Menu
RSS
Κυριακή, 19/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη

Το Τμήμα Φοιτητικών Θεμάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου ανακοίνωσε τις Ονομαστικές Καταστάσεις Σίτισης των Δικαιούχων –Επιλαχόντων και μη Δικαιούχων για το ακαδημαϊκό έτος 2013-14, μετά από έλεγχο και αξιολόγηση των αιτήσεων για δωρεάν Σίτιση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από την Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας και την κατακύρωσή τους με το Πρακτικό της Επιτροπής Φοιτητικής Μέριμνας.

Οι ονομαστικές καταστάσεις ανακοινώνονται με την επιφύλαξη πιθανής τροποποίησης της λίστας, εξαιτίας ενδεχόμενης εισαγωγής και νεοεισαχθέντων μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και των νεοεισαχθέντων φοιτητών που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 35 του Ν.3794/2009 .

Οι δικαιούχοι δωρεάν σίτισης φοιτητές, θα πρέπει να προσέλθουν στις γραμματείες των Τμημάτων τους , ώστε να πάρουν την κάρτα δωρεάν σίτισης τους για το ακαδ. έτος 2013-14, υποβάλλοντας υπεύθυνη δήλωση, ότι σε περίπτωση που βγουν εκτός λίστας, μετά από πιθανή τροποποίηση των ονομαστικών καταστάσεων θα την επιστρέψουν στη γραμματεία του Τμήματος τους .

 Σε περίπτωση που κάποιος φοιτητής θεωρεί ότι αίτηση του απορρίφθηκε αναίτια, μπορεί να κάνει αίτηση επανεξέτασης εντός δέκα ημερών, από την ανακοίνωση των ονομαστικών καταστάσεων των δικαιούχων- επιλαχόντων και μη δικαιούχων δωρεάν σίτισης. 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...