Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Ματς τίτλου για τους Δρομείς!

Το Σάββατο 31 Μαρτίου, στις 7.30 το βράδυ, η ομάδα μπάσκετ των Δρομέων Τρίπολης υποδέχεται, στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης, την πρωτοπόρο Καλαμάτα ’80, σ’ ένα παιχνίδι που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα έχει τον πρώτο λόγο ...

Διαβάστε περισσότερα...

Με στόχο να παραμείνει 3ος στη βαθμολογία (θέση που ίσως οδηγήσει στην Α1) παίζει σήμερα ο Αρκαδικός!

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στις 5 το απόγευμα, στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ Τρίπολης, ο Αρκαδικός υποδέχεται τους Ίκαρους Σερρών, για ...

Διαβάστε περισσότερα...

Η κρίση φέρνει νέα λουκέτα σε πρατήρια της Αρκαδίας; –Στο 40% έφτασε η πτώση στα καύσιμα!

Στο νομό Αρκαδίας, η πτώση στα καύσιμα αγγίζει το 40%. Αυτό αποκαλύπτει, σε συνέντευξη του, ο Πρόεδρος των Βενζινοπωλών Τάσος Κακλάμανος, ο οποίος λέει ότι στο πετρέλαιο θέρμανσης, οι παραγγελίες είναι πολύ μικρότερες από άλλες χρονιές. Τα πελατολόγια είναι ίδια, αλλά ο κόσμος προμηθεύετε σε μικρότερες ποσότητες.

Για τις τιμές των καυσίμων, είπε ότι «πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι με το να αυξάνουν την τιμή των καυσίμων, οδηγούν σε βαθιά ύφεση και καθόλου σε ανάπτυξη».

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκινά σύντομα η κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου στη Μεγαλόπολη

Πιθανότατα και εντός του Απριλίου αναμένεται να κλείσει το χρηματοδοτικό σχήμα για την κατασκευή του μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου στη χώρα, από τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες στη Μεγαλόπολη. Σύμφωνα με πληροφορίες η εταιρεία βρίσκεται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων έχοντας κατ΄ αρχάς πάρει το πράσινο φως από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η οποία και αναμένεται να χορηγήσει περίπου το 50% του συνολικού ύψους της επένδυσης. Ταυτόχρονα όμως, η ΔΕΗΑΝ βρίσκεται σε καλό δρόμο και για το υπόλοιπο μέρος της χρηματοδότησης για το οποίο συζητεί με δύο ακόμη τράπεζες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ενα βήμα πιο κοντά στον Ανάβαλο η Βόρεια Κυνουρία

Σύμφωνα με το www.astrosnews.gr, ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά το τοπίο (και οι ευθύνες) όσων πρέπει να γίνουν, αλλά και όσων εμπλέκονται στο έργο της μεταφοράς των νερών του Ανάβαλου στο Δήμο Βόρειας Κυνουρίας. Την περασμένη βδομάδα έγινε συνάντηση του Δήμαρχου κ. Μ. Σκαντζού και του Αντιδήμαρχου κ. Π. Μαντά, στο ΥΠΕΚΑ με υπηρεσιακούς παράγοντες, επιβλέποντες και μελετητές της μελέτης διαχείρισης υδάτινων πόρων του υδατικού διαμερίσματος Ανατολικής Πελοποννήσου, που ήδη εκπονείται. Στη συνάντηση αυτή παρουσιάστηκε από το Δήμαρχο, η προμελέτη του έργου « ΕΡΓΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΝΕΡΟΥ ΑΡΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (ΑΝΑΒΑΛΟΣ) ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ».

Διαβάστε περισσότερα...

Βασίλης Κοντοζαμάνης: «Έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να γίνει κοινωνικό φαρμακείο στην Αρκαδία»

Πρόκειται για τον άνθρωπο που πρωτοστάτησε στη δημιουργία του πρώτου κοινωνικού φαρμακείου, που έγινε στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Δήμο Αθηναίων. Ο λόγος για τον Βασίλη Κοντοζαμάνη ο οποίος έχει καταβάλλει σημαντικές προσπάθειες, προκειμένου αυτή η δομή, να δημιουργηθεί και στη δική μας περιοχή.

Διαβάστε περισσότερα...

Αιτήσεις για προσωπικό σε Φορείς Παρoχής Υπηρεσιών Υγείας της Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ, 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2Q12 (ΦΕΚ 41 Α'): «Στην Διεύθυνση Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας κοι Κοινωνικής Αλληλεγγύης της κάθε Δ.ΥΠΕ. καταρτίζονται κατάλογοι επικουρικού προσωπικού, κατά κλάδο, για τους κλάδους...

Διαβάστε περισσότερα...

Απαντήσεις για όλα έδωσε σήμερα ο Κώστας Βλάσης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Τρίπολης

Σε πολλά ερωτήματα τα οποία του έθεσαν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Μανιατάκος και Μηνάς Αρτόπουλος, απάντησε το πρωί της Παρασκευής, ο Πανεπιστημιακός γιατρός, Κώστας Βλάσης, ο οποίος έχει καταθέσει αίτηση για να συμμετέχει στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία.

Ο Κώστας Βλάσης, απαντώντας στο ερώτημα γιατί ασχολείται με την πολιτική αυτή την περίοδο, είπε ότι θέλει να προσφέρει και εξέφρασε την άποψη ότι αυτοί που ασχολούνται με την πολιτική δεν πρέπει να το κάνουν για να ζήσουν απ’ αυτήν.

Διαβάστε περισσότερα...

Σημαντικά οδικά έργα εγκρίθηκαν για την Αρκαδία - Τι δήλωσε ο Π. Βαλασόπουλος

Στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου εγκρίθηκαν  σημαντικά οδικά έργα για την Αρκαδία. Μετά το τέλος της το μέλος του Περιφερειακού συμβουλίου Π. Βαλασόπουλος, προέβη στην παρακάτω δήλωση:  «Η Αρκαδία μας , είναι ένας ορεινός νομός της πατρίδας μας, με οδικό δίκτυο που δεν βοηθά στην ανάπτυξη του. Είναι απαράδεκτο να υπάρχει ένα δίκτυο που παραπέμπει σε προηγούμενες δεκαετίες. Με τέτοιες υποδομές ούτε ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα επιτυγχάνεται ,ούτε του τουρισμού και πολύ περισσότερο δυσχεραίνεται η καθημερινότητα των πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα και αύριο οι εκλογές στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας

Σήμερα, έγινε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αρκαδίας. Παράλληλα, σήμερα και το Σάββατο διενεργούνται εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση, Ελεγκτικής Επιτροπής, αντιπροσώπων στο συμβούλιο των μεταθέσεων και του αιρετού που θα συμμετέχει στα συμβούλια της Αστυνομικής Διεύθυνσης.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...