Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Πρώτη και με διαφορά η Πελοπόννησος στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ!

Πρώτη και με διαφορά η Πελοπόννησος στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ!

Με το ποσοστό κάλυψης του πανελλαδικού πλάνου της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ να φτάνει στο 25,74% από το πρώτο κιόλας «κλείσιμο» την περασμένη Δευτέρα, οι Οργανώσεις του Κόμματος και της ΚΝΕ εντείνουν τις προσπάθειες για να υπάρξει ανάλογη συνέχεια στη μάχη για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Η επίτευξη του στόχου που είχε μπει για το πρώτο «κλείσιμο», μαζί με τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το πολιτικό άνοιγμα που κάνουν με το κουπόνι στο χέρι σε όλη τη χώρα τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ, επιβεβαιώνουν ότι με αποφασιστικότητα, σχέδιο και καλό έλεγχο μπορεί και αυτή η μάχη να είναι επιτυχημένη. Επιβεβαιώνουν την αισιοδοξία ότι παρά τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα θα συμβάλουν και πάλι καθοριστικά, ακόμα και από το υστέρημά τους για να ενισχύσουν το Κόμμα που μάχεται για τα συμφέροντά τους.

Καθώς προχωρά η Οικονομική Εξόρμηση, αυξάνονται και οι πολύμορφες πρωτοβουλίες που σχεδιάζουν και υλοποιούν στα πλαίσιά της οι Κομματικές και ΚΝίτικες Οργανώσεις, οι οποίες συνδυάζουν τη διάδοση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ με μορφές που ενισχύουν τους δεσμούς με το λαό και τη νεολαία, στους κλάδους, στις γειτονιές, στους χώρους μόρφωσης.

Με βάση τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν στο πρώτο «κλείσιμο» στην πρώτη θέση της άμιλλας μεταξύ των Οργανώσεων Περιοχής είναι η Κομματική Οργάνωση Πελοποννήσου με ποσοστό κάλυψης 37,36%, στη δεύτερη η ΚΟ Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 35,80% και την τρίτη η ΚΟ Αιγαίου με 32,73%. Ακολουθούν κατά σειρά οι ΚΟ Εξωτερικού με 29,44%, Δυτικής Μακεδονίας με 28,38%, Στερεάς με 28%, Κεντρικής Μακεδονίας με 27%, Αττικής με 25,20%, Θεσσαλίας με 25,07%, Βορειοδυτικής Ελλάδας με 23,26% και Κρήτης με 20,13%.

Πηγή - rizospastis.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...