθήσουν τη Θεατρική Ομάδα Ναυτίλος η οποία παρουσίασε την παιδική παράσταση Περπατώ εις το δάσος της Στέλλας Μιχαηλίδου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σταθμός μέτρησης για την αιθαλομίχλη στην Τρίπολη!

Μέχρι την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου θα εγκατασταθεί σταθμός μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην Τρίπολη, όπως ανέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, προκειμένου να υπάρχουν επίσημα και αξιόπιστα στοιχεία μέτρησης της αιθαλομίχλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εμβόλια για άπορα παιδιά και ελαιόλαδο για το κοινωνικό παντοπωλείο από το ίδρυμα Σχίζας!

Το κοινωφελές Ίδρυμα «ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΧΙΖΑΣ» διέθεσε και φέτος στις εορτές της Γέννησης του Χριστού, ποσότητα ελαιολάδου αξίας 2.800,00€ για να μοιραστεί δωρεάν από το «κοινωνικό παντοπωλείο» του Δήμου Τριπόλεως με την προσωπογραφία του δωρητή επικολλημένη στις φιάλες λαδιού.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιορτινό βίντεο με πρωταγωνιστές τους παίχτες του Αστέρα!

Ένα πολύ όμορφο βίντεο με τους παίχτες του Αστέρα να πρωταγωνιστούν να φορούν Αγιοβασιλιάτικους σκούφους και να είναι σε γιορτινό κλίμα έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Αστέρας!

Διαβάστε περισσότερα...

Τα παιχνίδια του Αστέρα το 2014

 

 

Σε λίγες ημέρες ο Αστέρας Τρίπολης μπαίνει πάλι στο επίσημο πρόγραμμα των αγωνιστικών του υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο, με τη Σούπερ Λιγκ να κάνει γνωστά τα παιχνίδια που θα δώσουν οι ομάδες μέχρι την 25η αγωνιστική με τον Αστέρα να ξεκινάει τις επίσημες υποχρεώσεις του από τα Γιάννινα εναντίον του ΠΑΣ.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόταση Τσιαμούλου να μην πληρώσουν ΤΑΠ όσοι δημότες έχουν οικονομική δυσχέρεια

Πρόταση για μη πληρωμή του Τέλους Ακίνητης Περιουσίας, για ένα χρόνο, για τα άτομα που έχουν οικονομικές δυσκολίες έκανε στη διάρκεια του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης,  την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλας Τσιαμούλος.

Διαβάστε περισσότερα...

Εισιτήριο 25€ στα νοσοκομεία και 1€ ανά συνταγή στα φαρμακεία

Με σημαντικές αλλαγές στο χώρο της Υγείας ξεκινά ο νέος χρόνος. Πιο συγκεκριμένα «ποδαρικό» θα κάνουν δύο νέα μέτρα: το πρώτο αφορά στην εφαρμογή από 1η Ιανουαρίου του εισιτηρίου στο ΕΣΥ, το οποίο σημαίνει πως οι ασθενείς που πρόκειται να νοσηλευτούν σε δημόσιο νοσοκομείο θα πρέπει πρώτα να περάσουν από το ταμείο και να καταβάλουν 25 ευρώ. Η πληρωμή του αντιτίμου των 25 ευρώ είναι διαφορετικό από το εισιτήριο των πέντε ευρώ που ήδη ισχύει για τις επισκέψεις στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων και θα ζητείται μόνο εφόσον απαιτείται εισαγωγή στο ΕΣΥ.

Διαβάστε περισσότερα...

Συγκέντρωση στην Ασέα για τα απορρίμματα - Δικαστικά αναμένεται να κινηθούν οι κάτοικοι της περιοχής

Για την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στις 11 το πρωί στην Κάτω Ασεά (Δημαρχείο) έχει προγραμματιστεί με πρωτοβουλία πολλών φορέων και κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου, Γενική Συνέλευση των Κατοίκων με θέμα την δημιουργία μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην περιοχή της Παλαιόχουνης από την εταιρεία ΤΕΡΝΑ, που αποτελεί τον προσωρινό ανάδοχο στο διαγωνισμό της Περιφέρειας.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...