Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τατούλης για τις μονάδες σκουπιδιών: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι συμφωνώ με τη μία ή με την άλλη θέση»! (vd)

Τατούλης για τις μονάδες σκουπιδιών: «Δεν είπα ποτέ και πουθενά ότι συμφωνώ με τη μία ή με την άλλη θέση»! (vd)

Στην τελική του τοποθέτηση, στο περιφερειακό συμβούλιο, για την υπόθεση της λειτουργίας μονάδας διαχείρισης απορριμμάτων στην Καλλιρρόη Μεσσηνίας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Πέτρος Τατούλης είπε πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Δεν είπα ποτέ πουθενά ότι συμφωνώ με τη μία ή με την άλλη θέση. Ανακοίνωσα τις θέσεις που υπέβαλε η εταιρεία στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων. Είναι αρμοδιότητα του ΥΠΕΚΑ η περιβαλλοντική αδειοδότηση του έργου. Υποστηρίζω ενθέρμως το μοντέλο αυτό. Αυτό το έργο είναι αυστηρά περιβαλλοντικό. Η πρώτη ασφαλιστική δικλείδα του διαγωνισμού είναι ότι από τη στιγμή θα αρχίσει να λειτουργεί αυτό το έργο, η αξιολόγηση του θα είναι σε μηνιαία βάση. Αν δεν τηρούνται οι περιβαλλοντικοί όροι, τότε οι δήμοι θα πληρώνουν το τίμημα. Δεύτερη ασφαλιστική δικλείδα είναι ότι οι χώροι που θα εγκατασταθούν αυτές οι δομές έχει ειδικό πρόγραμμα επισκέψεων από σχολεία (ΦΩΝΕΣ από κατοίκους της Μεσσηνίας).

Το επόμενο βήμα είναι να δούμε τη μελέτη που θα μπει σε διαβούλευση από το ΥΠΕΚΑ. Θα παρέμβουμε στη διαβούλευση. Πολύ σύντομα θα επισκεφθώ το χωριό, μπορεί αύριο και μεθαύριο. Για να κουβεντιάσουμε εκεί. Γιατί εμείς ξέρουμε να κουβεντιάζουμε με τους πολίτες.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...