Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Πέμπτη, 01 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Αναβλήθηκε η απόφαση για τη μονάδα βιοαερίου στη Μαντινεία

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, να αναβάλει την απόφαση για τη μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων της μονάδας βιοαερίου, στη Μαντινεία.
 Διαφώνησε με την αναβολή η παράταξη Γόντικα. «Κληρονομήσαμε το πρόβλημα από την αποκεντρωμένη διοίκηση και την πολεοδομία του Δήμου Τρίπολης» είπε ο Περιφερειάρχης. 

Διαβάστε περισσότερα...

Νέο δίκτυο ύδρευσης για τέσσερα χωριά του Δήμου Τρίπολης (vd)!

Το συμφωνητικό κατασκευής έργου «Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου ύδρευσης από αμίαντο προς Στενό – Αγιωργίτικα- Παρθένι – Ελαιοχώρι της Δημοτικής Ενότητας Κορυθίου του Δήμου Τρίπολης» ύψους 697.000,00€ ( με ΦΠΑ 23%) υπογράφτηκε σήμερα.
 Στο έργο προβλέπεται ...

Διαβάστε περισσότερα...

Μισθούς πείνας για το νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού Νοσοκομείου

Μία εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία έφτασε στο kalimera-arkadia.gr. Αναγνώστης μάς κατήγγειλε ότι στο νοσηλευτικό προσωπικό του Παναρκαδικού, από τον περασμένο Αύγουστο (!), δεν έχουν καταβληθεί τα δεδουλευμένα για τα νυχτερινά, τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. 

Με δεδομένες τις μειώσεις που έχουν ήδη γίνει στους μισθούς τους και τις αναδρομικές κρατήσεις, μιλάμε πλέον για μισθούς ...

Διαβάστε περισσότερα...

10 από τις καλύτερες ατάκες του κινηματογράφου

Μια ταινία μπορεί να αρχίσει με χίλιους τρόπους, αλλά σημασία έχει το πώς θα κλείσει. Και συνήθως μια μεγάλη ταινία κρατά καλά κρυφό το τελευταίο χαρτί της. Έτσι, για να έχουμε κάτι ακόμη να θυμόμαστε στην επιστροφή 
Οι δέκα ταινίες που επιλέξαμε εδώ δεν είναι κατ' ανάγκη όλες τους αριστουργήματα. Για τον έναν ή τον άλλο λόγο, όμως, μας άφησαν αυτές τις ατάκες, τις οποίες προσαρμόζουμε αναλόγως στην καθημερινότητα μας. Μεγάλο πράγμα η αθανασία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...