Menu
RSS
Τετάρτη, 15/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

ΠΑΣΟΚ – Το γκάλοπ θα κρίνει αν θα συνεργαστούν με Τατούλη ή θα κατεβάσουν «δικό τους» ψηφοδέλτιο!

ΠΑΣΟΚ – Το γκάλοπ θα κρίνει αν θα συνεργαστούν με Τατούλη ή θα κατεβάσουν «δικό τους» ψηφοδέλτιο!
Ξανά για τις περιφερειακές εκλογές της Πελοποννήσου συζήτησαν στο ΠΑΣΟΚ, μόνο που αυτή τη φορά η σύσκεψη που έγινε στην Αθήνα (Τρίτη 11-3-2014) πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου του κόμματος Βαγγέλη Βενιζέλου.
Επίσης, εκεί ήταν ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, οι βουλευτές της Πελοποννήσου και τα στελέχη της Νέας Πελοποννήσου τα οποία διαφωνούν με τον Τατούλη. Παρόντες ήταν επίσης οι Γιαννακούρας και Χειβιδόπουλος, ενώ δεν ειχε προσκληθεί η Ντίνα Νικολάκου.
Μετά από πολύωρη συζήτηση, αυτό που συμφώνησαν είναι να προχωρήσει μία δημοσκόπηση η οποία θα καθορίσει τις τελικές αποφάσεις του ΠΑΣΟΚ για τις εκλογές.
Εδώ, πρέπει να σημειωθεί ότι όταν οι «αντάρτες» έθεσαν διάφορα ζητήματα εναντίον του Τατούλη, για τα 3,5 χρόνια της διοίκησής του, ο Βενιζέλος αναρωτήθηκε για ποιο λόγο δεν μίλησαν όλο αυτό το χρονικό διάστημα και αντίθετα ψήφιζαν όλες τις εισηγήσεις του νυν Περιφερειάρχη…
Επίσης, ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι ότι εγγράφως 21 εκλεγμένα μέλη της Νέας Πελοποννήσου εξέφρασαν την πρόθεση να είναι πάλι στο συνδυασμό Τατούλη.
Τώρα, για τη δημοσκόπηση αναμένεται να «μετρηθούν» 4 πρόσωπα. Η Νάντια Γιαννακοπούλου από τη Μεσσηνία (που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν ενδιαφέρεται να είναι υποψήφια Περιφερειάρχης), η Κατερίνα Φαρμάκη από την Κορινθία και οι Αντιπεριφερειάρχες Δέδες και Πουλάς.
Αν από τη δημοσκόπηση προκύψει ότι κάποιο από αυτά τα 4 πρόσωπα, μπορεί να περάσει στο δεύτερο γύρο, τότε θα τεθεί επικεφαλής και το ΠΑΣΟΚ θα κατεβάσει «δικό του» συνδυασμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Αν τα ποσοστά είναι χαμηλά και κανείς δεν μπορεί να περάσει στη δεύτερη Κυριακή, τότε το πλέον πιθανό είναι το ΠΑΣΟΚ να συνεργαστεί ξανά με τον Πέτρο Τατούλη.
Αυτά είναι τα δύο ενδεχόμενα: Το γκάλοπ θα κρίνει αν θα κατεβάσουν αυτόνομο συνδυασμό ή θα συμπορευτούν πάλι με τον Περιφερειάρχη…

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...