Menu
RSS
Τετάρτη, 08/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Φοιτητές: Νέες εκλογές ζητά η «Ομάδα» - Μιλά για «εκβιασμούς», «χορηγούς» και «αλλοίωση αποτελέσματος»!

Φοιτητές: Νέες εκλογές ζητά η «Ομάδα» - Μιλά για «εκβιασμούς», «χορηγούς» και «αλλοίωση αποτελέσματος»!
Μετά την πολύ σοβαρή καταγγελία της φοιτητικής παράταξης «Αριστερή Ενότητα» (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ), για τα όσα συνέβησαν στις φοιτητικές εκλογές της Τρίπολης, σειρά παίρνει η ανεξάρτητη «ΟΜΑΔΑ» που προχωρά σε νέες καταγγελίες και δίνει ακόμα μεγαλύτερη διάσταση στο όλο ζήτημα…
Είναι χαρακτηριστικό ότι η «ΟΜΑΔΑ» ζητά ξανά εκλογές και αναφέρει σε ένα σημείο της ανακοίνωσης: «Κόντρα στους μεγάλους χορηγούς, τους εκβιασμούς, τους μηχανισμούς εκφοβισμού, την χυδαία εργολαβία λάσπης αλλά και την ωμή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν πουληθήκαμε και δεν πουλήσαμε.»
 
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ «ΟΜΑΔΑΣ»
«Η «ΟΜΑΔΑ» ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη θέλει να ευχαριστήσει τους φοιτητές που αναγνώρισαν το έργο και τις προσπάθειές μας και μας στήριξαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους στις φοιτητικές εκλογές στις δύο σχολές της Τρίπολης.
 Η «ΟΜΑΔΑ» ιδρύθηκε πριν δύο χρόνια ακριβώς για να εκφράσει όλους τους φοιτητές που δεν είναι πρόθυμοι να συμβιβαστούν με τις κατεστημένες πρακτικές και νοοτροπίες στο φοιτητικό κίνημα. Εδώ και δύο χρόνια Ασυμβίβαστα, δίνουμε μάχη στις σχολές μας με γνώμονα μόνο την βελτίωση της ποιότητας σπουδών αλλά και της καθημερινότητας των συμφοιτητών μας. Δίνουμε την μάχη με όρους άνισους και ασύμμετρους, στηριζόμενοι αποκλειστικά και μόνο στις δικές μας δυνάμεις και στη σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους συμφοιτητές μας.
Το ίδιο ασυμβίβαστα δώσαμε την μάχη των εκλογών και στις 18 Μαίου. Με μοναδικό όπλο την αγάπη των φοιτητών αντιμετωπίσαμε την πιο λυσσαλέα και ανήθικη έκφραση του κατεστημένου. Κόντρα στους μεγάλους χορηγούς, τους εκβιασμούς, τους μηχανισμούς εκφοβισμού, την χυδαία εργολαβία λάσπης αλλά και την ωμή αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος, δεν πουληθήκαμε και δεν πουλήσαμε. Η όλη διαδικασία για μας ήταν μια απόλυτη δικαίωση για την επιλογή μας να αποστασιοποιηθούμε έγκαιρα από τα σηπτικά αυτά φαινόμενα και να σταθούμε απέναντί τους.
              Η αγάπη και έμπρακτη στήριξη , όχι μόνο των φοιτητών που «καταμετρήθηκαν» αλλά και όσων την βούληση αλλοίωσαν και όσων την συμμετοχή «ιδιαίτερες συνθήκες» δεν επέτρεψαν, για μας αποτελεί Νίκη! Η αξιοπρέπειά και η ακεραιότητά μας δεν θυσιάζονται στον βωμό καμίας καρέκλας.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία έγκειται η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ακύρωσε τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, ακυρώνοντας ταυτόχρονα τους «εγκεφάλους» μεθοδεύσεων, αντίστοιχων με όσα βιώσαμε και όσα με τα ίδια τους τα μάτια και αυτιά είδαν και άκουσαν δεκάδες φοιτητές στις εκλογές της 18 Μαίου. Τον ρωτάμε λοιπόν δημόσια: θα επιτρέψει τους νεόγερους της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης να συνεχίσουν το «έργο» τους ή  τελικά θα βουλιάξει τους φελλούς ;
Ζητάμε από όλες τις παρατάξεις να πράξουν αυτό που πρέπει ώστε να αποκατασταθεί το κύρος των φοιτητικών συλλόγων και να εκφραστεί ελεύθερα, δημοκρατικά και ανόθευτα η βούληση των φοιτητών. Ζητάμε να ακυρωθούν οι εκλογές παρωδία, να περιθωριοποιηθούν οι υπεύθυνοι και να γίνουν άμεσα νέες εκλογές με διάφανες διαδικασίες και σεβασμό στον φοιτητή.   Το μέλλον μας αξίζει περισσότερα από τις φθηνές μεθοδεύσεις.
Η «ΟΜΑΔΑ» κόντρα στις επιθυμίες κα τους σχεδιασμούς  κάποιων παραμένει παρούσα και ισχυρή. Θα συνεχίσουμε με αμείωτο ζήλο να βρισκόμαστε δίπλα στον φοιτητή και να αγωνιζόμαστε για αυτόν και μόνο.
«ΟΜΑΔΑ» - ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ , ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ.»

11 σχόλια

  • Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ
    Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ Τρίτη, 24 Μαϊος 2016 11:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριοι συνσχολιαστές(αν αυτό είναι δόκιμο σαν όρος)
    Εγω να δεχτώ ότι έγινε νοθεία υπερ ΔΑΠ(το διόρθωσα). Οι διαφορές μεταξύ ομαδας και δαπ ήταν 3 ψήφοι και το ψηφόδέλτιο ήταν ένα. Άρα η διαφορά πάλι στους 2 ψήφους.
    Παραδεχτείτε την ήττα σας και κοιτάχτε να αποδείξετε ότι είστε καλύτεροι με πραγματικές πράξεις και όχι με δημοσιεύματα μέχρι και στο Άστρος! Το τελευταίο πραγματικά με ξεπερνά.
    Γνώμη μου είναι ότι η μόνη παράταξη που θα είχε πολιτικό όφελος από τις νέες εκλογές είναι ομάδα και όχι η αρρεν όπως ορθα επισημαίνουν εκπρόσωποί της,
    Αυτό που είναι άξιο προβληματισμού είναι ότι ομαδα και αρρεν εχουν κοινη γραμμή απο πέρυσι παρόλο που στα ΜΜΕ η αρεν χαρακτηρίσε φέτος την ομάδα ως "μνημονιακή παράταξη" και πέρυσι ως "δήθεν ανεξάρτητη". Δηλαδή ρε φίλε αυτούς που βρίζεις μετά συνεργάζεσαι μαζί τους.

    Και επαναλαμβάνω:ΚΑΝΕΝΑΣ δε νιάζεται για καλό μας. Για τις ψήφους τα κάνετε όλοι όλα!

    το τερπνόν μετά του ωφελίμου ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα και στην φιλήσυχη τρίπολη.

  • Α Κ
    Α Κ Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    5 ΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ -
    Για σένα προφανώς η νοθεία είναι πρακτική με την οποία γελάς.
    Το να καθορίζουν το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών διάφοροι εξωθεσμικοί επίσης! Το μόνο σου πρόβλημα είναι ότι ήταν η Μπαρδάκη κ η Πανοπούλου παλιά στη ΔΑΠ.
    Ναι ρε κάποιοι είχαν το σθένος και το ανάστημα να αποστασιοποιηθούν από την σαπίλα νωρίς. Έφτιαξαν παράταξη κόντρα σε όλα αυτά. Χωρίς προστάτες, χωρίς χορηγούς και χωρίς να λογοδοτούν σε κόμματα αλλά μόνο στους φοιτητές. Σε ενοχλεί εε;; Όσα έγιναν στις εκλογές δεν φαίνεται να σε ενόχλησαν....
    Δεν ξέρω αν παίρνεις και εσύ το χαρτζιλίκι σου να λες όσα λες ή απλά τόσα καταλαβαίνεις.

  • 5 ΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ
    5 ΕΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 21:09 Σύνδεσμος σχολίου

    ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?? ΚΥΡΙΕ 4 eths
    ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ.Η.tan h monh parataxh poy ekane kati mporei na mhn ta ekanan ola swsta ! ΑΦΟΥ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΩΗΝ ΔΑΠ.. ΠΡΙΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΠ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΑΝΑΝ?? ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ παρατηρητης ειλικρινά τώρα υπάρχουν ανθρωποι που μπορουν να υποστηριξουν δαπ ειδικα στο οικονομικο; που ηταν η δαπ ολη την χρονια; ΚΑΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΔΑΠ ΞΕΚΑΘΑΡΑ? ΟΤΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΡΔΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΔΑΠ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΤΡΕΧΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΗΣ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΩΣ ΔΑΠ.. ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΣΑΣ?? Η' ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ??

  • 4 eths
    4 eths Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 19:04 Σύνδεσμος σχολίου

    eimai 4 etos sto oikonomiko..exw pshfisei mono 2 fores persi k fetos kai erixa omada..antikeimenika...htan h monh parataxh poy ekane kati mporei na mhn ta ekanan ola swsta alla htan ekei giaa thn sxolh mas k gia oti xreiazomaste ws pros tis spoudes mas. ws foithths pou askhsa to eklogiko mou dikaiwma, niw8w oti h no8eia auth ntropiazei ton sullogo.

  • παρατηρητης
    παρατηρητης Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 18:42 Σύνδεσμος σχολίου

    ειλικρινά τώρα υπάρχουν ανθρωποι που μπορουν να υποστηριξουν δαπ ειδικα στο οικονομικο; που ηταν η δαπ ολη την χρονια; οι ψηφοι ηταν παραπανω απο αυτους που ψηφισαν...ολοι οι δαπιτες ηταν πανω απο την καλπη την ωρα της καταμετρησης.!οταν υπαρχει νοθεια η επαναληψη των εκλογων ειναι αναγκαια!!καθαρες διαδικασιες.

  • Φοιτητρια
    Φοιτητρια Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Η Δ.Α.Π Νούμερο 2 γιατί εξάπτεται; Επειδή η αρχηγός της ήθελε να πανηγυρίσει όπως πέρσυ δημοσιεύοντας πάλι "Η μεγαλύτερη παράταξη της πόλης"; Γιατί κάτι ακούστηκε ότι παλεύει για το δίκαιο κι όχι για το αποτέλεσμα. Χα. Χα.
    Του χρόνου πάλι.. Καλή δουλειά σε όποιον βγήκε και μακάρι να βρεθούν παιδιά που θέλουν πραγματικά να ασχοληθούν στη σχολή δίχως προσωπικές κόντρες.
    Γιατί....Σας βαρεθήκαμε όλους (από όλες τις παρατάξεις!)

  • Ωχ, το μάτι μου!
    Ωχ, το μάτι μου! Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 16:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε άντε στρωθείτε στο διάβασμα, άκου νοθεία με Ω!

  • Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ
    Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριε φοιτητή από το πάνω σχόλιο είμαι Ο "Φοιτητής οικονομικού ΠΑΠΕΛ"
    Δυστυχώς για εσας δεν είμαι Δαπιτης ούτε θα ήθελα ποτέ να είμαι. Δεν ψήφισα καν και δεν είμαι μέλος κανενός κόμματος ούτε νεολαίας του. Ήλθα ψήφισα και έριξα λευκό γιατί απλά ήθελα να είμαι ενεργός στα κοινά αν αυτό σας καλύπτει. Παρόλα αυτά πληροφορήθηκα από πολλές διαφορετικές πηγές τα νέα και νιώθω ντροπή. Μια επίσκεψη στο προφιλ μελων της ομάδας και της δαπ καθώς και στις σελιδες σας στο facebook με έκανε να δω αυτά τα πράγματα. Μην αγχώνεστε δεν είμαι Εδώ για να στηρίξω τη ΔΑΠ ή κάποια άλλη παράταξη. όποιος εκφέρει αντίθετη απο εσάς άποψη είναι δαπίτης κατά τη γνώμη σας και αυτο με θλίβει απείρως. Δυστυχώς δε νιάζεστε κανείς σας απο οποια παράταξη και αν είστε για το καλό του φοιτητή αλλά για τις θέσεις σας. Λυπάμαι πραγματικά.

  • Φοιτήτρια
    Φοιτήτρια Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 15:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Εκλογές ξανά!!αυτό ήταν παρωδία οχι εκλογές.

  • Φοιτητής
    Φοιτητής Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 15:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποσο πιο ανανδροι;Ποσο πιο χαμηλά μπορειτε να περάσετε;;
    Απο τη στιγμή που παραδέχεστε κ εσείς οι δαπιτες νοθεία,ας ορίσουμε ημερομηνία λοιπόν

  • Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ
    Φοιτητής ΟΙκονομικού ΠΑΠΕΛ Δευτέρα, 23 Μαϊος 2016 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ψηφοδέλτιο που τυχαία βρέθηκε μέσα στα υπολοιπα ήταν της ΟΜΑΔΑΣ. Αν είναι να κάνετε νωθεία κάντε την σωστά ρε παιδιά!

    Α επίσης σας πείραξε ο Α.Μ. αλλά ο οννεδιτης Αδελφός της Β.Μ. καθόλου!

    Εντάξει κύριοι το πιάσαμε το νόημα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...