Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Δωρεάν εφαρμογή για το kalimera-arkadia.gr στο Android market!

Όσοι έχετε android συσκευές (κινητό τηλέφωνο, tablet κλπ), μπορείτε να διαβάζετε παντού κι εύκολα το kalimera-arkadia.gr. Ο τρόπος είναι πολύ απλός. Στο android market, «ανέβηκε» μία εφαρμογή, την οποία μπορούν όλοι να «κατεβάσουν» ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ.

Με την εφαρμογή αυτή, έχετε άμεση πρόσβαση, από όλες τις android συσκευές σας, στο website, στο rss (ροή ειδήσεων) και στο κανάλι του kalimera-arkadia.gr, στο Youtube!

Διαβάστε περισσότερα...

Η κατάταξη των υποψηφίων από την Τρίπολη για το διαγωνισμό Δοκίμων Πυροσβεστών (όλα τα ονόματα)!

Το πυροσβεστικό σώμα δημοσιοποίησε τους Πίνακες βαθμολογικής προτεραιότητας υποψηφίων για τον Διαγωνισμό κατάταξης στο Πυροσβεστικό Σώμα επτακοσίων είκοσι πέντε (725) Δοκίμων Πυροσβεστών Γενικών Καθηκόντων, κατά φθίνουσα σειρά και ανά κατηγορία.

Κατά των πινάκων βαθμολογικής προτεραιότητας επιτρέπεται η άσκηση ενστάσεως ενώπιον του ΑΣΕΠ για μη ορθό ή ελλιπή υπολογισμό της βαθμολογίας των υποψηφίων. 

Διαβάστε περισσότερα...

Αυτοκίνητο παράσυρε και σκότωσε πεζό στην «Αθηνών – Κορίνθου»

Στο 18ο χλμ της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο (Δήμου Ασπροπύργου), αγνώστων στοιχείων όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό αγνώστων στοιχείων.

Ο ανωτέρω παθών είναι ηλικίας 55 έως 60 ετών, ύψους 1,70 μ., με κανονική σωματική διάπλαση, γκρίζα μαλλιά και ωοειδές σχήμα προσώπου. Την ώρα του ατυχήματος, φορούσε παντελόνι κοτλέ, καφέ χρώματος, καρό πουκάμισο, καφέ μπουφάν και μαύρα παπούτσια ενώ έφερε μαύρο ρολόι και χρυσό δαχτυλίδι.

Διαβάστε περισσότερα...

Έχασε ο Αρκαδικός – Παραμένει στην 3η θέση

Δεν κατάφερε ο Αρκαδικός να περάσει από την έδρα του πρωτοπόρου Πανελευσινιακού και τελικά έχασε με 87-78. ο Αρκαδικός παραμένει στην 3η θέση της βαθμολογίας της Α2 και ισοβαθμεί με άλλες τρεις ομάδες!

Αναλυτικά…

Τα τελικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα...

Διαδήλωση ενάντια στο μνημόνιο την 25η Μαρτίου στην Τρίπολη! «Δεν έχουμε στόχο να διαλύσουμε την παρέλαση» λένε οι διοργανωτές

Η επιτροπή φορέων και πολιτών Αρκαδίας ανακοίνωσε ότι «στις 28 Οκτωβρίου  ο λαός όρθωσε το ανάστημά του, διαδήλωσε την αντίθεσή του στα μνημόνια, στην Τρόικα, στην Ε.Ε. και στις πολιτικές που εφαρμόζουν και γκρέμισε την κυβέρνηση Παπανδρέου μαζί με το εργατικό κίνημα που 2 χρόνια πρωταγωνιστεί σε μικρούς και μεγάλους αγώνες, τις λαϊκές συνελεύσεις ανυπακοής και αντίστασης. Το μνημονιακό μπλοκ εξουσίας βρήκε διέξοδο σε μια άλλη κυβέρνηση, κυβέρνηση της υποτιθέμενης εθνικής ενότητας, την κυβέρνηση του διορισμένου τραπεζίτη Παπαδήμου.

Διαβάστε περισσότερα...

Μεγάλα μάχη ανάμεσα σε Σκοπή, Κανδήλα και Ορχομενό στη Β΄ κατηγορία!

Ο Ηρακλής Σκοπής κέρδισε τη Δόξα Τρίπολης και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας. Μεγάλα νίκη για την Κανδήλα, επί της Ελπίδας, στο ντέρμπι της κατηγορίας. Νίκη και για τον Ορχομενό.

Όλα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.

Αναλυτικά… 

Διαβάστε περισσότερα...

Το έθιμο του μπακαλιάρου στη Βλαχέρνα!

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βλαχέρνας Τάσος Τσαρουχάς, προσκαλεί όλους τους συγχωριανούς την Κυριακή 25η Μαρτίου 2012, μετά το πέρας της πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας, στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού για το πατροπαράδοτο τραπέζι με μπακαλιάρο. Ένα έθιμο που ...

Διαβάστε περισσότερα...

''Οι Εθνικές Παρελάσεις''

Υπό Αιδεσιμολ. Δημητρίου Λυμπεροπούλου

Εφημερίου Ιερού Ναού Προφήτου Ηλιού Τριπόλεως

 

Είναι οι καθιερωμένες τελετές εις τιμήν και μνήμην ιστορικών γεγονότων που έλαβαν χώρα είτε εν καιρώ πολέμων, είτε εν καιρώ ειρήνης.

Οι πρώτες είναι τελετές προς δόξαν και τιμήν για τους πεσόντες προγόνους μας εις τα πεδία των μαχών, για την απελευθέρωσιν του 'ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ', με αποκορύφωμα την Εθνική Εορτή, επί τη επετείω της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλες απουσίες θα παίξει ο Αστέρας στην έδρα του Ολυμπιακού

Ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (7.30 μ.μ.) με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές: 

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...