Menu
RSS
Πέμπτη, 09/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ομάδα εξερεύνησης εκρηκτικών μηχανισμών από την Τρίπολη πήγε στην Καλαμάτα για την έκρηξη στο ενεχυροδανειστήριο του Μητρόπουλου (vd)

Ομάδα εξερεύνησης εκρηκτικών μηχανισμών από την Τρίπολη πήγε στην Καλαμάτα για την έκρηξη στο ενεχυροδανειστήριο του Μητρόπουλου (vd)

Σήμερα (21.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, προκλήθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έξω από κατάστημα-ενεχυροδανειστήριο και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κατάστημα, σε δύο οχήματα και σε πέντε παρακείμενα καταστήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, νωρίς το πρωί έφτασε στην Καλαμάτα κλιμάκιο της ομάδας εξερεύνησης εκρηκτικών μηχανισμών από την Τρίπολη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η έκρηξη πυροδοτήθηκε με καλώδιο από μακρινή απόσταση από το σημείο. Στο Κατάστημα βρέθηκαν πριν λίγη ώρα και οι ιδιοκτήτες του Τάσος Μητρόπουλος και Νένα Χρονοπούλου οι οποίοι βρίσκονταν στην Αθήνα και ενημερώθηκαν στις 4 το πρωί για το συμβάν. 
Η κυρία Νένα Χρονοπούλου στις πρώτες τις δηλώσεις μεταξύ άλλων δήλωσε ότι δεν είναι σοκαρισμένη αλλά στεναχωρημένη και ότι τίποτα δε θα την εμποδίσει να φύγει από την Καλαμάτα...

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...