Menu
RSS
Σάββατο, 04/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2013 - Kalimera Arkadia

Με ποια κριτήρια μοίρασε η Περιφέρεια τα 40.000 € σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς; Όλη η λίστα!

Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας κλήθηκε να αποφασίσει να μοιράσει σχεδόν 40.000 ευρώ σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα της Πελοποννήσου για τη διενέργεια διαφημιστικής προβολής των ποιοτικών Πελοποννησιακών προϊόντων…

Το «Καλημέρα Αρκαδία» φέρνει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά που θα εισπράξει κάθε ΜΜΕ.

Διαβάστε περισσότερα...

Νοσοκομείο - Προληπτικά μέτρα για την προστασία του Μαγνητικού από τις πλημμύρες

Πάρθηκαν τα προληπτικά μέτρα και έγινε στεγανοποίηση για να προστατευτεί ο Μαγνητικός τομογράφος του Παναρκαδικού Νοσοκομείου τη Τρίπολης, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Kalimera-arkadia.gr.

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε η έκθεση πελοποννησιακών προϊόντων «Μυθική Πελοπόννησος» (vd)

 

«Η Πελοπόννησος αποκτά δυναμική και ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών και της εποχής και χαιρόμαστε που ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και συμμετέχει σε αυτό το πανηγύρι, σε αυτή τη γιορτή των Πελοποννησιακών Προϊόντων, εδώ στην καρδιά της Αθήνας». Με αυτά τα λόγια υποδέχθηκε τους παρευρισκόμενους στα εγκαίνια της έκθεσης Πελοποννησιακών προϊόντων, που γίνεται για δεύτερη φορά στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Εορτάσθηκε η μνήμη του Αγίου Νικολάου στο Πάπαρι (εικόνες)

Με την παρουσία του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ο οποίος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού εορτάσθηκε και φέτος την  5η και την  6η  Δεκεμβρίου 2013, η Σεβάσμια Μνήμη του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων της Λυκίας του Θαυματουργού, στο χωριό Πάπαρι Αρκαδίας.

Διαβάστε περισσότερα...

«Πληρώνω τις αμαρτίες μου» λέει ο μοναχός που υπηρετούσε σε μοναστήρι της Αρκαδίας και προκάλεσε σάλο στην Εκκλησία! (vd)

Την προσωπική του άποψη για την υπόθεση που προκάλεσε σάλο στην Εκκλησία και στην κοινωνία κατέθεσε ο διάκονος που εμφανίστηκε σε φωτογραφίες στο διαδίκτυο να είναι ντυμένος με γούνα, στρας και σκουλαρίκια.

Ο ιερωμένος μιλώντας στο Star απέδωσε το περιεχόμενο των φωτογραφιών σε ένα αστείο κατά τη διάρκεια αποκριάτικου πάρτι. Όπως είπε, την επίμαχη περίοδο που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες δεν ανήκε σε οργανική θέση κάποιας μητρόπολης.

Διαβάστε περισσότερα...

Νωρίτερα θα πληρωθούν οι συντάξεις στην Αρκαδία

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση θα πληρωθούν νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημε­ρομηνίες όλες οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2014, που καταβάλλουν τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Εργασίας ασφαλιστικά ταμεία, στην Αρκαδία.

Διαβάστε περισσότερα...

Με σημαντικές απουσίες ο Αστέρας απέναντι στον Ολυμπιακό!

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα (19.30) πρωταθλήματος στο Στάδιο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε περισσότερα...

Δίκτυο για φθηνή θέρμανση των νοικοκυριών της Τρίπολης σχεδιάζει ο Δήμος! (vd)

Στόχος του Δήμου Τρίπολης είναι να μπορέσει να εντάξει σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα, μέσα στο 2014, ένα δίκτυο τηλεθέρμανσης, βασικά με φυσικό αέριο ή άλλη μορφή θέρμανσης (βιομάζα κλπ), για να πετύχει μείωση του κόστους της θέρμανσης των νοικοκυριών της τάξεως του 30-40%, σε σχέση με όσα ξοδεύει σήμερα ένα σπίτι για να θερμανθεί με πετρέλαιο.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν ξέρουν τι τους … ξημερώνει οι 47 εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑ Τρίπολης (vd)!

Μετά τα δύο δημοσιεύματα σε αθηναϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης περί κλεισίματος 11 ΔΕΥΑ και κάποιων άλλων δημοτικών επιχειρήσεων, μεγάλη αγωνία και αναστάτωση έχει προκληθεί στους εργαζομένους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Τρίπολης (ΔΕΥΑΤ)!

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...