Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Σάββατο, 31 Μαρτίου 2012 - Kalimera Arkadia

Με τρεις σημαντικές απουσίες κόντρα στον ΟΦΗ θα παραταχθεί ο Αστέρας

Ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (7.00 μ.μ.) με τον ΟΦΗ στην Τρίπολη, στην οποία ο Έλληνας τεχνικός πήρε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση του: 

Διαβάστε περισσότερα...

Παραδοσιακούς χορούς απ' όλη την Ελλάδα παρουσίασε η "Πολιτιστική Κληρονομιά" στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης (ph)

Η ετήσια εκδήλωση της «Πολιτιστικής Κληρονομιάς» έγινε το Σάββατο το απόγευμα, στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Περίπου δέκα γκρουπ παρουσίασαν χορούς από ολόκληρη τη χώρα, από την Ηπειρωτική και Νησιωτική Ελλάδα, ενώ ακούστηκαν και Μοραΐτικα τραγούδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Βιβλίο για τον σχολικό εκφοβισμό παρουσιάστηκε στην Τρίπολη, με πολλή μουσική και κουκλοθέατρο! (ph)

Το Σάββατο το πρωί, στο αμφιθέατρο του Αποστολοπουλείου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου και του 12ου Νηπιαγωγείου Τρίπολης και οι εκδόσεις “Susaeta”, διοργάνωσαν μια διασκεδαστική συνάντηση των παιδιών με την παιδαγωγό – ηθοποιό – συγγραφέα, Γιώτα Αλεξάνδρου, για να γνωρίσουν το νέο της βιβλίο με τίτλο: «Οι νταήδες του βυθού και ο Ρομπέν των Θαλασσών». Για το βιβλίο αυτό, η Γ. Αλεξάνδρου έχει τιμηθεί με Έπαινο από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών.

Το βιβλίο παρουσιάστηκε σε παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς που ήταν στην αίθουσα, ακολούθησε κουκλοθέατρο και μία μουσική παράσταση στην οποία συμμετείχαν τα παιδιά.

Διαβάστε περισσότερα...

Επτά υποψηφιότητες (προς το παρόν) για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία!

Ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το βουλευτικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Αρκαδία. Συνολικά, αυτοπροτάθηκαν τέσσερα άτομα, ενώ υπήρξαν και τρείς προτάσεις για υποψηφιότητες τρίτων.

Ειδικότερα, αυτοπροτάθηκαν οι:

Διαβάστε περισσότερα...

Στο Λεωνίδιο θα έρθει ο Γιάννης Μιχελάκης της ΝΔ

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της ΝΔ Λεωνιδίου σας προσκαλεί στην απογευματινή πολιτική εκδήλωση που  διοργανώνει το Σάββατο 7 Απριλίου 2012 και ώρα 20.00 στην αίθουσα του κλειστού γυμναστηρίου της Δ.Κ Λεωνιδίου.

Θα μιλήσει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κος Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος θα αναλύσει τις θέσεις του κόμματός μας ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν τα κατάφερε ο Αρκαδικός – «Έπεσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας…

Ο Αρκαδικός δεν κατάφερε να κερδίσει σήμερα τους Ίκαρους Σερρών, μέσα στην Τρίπολη και τελικά ηττήθηκε με 88-92. η ήττα αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο Αρκαδικός από την 3η θέση να πέσει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά…

Διαβάστε περισσότερα...

Το ΠΑΜΕ «άνοιξε» τα διόδια σε Νεστάνη και Σπαθοβούνι

Στελέχη του ΠΑΜΕ κι άλλων φορέων (ΠΑΣΕΒΕ, ΠΑΣΥ, ΜΑΣ και ΟΓΕ) προχώρησε σε νέα κινητοποίηση, ανοίγοντας τους σταθμούς των διοδίων, στον αυτοκινητόδρομο «Κορίνθου – Τρίπολης». Ειδικότερα, από τις 5.00 το απόγευμα, έχουν σηκωθεί οι μπάρες στους σταθμούς διοδίων της Νεστάνης και του Σπαθοβουνίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρωτάθλημα για την Κανδήλα και άνοδος στην Α’ κατηγορία!

Τελευταία αγωνιστική για τον πρώτο όμιλο της δεύτερης κατηγορίας ΕΠΣΑ και η Κανδήλα κέρδισε εκτός έδρας τη Δημητσάνα και εκμεταλλεύτηκε την ήττα του Ηρακλή Σκοπής από την Ελπίδα.

Η Κανδήλα αναδείχθηκε πρωταθλήτρια και ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία.

Αναλυτικότερα…

Διαβάστε περισσότερα...

Κέρδισαν πάλι οι νέοι του Αστέρα!

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα παίζοντας καλύτερα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, κέρδισε με 2-1 την αντίστοιχη ομάδα του ΟΦΗ στην Τρίπολη χάρη σε τέρματα που σημείωσαν ο Αναστασόπουλος στο 33’ και ο Ταμάμης στο 88’. Ο ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει στο 85ο λεπτό με τον Σκουτέλη.

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Διαβάστε επίσης...