Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Το πανέμορφο λιμανάκι στα Πούλιθρα Κυνουρίας (ph)

Στο ιστολόγιο http://poulithragr.blogspot.com η Ντίνα Βιντζηλαίου καταγράφει, μέσα από τον φωτογραφικό της φακό, μοναδικές εικόνες από το πανέμορφο λιμναάκι των Πουλίθρων, στη Νότια Κυνουρία.

Τα όμορφα Πούλιθρα συνδυάζουν το πράσινο του βουνού με το γαλάζιο της θάλασσας. 

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσα στον Απρίλιο οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για διασώστες και νοσηλευτές

Στην έκδοση δύο πολυαναμενόμενων προκηρύξεων μόνιμου προσωπικού αναμένεται να προχωρήσει το ΑΣΕΠ μέσα στον Απρίλιο.

Η πρώτη προκήρυξη αφορά την κάλυψη 200 θέσεων πληρωμάτων ασθενοφόρων στο Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα διασώστη από το ΙΕΚ του ΕΚΑΒ, καθώς και επαγγελματική άδεια οδήγησης γ' κατηγορίας.

Διαβάστε περισσότερα...

Ρέππας και Ροβέρτος στην Εθνική Εκλογική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ

Ανακοινώθηκε από το ΠΑΣΟΚ η σύνθεση της Εθνικής Εκλογικής Επιτροπής, η οποία συστήθηκε με απόφαση του προέδρου του Κινήματος Ευάγγελου Βενιζέλου και η οποία θα συνεδριάσει για πρώτη φορά αύριο στις 13.30.

Στην πολυμελή Επιτροπή μετέχουν ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου Μιχάλης Καρχιμάκης και τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και οι Κοινοβουλευτικοί Εκπρόσωποι (Π. Ευθυμίου, Χρ. Πρωτόπαπας, Μ. Μπεντενιώτης), ο πρόεδρος ...

Διαβάστε περισσότερα...

Το μεγάλο πρόβλημα με τη θέρμανση στο Πνευματικό και τι πραγματικά συνέβη στη θεατρική παράσταση της Τρίτης

Το kalimera-arkadia.gr σάς μετέφερε ρεπορτάζ για τα παράπονα που έκαναν γνωστοί ηθοποιοί, οι οποίοι ήρθαν να παρουσιάσουν την παράστασή τους στην Τρίπολη, σχετικά με την έλλειψη θέρμανσης στο Πνευματικό Κέντρο.

Ο λόγος για τους ηθοποιούς Σπύρο Πούλη, Θανάση Βισκαδουράκς, Σπύρο Σπαντίδα και Δήμητρα Στογιάννη, οι οποίοι παρουσίασαν την παράσταση «Δεν Βλέπω Δεν Ακούω Δεν Μιλάω».

Διαβάστε περισσότερα...

«Μεγάλο μας όνειρο είναι να γίνει ένα σπίτι φιλοξενίας παιδιών του Χαμόγελου στην Αρκαδία» (vd)

Το κέντρο στήριξης του «Χαμόγελου του Παιδιού» θα μεταφερθεί στο Δημοτικό σχολείο του Στενού, μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Το κέντρο περιλαμβάνει τρόφιμα, ρουχισμό, παιχνίδια, σχολικά που είναι προσφορές ιδιωτών προς το «Χαμόγελο» κι αυτά δίνονται σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Διαβάστε περισσότερα...

Video και φωτορεπορτάζ από τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας - Οι Βρασιές σήκωσαν την ... κούπα!

Η ομάδα του Βρασιάτη ήταν η μεγάλη νικήτρια στον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας, που έγινε στο γήπεδο του Παναρκαδικού, στην Τρίπολη. Κέρδισε με 2-1 την Φαλαισία και κατέκτησε  τρόπαιο.

Το ματς ξεκίνησε με δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά, η Φαλαισία προηγήθηκε μόλις στο 2ο λεπτό με τον Ν. Λυμπερόπουλο, για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά μετά ο Βρασιάτης με τον Κολλιό. Το τελικό 2-1 έγραψε ο Κολιόπουλος στο 61ο λεπτό.

Διαβάστε περισσότερα...

Θα λάβουν εκλογικό επίδομα οι υπάλληλοι σε Περιφέρεια και Δήμους της Αρκαδίας!

Τροποποίηση με την οποία εντάσσει στους δικαιούχους της ειδικής εκλογικής αποζημίωσης και τους υπαλλήλους των Δήμων και των Περιφερειών και τους υπαλλήλους του Εθνικού Τυπογραφείου, κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης στο νομοσχέδιο για την Τοπική Ανάπτυξη, την ανάπτυξη και την αποκεντρωμένη διοίκηση.

Διαβάστε περισσότερα...

Σούπερ Λίγκα: Αφιερωμένη στην καταπολέμηση της πείνας η 27η αγωνιστική

Η 27η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας θα είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της πείνας, όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. "H Super League συμμετέχει για τρίτη χρονιά και αφιερώνει την 27η αγωνιστική ημέρα της Super League ΟΠΑΠ στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης και στηρίζει την πρωτοβουλία για την καταπολέμηση της πείνας, την οποία προωθεί η Ένωση Ευρωπαϊκών Λιγκών Ποδοσφαίρου (ΕΡFL), σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τροφίμων και Γεωργίας (FAO) του ΟΗΕ. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ατομικό συμβόλαιο θα υπογράφουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, στο τέλος κάθε χρόνου, στην Αρκαδία – Το 2013 ξεκινά η αξιολόγηση

Το Προεδρικό Διάταγμα για την αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων και των υπηρεσιακών μονάδων, το οποίο τέθηκε από σήμερα και για μία εβδομάδα σε δημόσια διαβούλευση, καθώς μετά θα σταλεί προς έγκριση στο Συμβούλιο της Επικρατείας, παρουσίασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρης Ρέππας.

Διαβάστε περισσότερα...

Πριν αγοράσετε netbook

Τα Netbooks απευθύνονται κυρίως σε αυτούς που ζητάνε μία πραγματικά φορητή συσκευή για να μπορούν να συνδέονται άνετα στο διαδίκτυo και να μπορούν να επικοινωνούν.

Ποια είναι, όμως, τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να εξετάσει ο υποψήφιος αγοραστής πριν καταθέσει τον οβολό του;

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...