Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Στην προηγούμενη παρέλαση … κυνήγησαν τον Μιλτιάδη Παπαϊωάννου στην Τρίπολη (vd)

Επειδή πλησιάζει η 25η Μαρτίου και πολλά ακούγονται για ενδεχόμενα επεισόδια που ίσως γίνουν ανά τη χώρα, στη διάρκεια των παρελάσεων, θα θυμίσουμε τι είχε γίνει στις 28 Οκτωβρίου του 23011, στην Τρίπολη. Όταν αγανακτισμένοι πολίτες φώναζαν «κλέφτες – κλέφτες» και «ως εδώ, δεν σας θέλει ο λαός». Ο εκπρόσωπος της τότε Κυβέρνησης...

Διαβάστε περισσότερα...

Μπαίνουν στη Βουλή η «Χρυσή Αυγή» και το κόμμα του Καμμένου!

Οκτακομματική Βουλή “δείχνει” νέα δημοσκόπηση της Pulse για την εφημερίδα το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη. Σε εκτίμηση πρόθεσης ψήφου, η ΝΔ είναι πρώτη συγκεντρώνοντας ποσοστό ...

Διαβάστε περισσότερα...

Ο αντιπρόσωπος του Δήμου Μεγαλόπολης στον ΦΟΔΣΑ

Με ομόφωνη απόφαση, το Δημοτικό Συμβούλιο Μεγαλόπολης εξέλεξε, με φανερή ψηφοφορία, έναν (1) αντιπρόσωπο του Δήμου Μεγαλόπολης, για τη συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ Αρκαδίας, που έχει συσταθεί με την επωνυμία «Ενιαίος Σύνδεσμος Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Αρκαδίας». Ειδικότερα, εξέλεξε το ...

Διαβάστε περισσότερα...

Ορειβατική εξόρμηση στα Όνεια Όρη

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Τρίπολης, διοργανώνει την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 ορειβατική εξόρμηση στα Όνεια Όρη στον νομό Κορινθίας.

Η διαδρομή είναι διάρκειας 5 (πέντε) ωρών και δυσκολίας Α+ (εύκολη).

Διαβάστε περισσότερα...

Διεθνές σεμινάριο Aikido στην Αρκαδία! (vd + ph)

Ο όμιλος «Hellenic Aikido Aikikai» που ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Τρίπολη το 1986 και επανασυστάθηκε το Νοέμβριο 2011, διοργανώνει το πρώτο του διεθνές σεμινάριο Aikido στην Αρκαδία. Θα συμμετάσχουν εκτός από Έλληνες αθλητές και 35 Νορβηγοί οι οποίοι θα μείνουν στην Αρκαδία για 15 μέρες.

Θα πραγματοποιηθεί πενθήμερο σεμινάριο από τον Sensei Georgios Koliopoulos 6th Dan Aikikai, καθώς και πολλές άλλες δραστηριότητες τόσο στην Τρίπολη όσο και στις γύρω περιοχές της Αρκαδίας . Αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες θα δημοσιευθούν τις προσεχείς ημέρες.

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ηλεκτρονική απάτη - Προσοχή στα emails για «δήθεν» επιστροφή φόρου!

Από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος γνωστοποιείται ότι, εντοπίστηκε στο διαδίκτυο νέα απόπειρα ηλεκτρονικής απάτης, μέσω απατηλού μηνύματος, το οποίο αποστέλλεται σε χιλιάδες χρήστες και τους ενημερώνει για «δήθεν» επιστροφή φόρου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλη επιτυχία είχε το "Αρκαδικό γλέντι"

Σε μια ασυνήθιστη κοσμοσυρροή, αληθινή κοσμοπλημμύρα, συνωστίσθηκαν στην απέραντη αίθουσα του ξενοδοχείου ΝΟΒΟΤΕΛ στην Αθήνα, εκατοντάδες Αρκάδες με τις συζύγους τους και τα μέλη των οικογενειών τους, στην ωραία εκδήλωση της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων για να γιορτάσουν όλοι μαζί το πατροπαράδοτο «Αρκαδικό Γλέντι» το οποίο έγινε πλέον βίωμα στα νιάτα της Αρκαδίας, όπου το περίμεναν με μεγάλη χαρά.

Διαβάστε περισσότερα...

Εντυπωσίασε η μικτή χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης!

Η μικτή χορωδία του "Ορφέα" Τρίπολης συμμετείχε την Κυριακή 11 Μαρτίου 2012 στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου Αττικής σε συνεργασία με την Ένωση Πελοποννησίων Αμαρουσίου και πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα τελετών του Δημαρχείου Αμαρουσίου, για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Διαβάστε περισσότερα...

Τρόφιμα και ρούχα θα συγκεντρωθούν σήμερα σε Τρίπολη, Μεγαλόπολη και Δημητσάνα!

Tην Κυριακή 18 Μαρτίου 2012, από τις 10 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι, οι Μητροπόλεις Μαντινείας & Κυνουρίας και Γόρτυνος & Μεγαλοπόλεως, οι Ένοπλες Δυνάμεις, το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ με την υποστήριξη του Δημοτικού Ραδιοφώνου Τρίπολης, αναλαμβάνουν πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων, ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που τα χρειάζονται.

Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε;

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...