Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Έτοιμοι οι Δρομείς, κόντρα σε όλους και σε όλα...

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Δρομείς ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό Καλαμάτας που θα γίνει το Σάββατο 24/3 στην τέντα στις 19:00.Στον αγώνα αυτό αναμένεται-όπως και σε όλους τους άλλους αγώνες -να συναντήσει σθεναρή αντίσταση από τον πάντα αξιόμαχο και δυνατό εντός και εκτός έδρας Παναθηναϊκό, μιας και φαινομενικά και όχι μόνο, η ομάδα του Δρομέα είναι η μόνη ομάδα από τον όμιλο Αρκαδίας και Λακωνίας, που διεκδικεί την άνοδο στην Γ Εθνική, μιας και όλες οι άλλες ομάδες ανήκουν στον όμιλο της Μεσσηνίας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Έρχονται καταιγίδες το Σαββατοκύριακο!

Χωρίς να αλλάξει σημαντικά η θερμοκρασία, ο καιρός χαρακτηρίζεται από νεφώσεις το Σαββατοκύριακο και τοπικές καταιγίδες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι ...

Διαβάστε περισσότερα...

Άνοιξε διάδρομος για πεζούς στην Πλατεία Πετρινού

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αργύρη Καρδαρά, στο www.drt915.gr, κατόπιν συμφωνίας του δημάρχου Τρίπολης, κ. Γ. Σμυρνιώτη με τους υπεύθυνους επιβλέποντες του έργου ανάπλασης της πλατείας Πετρινού και ύστερα από σχετικό ερώτημα που έθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Δ. Παυλής, δημιουργήθηκε τελικά, στο χώρο όπου γίνονται οι εργασίες, ένα είδος υποτυπώδους διαδρόμου, ώστε να διεκολύνεται η διέλευση των πεζών και να μην χρειάζεται να ταλαιπωρούνται κάνοντας τον κύκλο.

Διαβάστε περισσότερα...

Γιατί είναι «ψυχρές» οι σχέσεις Λυκουρέντζου – Σμυρνιώτη;

Είναι αλήθεια ότι, το τελευταίο χρονικό διάστημα, Ανδρέας Λυκουρέντζος και Γιάννης Σμυρνιώτης, δεν έχουν τις καλύτερες δυνατές σχέσεις. Βέβαια, δεν έχει σημειωθεί κάποιο επεισόδιο, δεν υπάρχει δηλαδή ρήξη. Αλλά, οι σχέσεις των δύο ανδρών, δεν είναι τόσο καλές, όσο στο πρόσφατο παρελθόν.

Ποια είναι η αιτία; 

Διαβάστε περισσότερα...

Με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό παίζουν οι νέοι και οι έφηβοι του Αστέρα!

Η ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-20) θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 24 Μαρτίου την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού, στον αγώνα που θα ανοίξει την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ των δύο ομάδων. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο ...

Διαβάστε περισσότερα...

Νέες θέσεις εργασίας στην Αρκαδία!

Το Υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε την Ένταξη της Πράξης "ΙΝΕ/ΓΣΕΕ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΕΩΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΣΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ. " στον Αξονα Προτεραιότητας "07 - Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση στις 8 περιφέρειες σύγκλισης" του Ε.Π. "Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού".

Διαβάστε περισσότερα...

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία κοινωνικού ιατρείου στο Δήμο Τρίπολης

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, σε αίθουσα του νέου Δημαρχιακού Μεγάρου Τρίπολης, προεδευούσης της αντιδημάρχου, κ. Μαρίας Εικοσιδέκα, μια πρώτη επαφή με φορείς, κυρίως από τον ιατρικό κόσμο της Αρκαδίας, με σκοπό τη δημιουργία Κοινωνικού Ιατρείου ή Ιατρείου Αλληλεγγύης στο δήμο Τρίπολης, για την παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε αναξιοπαθούντες άνεργους και μη υπαγόμενους σε ασφαλιστικό φορέα, συμπολίτες μας. Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν υπάλληλοι της Κοινωνικής Πρόνοιας του δήμου, ο πρόεδρος των ιατρών ΕΣΥ Αρκαδίας, κ. Κ. Ζαχαριάς, η αναπληρώτρια Διευθύντρια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης, κ. Σοφία Γκιόλα, από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο, ο κ. Πάνος Γιαλαμάς και από το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας, ο πρόεδρος, κ. Αριστείδης Μπρουμάς.

Διαβάστε περισσότερα...

Διαλύουν το ΙΓΜΕ - Σε εφεδρεία 140 υπάλληλοι - Θέλουν να ξεπουλήσουν τον ορυκτό μας πλούτο - Διαμαρτυρία σήμερα στην Τρίπολη!

Ο αγώνας των εργαζομένων του ΙΓΜΕ συνεχίζεται και την Παρασκευή, αντιπροσωπεία εργαζομένων διαμαρτυρήθηκε και προχώρησε σε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου, Ντίνα Νικολάκου και τον Δήμαρχο Τρίπολης, Γιάννη Σμυρνιώτη, καθώς και με τη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Στη συνέχεια προέβησαν σε ανακοινώσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

Έντονο ενδιαφέρον Ρώσων ταξιδιωτικών πρακτόρων για τουριστικά πακέτα στην Πελοπόννησο!

Για τις προοπτικές ανάπτυξης του τουριστικού προϊόντος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ενημέρωσε τους Ρώσους πολίτες και επιχειρηματίες του κλάδου του τουρισμού ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Ρωσία.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...