Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Το μυστήριο του ανθρώπου που έζησε 256 χρόνια!!!

Μεγάλωσε 180 παιδιά ενώ οι 23 γυναίκες που είχε, πέθαναν πολύ πριν από τον ίδιο.

Διαβάστε τη σύντομη ιστορία του ανθρώπου που έζησε περισσότερο από κάθε άλλο άνθρωπο πάνω στη γη.

Ο Li-Ching-Yun γεννήθηκε σ' ένα μικρό χωριό της Κίνας (Szchewan) και πήγε σχολείο μέχρι τα 10 του χρόνια (τότε ήταν υπεραρκετό). 

Μετά ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές της Κίνας όπου δούλευε και μάζευε ιατρικά φυτά...

Διαβάστε περισσότερα...

Ταξίδι στη Μόσχα ετοιμάζει ο Πέτρος Τατούλης (vd)!

Για μία μεγάλη τουριστική έκθεση στη Μόσχα προετοιμάζεται η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Στην έκθεση θα βρίσκεται και ο ίδιος ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, από τις 20 ως τις 28 Μαρτίου. Παράλληλα, θα έχει κι άλλες επαφές και συναντήσεις.

Για το θέμα αυτό, μιλά στην κάμερα του kalimera-arkadia.gr, η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε περισσότερα...

«Χλιαρή» η υποδοχή της Διαμαντοπούλου στην Τρίπολη – «Το ΠΑΣΟΚ έχει υποστεί συντριπτικό ιδεολογικό κάταγμα»! (vd)

Στην Τρίπολη ήρθε, το απόγευμα της Παρασκευής, η Υπουργός Ανάπτυξης, Άννα Διαμαντοπούλου. Όπως θα διακρίνετε και στο βίντεο, η υποδοχή της επιφυλάχθηκε από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν σε κλίμα «παγωμένο», αφού με την εικόνα που παρουσιάζει το κόμμα, δεν αφήνει περιθώρια για μεγάλη αισιοδοξία.

Στις δηλώσεις της, η Άννα Διαμαντοπούλου, είπε: 

Διαβάστε περισσότερα...

Εγκαινιάστηκε η έκθεση του γλύπτη Κωνσταντίνου Βαλαή στην Τρίπολη (ph)

Η αίθουσα Τέχνης «Κούρος» και η Titanium Yiayiannos Gallery διοργάνωσαν εκδήλωση για τα εγκαίνια της έκθεσης του Κωνσταντίνου Βαλαή, με τίτλο: «Ανάμεσα στις φυλλωσιές», στο χώρο της αίθουσας Τέχνης, Δημητρακοπούλου 3, στην Τρίπολη. Την έκθεση του γλύπτη εγκαινίασε ο δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης. Η έκθεση θα διαρκέσει ...

Διαβάστε περισσότερα...

Κουίζ: Ο δημοτικός σύμβουλος και η εξάρτηση από τον τζόγο…

Έχει παραγίνει το κακό με εν ενεργεία δημοτικό σύμβουλο (ποιου δήμου, βρείτε το, μόνοι σας…) ο οποίος έχει απόλυτη εξάρτηση από τον τζόγο. Κάθε τρεις και λίγο φεύγει σε πόλη, που θεωρείται η … πρωτεύουσα του τζόγου στην Πελοπόννησο.

Πρόκειται για πασίγνωστο πρόσωπο ...

Διαβάστε περισσότερα...

Υπογράφτηκε η σύμβαση με το ΚΤΕΛ για τη μεταφορά των μαθητών της Νότιας Κυνουρίας

Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας, Γιάννης Μαρνέρης και η Διοίκηση του ΚΤΕΛ υπέγραψαν σύμβαση, σύμφωνα με την οποία το ΚΤΕΛ αναλαμβάνει τη μεταφορά μαθητών της περιοχής, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σχολικής χρονιάς.

Ολόκληρη τη σύμβαση, διαβάστε ΕΔΩ. 

Διαβάστε περισσότερα...

"Βρέχει" εξώδικα στη Μεγαλόπολη!

Σύμφωνα με το www.kafeneios-megalopolis.blogspot.com, «ο καιρός από  ότι βλέπουμε όλοι μας έχει φτιάξει πολύ τις τελευταίες ημέρες αλλά εδώ στην Μεγαλόπολη μαθαίνω ότι βρέχει εξώδικα!
 Ιδιώτες, πολίτες της Μεγαλόπολης εναντίον των δημοτικών αρχόντων μας και βέβαια αναμένονται εξελίξεις αφού όλα έχουν σχέση με το θέμα της συνδετηρίας οδού της πόλης.

Διαβάστε περισσότερα...

Στο … πάρα πέντε τη γλίτωσε ο Ρέππας από τους νταλικέρηδες στη Λαμία (vd)!

Σύμφωνα με το Star της Λαμίας, μπορεί ο υπουργός Δημήτρης Ρέππας να απέδωσε την μυστικότητα η οποία υπήρχε γύρω από τον τόπο και τον χρόνο της επίσκεψής του στην Λαμία στο φορτωμένο πρόγραμμά του, ωστόσο τον γλίτωσε στην κυριολεξία από τους νταλικέρηδες. Τα΄ ψαλλαν στον πρώην υπουργό μεταφορών Δημήτρη Ρέππα νταλικέρηδες από την Λαμία. Οι αυτοκινητιστές πληροφορήθηκαν ότι ο άνθρωπος που επί θητείας του ξεκίνησε το άνοιγμα του επαγγέλματός τους βρίσκεται στην Λαμία και επιχείρησαν να τον εγκλωβίσουν στο ξενοδοχείο ΦΘΙΑ όπου παραχωρούσε Συνέντευξη τύπου ενόψει των εσωκομματικών εκλογών της Κυριακής. 

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΡΤ αντικαθιστά τα ψηφιακά της κανάλια με BBC και Deutsche Welle!

Από τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012 αντικαθίστανται τα προγράμματα των καναλιών σινεσπόρ και πρίσμα+ στο ψηφιακό μπουκέτο της ΕΡΤ, από τα προγράμματα των διεθνών δημόσιων τηλεοπτικών φορέων BBC World News και Deutsche Welle αντιστοίχως. Τα προγράμματα με υπηρεσίες πρόσβασης για ΑμεΑ του καναλιού πρίσμα+ θα ενταχθούν στην ΕΤ1. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...